Електронний каталог
сборник научных трудов 2002г. збірник наукових праць 2002р.
Документи:
- Адаменко, В. В. Оцінка позиції засновників за результатами розміщення акцій підприємства, що акціонується [Текст] / В. В. Адаменко // Економіка і підприємництво:стан та перспективи: Зб.наук.праць. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.224-230.
- Інтелект як важливий чинник у підготовці сучасного спеціаліста [Текст] / Т. Андрійченко, К. Пільков, К. Соколов [et al.] // Гуманітарні науки і сучасність. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.146-150.
- Андрійченко, Т. Інтелект: його роль у навчанні та професійній діяльності [Текст] / Т. Андрійченко, К. Соколов // Гуманітарні науки і сучасність. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.155-159.
- Антонюк, І. Ю. Технологія булочних виробів із використанням мікронізованого зерна [Текст] / І. Ю. Антонюк // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.36-40.
- Артюх, Т. М. Шляхи покращення експертної оцінки та стану збереження культурно-мистецьких цінностей та антикваріату в Україні [Текст] / Т. М. Артюх, В. Ю. Могілевський // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.68-74.
- Артюх, Т. М. Вплив мінеральної кремневої сировини на реологічні властивості полірувальних матеріалів [Текст] / Т. М. Артюх, Ф. Г. Фабуляк // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2002. – С. 59-63.
- Бакун, Ю. В. Організаційно-методичні аспекти обліку запасів на підприємствах торгівлі в умовах дії НП(С)БО [Текст] / Ю. В. Бакун // Економіка і підприємництво:стан та перспективи: Зб.наук.праць. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.66-72.
- Бессараб, Н. Методика освоєння технології переглядового та пошукового видів читання [Текст] / Н. Бессараб // Гуманітарні науки і сучасність. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.183-186.
- Білик, Б. Формування гетьманської козацької держави за часів Хмельниччини [Текст] / Б. Білик // Гуманітарні науки і сучасність. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.63-69.
- Білоблоцький, Д. М. Маркетингові дослідження як основа для прийняття стратегічних рішень на прикладі телекомунікаційного ринку [Текст] / Д. М. Білоблоцький // Економіка і підприємництво:стан та перспективи:Зб.наук.праць. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.184-187.
- Блаженко, С. А. Методологічні підходи до оцінки ефективності комерційної діяльності підприємств торгівлі [Текст] / С. А. Блаженко // Економіка і підприємництво:стан та перспективи: Зб.наук.праць. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.147-154.
- Богославець, Г. М. Особливості вивчення кон"юнктури ринків товарів та послуг у сучасних умовах [Текст] / Г. М. Богославець, М. М. Скотнікова // Економіка і підприємництво:стан та перспективи: Зб.наук.праць. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.103-107.
- Бойко, М. Г. Еволюція та моделі розвитку підприємництва у готельному господарстві України [Текст] / М. Г. Бойко // Економіка і підприємництво:стан та перспективи: Зб.наук.праць. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.159-165.
- Бублик, Г. А. До організації транспортного процесу при перевезенні продукції підприємств громадського харчування [Текст] / Г. А. Бублик // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.73-76.
- Будяк, В. О. Аналіз тенденцій розвитку гірничо-збагачувальних комбінатів в умовах економічного експерименту [Текст] / В. О. Будяк // Економіка і підприємництво:стан та перспективи: Зб.наук.праць. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.14-20.
- Бутко, А.Д.. Шевчук О.А. Основні напрямки удосконалення обліку безготівкових операцій [Текст] / А.Д.. Шевчук О.А. Бутко // Економіка і підприємництво:стан та перспективи: Зб.наук.праць. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.114-118.
- Ващенко, Н. П. Інтеграційні форми науки і виробництва у світі [Текст] / Н. П. Ващенко, Г. О. Піщаний // Економіка і підприємництво:стан та перспективи:Зб.наук.праць. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.219-223.
- Вировий, В. Соціально-психологічні аспекти соціалізації молоді на сучасному етапі [Текст] / В. Вировий, О. Якушевич // Гуманітарні науки і сучасність. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.140-145.
- Вітер, Ю. А. Фактори формування органолептичних властивостей і С-вітамінної цінності заморожених дерунів [Текст] / Ю. А. Вітер, Н. Я. Орлова // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2002. – С. 138-143.
- Власенко, В. В. Нові аспекти товарознавчої оцінки якості м"яса та м"ясопродуктів, отриманих в екологічно несприятливих умовах [Текст] / В. В. Власенко, С. В. Гирич // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.225-228.
- Гаврилюк, С. П. Проблеми підвищення конкурентоспроможності песроналу в підприємствах туристичної індустрії [Текст] / С. П. Гаврилюк, О. М. Музика // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.103-108.
- Галик, І.С. Семак Б.Д. Товарознавчі аспекти формування асортименту та якості гідрофобізованих текстильних матеріалів [Текст] / І.С. Семак Б.Д. Галик // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2002. – С. 41-46.
- Гетьман, В. І. Екологічні принципи туристичного природокористування в Азово-Чорноморському регіоні України [Текст] / В. І. Гетьман // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.124-133.
- Гладкий, О. В. Формування земельної ренти в моноцентричних господарських агломераціях [Текст] / О. В. Гладкий // Економіка і підприємництво:стан та перспективи: Зб.наук.праць. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.126-131.
