Електронний каталог
Григор'єв Ю.М.
Документи:
- Опорний конспект лекцiй з курсу "Устаткування пiдприємств торгiвлi" [Текст] / Уклад.Ю.М.Григор'єв. – К. : КДТЕУ, 1999. – 19с. – 1.00.
- Опорний конспект лекцій з курсу "Устаткування підприємств торгівлі" [Текст] / Уклад.Ю.М.Григор'єв. – К. : КДТЕУ, 1991. – 20с. – 1.00.
- Опорний конспект лекцій з курсу "Устаткування підприємств громадського харчування" [Текст] : Для студентів спеціалізації 7.091711 "Технологія харчування" всіх форм навчання / Уклад.Ю.М.Григор'єв. – К. : КНТЕУ, 2001. – 52с. – 4.56.
- Технічні засоби митного контролю [Текст] : Опорний конспект для студентів товарознавчого факультету спеціальності 7.050302 "Товарознавство та експертиза в митній справі" / Уклад.Ю.М.Григор'єв. – К. : КНТЕУ, 2002. – 84с. – 4.54.
- Болілий, О. С. Вплив надзвичайних ситуацій природного і техногенного походження на життєдіяльність людини [Текст] / О. С. Болілий, Ю. М. Григор"єв // Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2001. – (Зб.наук.праць). – С.220-228.
- Григор'єв, Ю. М. Застосування внутрішніх штрихових кодів у торгівлі [Текст] / Ю. М. Григор'єв, О. С. Болілий // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.167-171.
- Григор'єв, Ю. М. Застосування штрихових кодів у торгівлі [Текст] / Ю. М. Григор'єв, О. С. Болілий // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.191-196.
- Григор"єв, Ю. М. Пріоритетний напрямок використання технологій штрихового кодування [Текст] / Ю. М. Григор"єв, О. С. Болілий // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.77-80.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів,які навчаються за спеціальністю "Технологія харчування" / І. О. Конвісер, Г. А. Бублик, Т. Б. Паригіна, Ю. М. Григор'єв ; За ред.І.О.Конвісера. – К. : КНТЕУ, 2005. – 565с. – ISBN 966-629-168-1 : 38.47.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів,які навчаються за спеціальністю "Технологія харчування" / І. О. Конвісер, Г. А. Бублик, Т. Б. Паригіна, Ю. М. Григор'єв ; За ред.І.О.Конвісера. – К. : КНТЕУ, 2006. – 565с. – Бібліогр.:С.564-565. – ISBN 966-629-168-1 : 39.24; 41.00; 40.00.
|