Електронний каталог
Конвісер І.О.
Документи:
- Збірник задач з курсу "Теплотехніка", розділ "Теплопередача" та методичні рекомендації до їх розв'язання [Текст] : Для студентів фаху 0917 "Технологія харчування" спеціалізації 09171101 "Технологія громадського харчування, ресторанна справа та сервіс" усіх форм навчання / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. І.О.Конвісер, Т.В. Бровенко. – 458/99 [замовл.]. – Київ : КДТЕУ, 1999. – 50 с. – 3.50.
- Каталог механічного устаткування [Текст] : Навч.-методичне видання / Уклад.І.О.Конвісер. – К. : КНТЕУ, 2006. – 26с. – Бібліогр.:26с. – 3.97.
- Каталог устаткування (механiчного,теплового,холодильного) пiдприємств громадського харчування для студентів фаху 0917 "Технологiя харчування" [Текст] / Уклад.:І.О.Конвiсер,Г.А.Бублик,Т.Б.Паригiна. – К. : КДТЕУ, 1999. – 66с. – 2.00.
- Каталог холодильного устаткування підприємств ресторанного господарства [Текст] : Для студентів спеціальності 091711 "Технологія харчування" всіх форм навчання / Уклад.І.О.Конвісер. – К. : КНТЕУ, 2005. – 53с. – 5.85.
- Методичні вказівки та завдання для самостійної роботи з курсу "Теплотехніка" [Текст] : Для студентів спеціальності 0917 "Технологія харчування", спеціалізації 09171101 "Технологія громадського харчування, ресторанна справа та сервіс" усіх форм навчання / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. І.О.Конвісер. – 346/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 54 с. – 4.58.
- Теплотехніка (теорія теплообміну,технічна термодинаміка) [Текст] : Конспект лекцій для студентів спеціальності 7.091711"Технологія харчування" / Уклад.:І.О.Конвісер. – К. : КНТЕУ, 2003. – 98с. – 5.52.
- Холодильне обладнання [Текст] : Методичні вказівки до виконання індивідуального розрахунково-графічного завдання для студентів напряму підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія" спеціальності 7.091711 "Технологія харчування" усіх форм навчання / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. І.О.Конвісер. – 282/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 35 с. – 5.36.
- Холодильне устаткування [Текст] : Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з курсу "Устаткування підприємств ресторанного господарства" для студентів усіх форм навчання / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. І.О. Конвісер. – 315/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 58 c. – 5,61.
- Konviser, I. Modern technologies of new world order [Текст]. Part I : Sciences concerning quality of life / I. Konviser // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.I. – C. 33-38.
- Конвiсер, I. О. Теплотехнiка [Текст] : Навч.посiбник. Ч.1 : Теорiя теплообмiну / I. О. Конвiсер, Т. Б. Паригiна. – К. : КДТЕУ, 1999. – 63с. – ISBN 966-7376-13-3.
- Конвiсер, I. О. Теплотехніка [Текст] : Навч.посiбник. Ч.2 : Технічна термодінаміка / I. О. Конвiсер, Т. Б. Паригіна. – К. : КДТЕУ, 1999. – 122с. : іл. – ISBN 966-7376-43-5 : 6.00.
- Конвісер, I. О. Теплотехніка [Текст] : Навч.посiбник. Ч.1 : Теорiя теплообмiну / I. О. Конвісер, Т. Б. Паригіна. – К. : КДТЕУ, 1999. – 63с. – Бібліогр.:61с. – ISBN 966-7376-13-3 : 2.00.
- Конвісер, I. О. Теплотехніка [Текст] : Навч.посiбник. Ч.2 : Технічна термодинаміка / I. О. Конвісер, Т. Б. Паригіна. – К. : КДТЕУ, 1999. – 123с. – ISBN 966-7376-43-5 : 6.00.
- Конвісер, І. О. Інтенсифікація теплообміну у випарювачах і повітроохолоджувачах малих холодильних машин [Текст] / І. О. Конвісер, Т. Б. Паригіна // Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2001. – (Зб.наук.праць). – С.193-200.
- Конвісер, І. О. Теплообмін при холодильній обробці харчових продуктів [Текст] / І. О. Конвісер, Т. Б. Паригіна // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.145-150.
- Конвісер, І. О. Наукові основи зберігання харчових продуктів [Текст] [Текст] : навч.посіб. / І. О. Конвісер, О. С. Болілий. – Київ : КДТЕУ, 2001. – 235с. – бібліогр.:с. 231. – ISBN 966-7376-84-2 : 22.00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів,які навчаються за спеціальністю "Технологія харчування" / І. О. Конвісер, Г. А. Бублик, Т. Б. Паригіна, Ю. М. Григор'єв ; За ред.І.О.Конвісера. – К. : КНТЕУ, 2006. – 565с. – Бібліогр.:С.564-565. – ISBN 966-629-168-1 : 39.24; 41.00; 40.00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів,які навчаються за спеціальністю "Технологія харчування" / І. О. Конвісер, Г. А. Бублик, Т. Б. Паригіна, Ю. М. Григор'єв ; За ред.І.О.Конвісера. – К. : КНТЕУ, 2005. – 565с. – ISBN 966-629-168-1 : 38.47.
- Конвісер, І. О. Теплотехніка [Текст] : Навч.посібник / І. О. Конвісер, Т. Б. Паригіна. – К. : КНТЕУ, 2006. – 184с. – Бібліогр.:179с. – ISBN 966-7376-13-3 : 13.94; 14.00; 15.00.
- Конвісер, І. О. Теплотехніка [Текст] : Навч.посібник / І. О. Конвісер, Т. Б. Паригіна. – К. : КНТЕУ, 2003. – 184с. – ISBN 966-7376-13-3 : 11.91.
- Конвісер, І. О. Холодильна технологія харчових продуктів [Текст] : Навч.посібник / І. О. Конвісер, Т. Б. Паригіна. – К. : КНТЕУ, 2001. – 242с. – ISBN 966-7376-72-9 : 16.00;13.27.
- Паригіна, Т. Б. Використання азоту для зберігання продуктів харчування при їх транспортуванні в авторефрижераторах [Текст] / Т. Б. Паригіна, І. О. Конвісер // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.82-84.
- Готельно-ресторанний бізнес:сучасний стан та перспективи розвитку [Текст] : Матеріали Всеукраїнської студентської наукової конференії (22-23 лютого 2005 року) / М. І. Пересічний, Є. В. Тарасенко, І. О. Конвісер, С. В. Мельниченко ; Відп.ред.М.І.Пересічний. – К. : КНТЕУ, 2005. – 250с. – ISBN 966-629-158-4 : 25.00.
|