Електронний каталог
сорбент
Документи:
- Кравчук, Н. М. Розробка технології солодких страв, напоїв та соусів з біологічно активною харчовою добавкою фітосорбент [Текст] / Н. М. Кравчук, О. В. Шевченко, І. М. Грищенко // Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах. – 2001. – (Зб.наук.праць). – С.172-175.
- Манк, В. Комбинований собент: Застосування сорбентів для очищення сировини й харчових продуктів у процесі виготовлення істотно поліпшує їх якість [Текст] / В. Манк, В. Мартинченко // Харчова і переробна промисловість. – К., 2004. – №2. – С.26-27.
- Сосницький, В. Напої, які нам потрібні [Текст] / В. Сосницький, Л. Купреєнкова, В. Ковальчук // Харчова і переробна промисловість. – К., 2002. – №10. – С.8-10.
|