Електронний каталог
водопідготовка
Документи:
- Современные подходы к процессам водоподготовки на предприятиях пищевой промышленности экологически чистыми методами [Текст] // Масложировой комплекс. – Київ, 2010. – № 1 (28). – С. 49-51.
- Белогорский, А.А. и др. Вода и водоподготовка [Текст] / А.А. и др. Белогорский // Пиво и напитки. – 2001. – №2. – С.54-55.
- Гвоздяк, П. Методи водопідготовлення: імперативи еволюції та біохімія води [Текст] / П. Гвоздяк // Вісник Національної Академії Наук України. – Київ, 2010. – № 2. – С. 14-17.
- Зуев, Е.Т. и др. Технология водоподготовки в производстве безалкогольных и слабоалкогольных напитков [Текст] / Е.Т. и др. Зуев // Пиво и напитки. – М., 2003. – №2. – С.64-65.
- Ковальчук, В.П. та ін. Кришталево чиста: Якість води для виробництва горілок та лікеро-горілчаних напоїв [Текст] / В.П. та ін. Ковальчук // Брутто. – К., 2003. – №3. – С.20-23.
- Олійник, С.І. та ін. Критерії якості: Норми і стандарти придатності питної води [Текст] / С.І. та ін. Олійник // Брутто. – К., 2003. – №6. – С.30-32.
- Пригун, И. В. Вода для пищевой промышленности [Текст] / И. В. Пригун, М. С. Краснов // Пищевая промышленность. – М., 2006. – № 1. – С. 82-83.
- Сосницький, В. Напої, які нам потрібні [Текст] / В. Сосницький, Л. Купреєнкова, В. Ковальчук // Харчова і переробна промисловість. – К., 2002. – №10. – С.8-10.
- Федоренко, В. И. Современные системы водоводготовки для производства напитков [Текст] / В. И. Федоренко // Пиво и напитки. – М., 2003. – №1. – С.38-40.
|