Електронний каталог
Дорохович В.В.
Документи:
- Ділові ігри з курсу "Теоретичні основи технології харчових виробництв" [Текст] : для студентів факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу денної форми навчання зі спеціальності 6.091711 "Технологія харчування", спеціалізація 6.09171101 "Технологія харчування, ресторанна справа та бізнес" / уклад.: М.М. Калакура, В.В. Дорохович; Каф. технології і організації громадського харчування. – 581/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 15 с. – 1,75.
- Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт із курсу "Теоретичні основи технології харчових виробництв" [Текст] : для студентів зі спеціальності 7.091711.01 "Технологія харчування", спеціалізації "Ресторанна справа та сервіс" / уклад.: М.М. Калакура, В.В. Дорохович; Каф. технології та організації громадського харчування. – 862/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 51 с. – 5,24.
- Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт із дисципліни "Технологія продукції мінівиробництв" [Текст] : для студентів спеціальностей 6.091711, 7.091711 "Технологія харчування", 6.050201, 7.050201 "Менеджмент організацій" / уклад.: В.В. Дорохович, О.В. Шевченко; Каф. технології і організації ресторанного господарвства. – 942/03 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 23 с. – 3,23.
- Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни "Технологія продукції мінівиробництв" [Текст] : для студ. спец. 7.091711 "Технологія харчування", спеціалізації 01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" денної форми навчання / уклад. В.В. Дорохович; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 755/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 23 с. – 3,75.
- Програма дисципліни "Технологія продукції міні-виробництв" [Текст] : для студентів напряму підготовки "Харчова технологія і інженерія" професійного спрямування 6.091711 "Технологія харчування", варіативної компоненти 6.091711.01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад. В.В. Дорохович; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 543/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 9 с. – 6,32.
- Світ випічки [Текст] : Ділова гра з дисципліни "Технологія продукції у закладах ресторанного господарства" / Каф. технології та організації ресторанного господарства; авт. В.В. Дорохович, А.О. Медведєва. – 747/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 18 c. – 5,92.
- Теоретичні основи харчових виробництв [Текст] [Текст] : програма і робоча програма / авт. В.В. Дорохович, П.О. Карпенко; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 450/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 26 с. – 12,00.
- Технологія кондитерських виробництв [Текст] : програма дисципліни для студентів напряму підготовки "Харчова технологія і інженерія" професійного спрямування 6.091711 "Технологія харчування" варіативної компоненти 6.091711.01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад. В.В. Дорохович; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 1004/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 10 с. – 4,76.
- Технологія кондитерських виробництв [Текст] : робоча програма дисципліни для студентів нарпяму підготовки "Харчова технологія і інженерія" професійного спрямування 6.091711 "Технологія харчування" варіативної компоненти 6.091711.0 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад. В.В. Дорохович; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 1005/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 21 с. – 6,47.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт. Розділ "Технологія борошняних кондитерських та хлібобулочних виробів" / авт. В.В. Дорохович, А.О. Медведєва, Т.О. Марцин; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 860/10 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 54 c. – 14,00.
- Дорохович, В. Сладкое качество. Оценка качества сахара и сахарозаменителей [Текст] / В. Дорохович, О. Соловйова // FOOD UA. Продукты Украины. – Київ : Рема-Принт, 2011. – № 7 (27). – С. 12-14.
- Дорохович, В. В. Вплив фруктози на термін зберігання діабетичного здобного печива [Текст] / В. В. Дорохович // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.26-29.
- Дорохович, В. В. Дослідження впливу інуліну на реологічні характеристики борошняних кондитерських мас [Текст] / В. В. Дорохович // Вісник Донецького Державного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського: Економічні науки. – 2004. – № 1(21). – С.66-70. – (Економічні науки).
- Дорохович, В. В. Розробка технології бісквітних напівфабрикатів на фруктозі [Текст] / В. В. Дорохович, С. О. Ганоцька // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.37-42.
- Калакура, М. М. Перспективи використання цукрозамінників і підсолоджувачів у виробництві харчових продуктів [Текст] / М. М. Калакура, В. В. Дорохович // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.54-61.
|