Електронний каталог
Бровенко Т.В.
Документи:
- Civil protection [Text] [Текст] = Цивільний захист : curriculum and syllabus / auth. A.S. Bolily, T.V. Brovenko, R.P. Romanenko; KNUTE, Department of engineering disciplines. – 79/13 [замовл.]. – Kyiv : KNUTE, 2013. – 18 p. – 12,00.
- Civil protection [Text] [Текст] = Цивільний захист: опорний конспект лекцій : lecture notes; academic degree "Master"; field of study 03102"Psychology";030302"Advertising and Public Relations";030401"Law";030502"Economic Cybernetics";030503"International Economics";030504"Business Economics";030507"Marketing"; 030508.......... / author: R.P. Romanenko, T.V. Brovenko, O.S. Bolilyi; Department of engineering. – Kyiv : KNUTE, 2013. – 60 p. – Bibliography: p. 55-60. – 22.00.
- Occupational safety and health [Text] [Текст] = Охорона праці : curriculum and syllabus / auth. S.L. Shapoval, T.V. Brovenko; KNUTE, Department of engineering disciplines. – 345/14 [замовл.]. – Kyiv : KNUTE, 2014. – 18 p. – 21,00.
- Occupational safety and health [Text] [Текст] = Охорона праці : curriculum and syllabus / auth. S.L. Shapoval, T.V. Brovenko O.O. Palienko; KNUTE, Department of engineering disciplines. – 854/14 [замовл.]. – Kyiv : KNUTE, 2014. – 17 p. – 22,00.
- Occupational safety and health [Text] [Текст] = Охорона праці : curriculum and syllabus / auth. S.L. Shapoval, T.V. Brovenko; KNUTE, Department of Engineering Disciplines. – 818/12 [замовл.]. – Kyiv : KNUTE, 2012. – 18 p. – 11,00.
- Technology and innovation for a sustainable future : a commodity science perspective [Електронний ресурс] [Текст] : 18th Symposium of IGWT, Rome, Sept.24-28th, 2012 - Rome, Italy / ed. by Roberto Merli; IGWT; Academia Italiana di Scienze Merceologiche. – 1 електрон.опт. диск (CD-ROM). – 2012. – 978-88-8286-269-5. – Систем. вимоги: Celeron 1/2 ГГц; 256 Мб ОЗУ; 800*600 px; Java Script; Internet Explorer 5.5.
- Збірник задач з курсу "Теплотехніка", розділ "Теплопередача" та методичні рекомендації до їх розв'язання [Текст] : Для студентів фаху 0917 "Технологія харчування" спеціалізації 09171101 "Технологія громадського харчування, ресторанна справа та сервіс" усіх форм навчання / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. І.О.Конвісер, Т.В. Бровенко. – 458/99 [замовл.]. – Київ : КДТЕУ, 1999. – 50 с. – 3.50.
- Основи охорони праці [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: Т.В. Бровенко. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 51с. : іл. – Бібліогр.: с. 42-43. – 10.20.
- Основи охорони праці [Текст] : методичні вказівки до виконання практичних робіт з курсу для студентів ОКР "бакалавр" за напрямами підготовки "Економіка і підприємництво", "Харчова технологія та інженерія", "Торгівля" і "Менеджмент" усіх форм навчання / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. Т.В.Бровенко. – 441/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 15 с. – 1.51.
- Основи охорони праці [Текст] : робоча програма дисципліни для студентів ОКР "бакалавр" напрямів підготовки "Економіка і підприємництво", "Харчова технологія та інженерія", "Торгівля" і "Менеджмент" денної форми навчання / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. Г.А.Бублик, Т.В.Бровенко. – 852/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 19 с. – 2.29.
- Основи охорони праці [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.Т.В.Бровенко. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 51с. : іл. – Бібліогр.: с.42-43. – 8,20.
- Основи охорони праці [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.Т.В.Бровенко. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 51с. : іл. – Бібліогр.:С.42-43. – 10,20.
- Основи охорони праці [Текст] : Тестові завдання для студентів ОКР "бакалавр" напрямів підготовки "Економіка і підприємництво", "Харчова технологія та інженерія", "Торгівля" і "Менеджмент" усіх форм навчання / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. Т.В.Бровенко. – 537/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 40 с. – 4.22.
- Основи охорони праці [Текст] [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.Т.В.Бровенко. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 51с. : іл. – Бібліогр.:С.42-43. – 4,42.
- Охорона праці [Текст] : Методичні рекомендації до самостійної роботи для студентів денної форми навчання / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. Т.В. Бровенко. – 580/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 22 c. – 2,41.
- Охорона праці [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. С.Л. Шаповал, Т.В. Бровенко; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 469/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 18 с. – 12,00.
- Охорона праці [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. Т.В. Бровенко, Т.Б. Паригіна; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 350/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 22 с. – 23,00.
- Охорона праці в галузі [Текст] : Робоча програма дисципліни для студентів напряму підготовки 0503 "Торгівля", спеціальності 8.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність", 8.050303 "Експертиза товарів та послуг" / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. Т.В. Бровенко. – 882/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 14 c. – 5,18.
- Охорона праці в митних органах [Текст] : Робоча програма / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. Т.В. Бровенко, Н.Б. Марчук. – 427/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 14 c. – 6,53.
- Патентознавство [Текст] : методичні вказівки до виконання практичних завдань для студентів професійного спрямування 6.091711 "Технологія харчування" варіативної компоненти "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад.І.І.Тарасенко, Т.В.Бровенко. – 397/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 26 c. – 4.60.
- Технічні засоби митного контролю [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. інженерно-технічних дисциплін; авт. Т.В. Бровенко, Р.П. Романенко. – 993/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 22 c. – 14,68.
- Технічні засоби митного контролю [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / авт. Р.П. Романенко, Т.В. Бровенко; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 553/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 22 c. – 14,00.
- Brovenko, T. Technology of linseed oil-based sugar biscuits [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / T. Brovenko, R. Romanenko // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 906-908.
- Бровенко, Т. В. Вуглеводний склад кулінарних круп`яних виробів, розроблених із використанням спіруліни [Текст] / Т. В. Бровенко // Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2001. – (Зб.наук.праць). – С.229-235.
- Тарасенко, І. І. Функціональні властивості рисових крупів та їх вплив на вітамінну цінність готових страв [Текст] / І. І. Тарасенко, Т. В. Бровенко // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.151-156.
- Тарасенко, І. І. Якість кулінарних круп'яних виробів профілактичного призначення із використанням зародків пшениці [Текст] / І. І. Тарасенко, Т. В. Бровенко // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.19-24.
|