- Глушкова, Т. Г. Оцінка екологічності та безпеки фарфорового посуду [Текст] / Т. Г. Глушкова, О. І. Зельніченко // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.47-54.
- Глушкова, Т. Г. Стан сировинної бази та особливості проведення експертизи мінеральних продуктів при перетинанні митного кордону України [Текст] / Т. Г. Глушкова, О. С. Камінська // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.29-35.
- Голуб, Б. О. Характеристика змін якості нових видів кавових напоїв спеціального призначення в продовж зберігання [Текст] / Б. О. Голуб // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.201-207.
- Гопкало, Л. М. Вільні економічні зони туристсько-рекреаційного типу - фактор розвитку туризму в Україні [Текст] / Л. М. Гопкало // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.158-165.
- Гребельник, О. П. Порівняльний аналіз використання митного тарифу та субсидій з метою захисту національного виробництва [Текст] / О. П. Гребельник // Економіка і підприємництво:стан та перспективи: Зб.наук.праць. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.132-137.
- Григор"єв, Ю. М. Пріоритетний напрямок використання технологій штрихового кодування [Текст] / Ю. М. Григор"єв, О. С. Болілий // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.77-80.
- Григоренко, О. М. Оптимізація технології виробництва оздоблювальних напівфабрикатів зниженої енергетичної цінності [Текст] / О. М. Григоренко // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.56-60.
- Грищенко, І. М. Поліпшення споживних властивостей м'ясних кулінарних виробів [Текст] / І. М. Грищенко, А. О. Юлін // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2002. – C.88-90.
- Грінченко, О. О. Вивчення структурно-механічних властивостей стабілізаційних систем у складі продукції емульсійного типу [Текст] / О. О. Грінченко, Є. П. Пивоваров // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.12-16.
- Гуляєва, Н. М. Регламентація управлінських рішень як складова кредитної політики підприємств оптової торгівлі [Текст]. (Зб.наук.праць) / Н. М. Гуляєва, А. В. Правдохін // Економіка і підприємництво:стан та перспективи: Зб.наук.праць. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.252-256.
- Гурч, Л. М. Організація дистриб"юторської логістики в торгівлі України [Текст] / Л. М. Гурч // Економіка і підприємництво:стан та перспективи: Зб.наук.праць. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.212-218.
- Демченко, О. В. Класифікація видів та сегментів кредитного ринку [Текст] / О. В. Демченко // Економіка і підприємництво:стан та перспективи: Зб.наук.праць. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.84-87.
- Денисенко, Т. М. Використання цикорлакту у виробництві борошняних кондитерських виробів [Текст] / Т. М. Денисенко // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.232-234.
- Дорохович, В. В. Вплив фруктози на термін зберігання діабетичного здобного печива [Текст] / В. В. Дорохович // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.26-29.
- Дресв"янський, О. П. Вдосконалення класифікації емісійної стратегії підприємства [Текст] / О. П. Дресв"янський // Економіка і підприємництво:стан та перспективи: Зб.наук.праць. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.108-113.
- Дяченко, О. В. Стабілізатори рослинного походження для майонезних емульсій [Текст] / О. В. Дяченко, В. О. Бахмач // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2002. – С. 229-231.
- Жарлінська, Р. Г. Маркетингова інформація: теоретичні й методичні аспекти оцінки якості [Текст] / Р. Г. Жарлінська // Економіка і підприємництво:стан та перспективи: Зб.наук.праць. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.188-194.
- Зиміна, Н. К. Сучасний асортимент ринку та митне оформлення художніх виробів із фарфору [Текст] / Н. К. Зиміна, Н. О. Дзюбак // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.80-84.
- Зиміна, Н. К. Сучасний ринок покрівельних і гідроізоляційних матеріалів та тенденції його розвитку в Україні [Текст] / Н. К. Зиміна, О. І. Зельніченко // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.36-40.
- Зуєв, А. Морально-аксіологічні виміри наукових інтерпретацій цілісності світу [Текст] / А. Зуєв // Гуманітарні науки і сучасність. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.57-62.
- Ільїн, В. Модуси морального вибору у філософській концепції Г.С.Сковороди [Текст] / В. Ільїн // Гуманітарні науки і сучасність. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.25-32.
- Індутний, В. В. Теоретичні підходи до експертної оцінки різьблених виробів з ювелірного каміння [Текст] / В. В. Індутний, К. В. Татарінцева // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.85-89.
- Іщенко, В. Проблеми співвідношення раціонального та чуттєвого в етиці Нового часу [Текст] / В. Іщенко // Гуманітарні науки і сучасність. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.33-40.
- Казмерчук-Палащина, Н. Г. Комплексність у системі мотивації праці [Текст] / Н. Г. Казмерчук-Палащина // Економіка і підприємництво:стан та перспективи: Зб.наук.праць. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.96-102.
- Калакура, М. М. Нова нетрадиційна сировина у виробництві продукції громадського харчування [Текст] / М. М. Калакура, В. С. Костюк, О. Л. Корецька // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.4-7.
- Кармазіна, М. Синергетика як методологічна основа наукового дослідження (деякі аспекти теорії) [Текст] / М. Кармазіна, С. Чаплян // Гуманітарні науки і сучасність. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.4-9.
1
2
3
|