Електронний каталог
Шевченко О.В.
Документи:
- Адміністративне право і процес [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт.А.В. Гуржій, А.І.Сітко, О.В.Шевченко; КНТЕУ, Каф. адміністративного, фінансового та інформаційного права. – 218/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 46 c. – 60,00.
- Мерчандайзинг [Текст] : Робоча програма / Каф. технології і організації ресторанного господарства ; уклад. О.В.Шевченко. – 169/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 18 c. – 4,78.
- Мерчандайзинг ресторанної продукції [Текст] : програма ОКР "бакалавр", напрям підготовки 0917 "Харчові технології та інженерія", проф. спрямування "Технологія харчування" / уклад. О.В. Шевченко; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 885/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 9 с. – 3,03.
- Методичні рекомендації для самостійної роботи студентів з курсу "АРМ ревізора" [Текст] : для студентів ОКР "спеціаліст" спеціальності 010506 "Облік і аудит", спеціалізації 01050603 "Державний фінансовий контроль" напряму підготовки "Економіка і підприємництво" денної і заочної форми навчання / уклад.: Н.Г.Гордієнко, О.В.Шевченко; Каф. фінансового аналізу і контролю. – 338/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 60 с. – 4.93.
- Методичні рекомендації до вивчення курсу "Теорія економічного аналізу" з використанням персональних електронно-обчислювальних машин (ПЕОМ) [Текст] : для студентів ОКР підготовки "Бакалавр" напряму підготовки "Економіка і підприємництво" / уклад. А.Д. Бутко, І.С. Несходовський, О.В.Шевченко; Каф. фінансового аналізу і контролю. – 432/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 107 с. – 9.89.
- Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт із дисципліни "Технологія продукції мінівиробництв" [Текст] : для студентів спеціальностей 6.091711, 7.091711 "Технологія харчування", 6.050201, 7.050201 "Менеджмент організацій" / уклад.: В.В. Дорохович, О.В. Шевченко; Каф. технології і організації ресторанного господарвства. – 942/03 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 23 с. – 3,23.
- Організація виробництва і обслуговування в закладах ресторанного господарства [Текст] : робоча програма з дисципліни для студентів професійного спрямування 050203 "Експертиза товарів та послуг" / уклад.: О.В. Шевченко, І.Ю. Антонюк; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 654/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 22 с. – 8,05.
- Організація виробництва і обслуговування в закладах ресторанного господарства [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студ. напряму підготовки "Торгівля" профес. спрямування 6.050303 "Експертиза товарів та послуг" денної форми навчання / уклад.: Т.Є. Литвиненко, О.В. Шевченко, І.В. Антонюк; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1093/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 47 с. – 5,14.
- Організація виробництва і обслуговування в ресторанному господарстві [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.:О.В.Шевченко,І.Ю.Антонюк. – К. : КНТЕУ, 2008. – 76с. – Бібліогр.:С.74-76. – 12.84.
- Розробка пропозицій з обліку та контролю капіталу акціонерних товариств у сфері товарного обігу [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу (заключний) / В. Шевчук (кер.НДР) ,Г. Митрофанов, А. Бутко [та ін.] ; М-во освіти і науки України, КНТЕУ. – Київ, 2003. – 267 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. - Дод.
- Трудове право.Фінансове право. Адміністративне право і процес [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до виконання курсових робіт / авт. Т.О.Гуржій, В.В.Андріїв, О.В. Сударенко, О.В.Шевченко; КНТЕУ, Каф. адміністративного, фінансового та інформаційного права. – 846/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 31с. – 19,00.
- Управління якістю продуктів харчування [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи із дисципліни для студенів спеціальності 7.050303 "експертиза товарів та послуг" / уклад.: О.В. Шевченко, І.Ю. Антонюк; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 694/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 34 с. – 4,59.
- Управління якістю продукції ресторанного господарства [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.О.В.Шевченко. – К. : КНТЕУ, 2005. – 77с. – Бібліогр.:С.76-77. – 10.81.
- Управління якістю продукції ресторанного господарства [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів спец.7.091711"Технологія харчування"(спец-ція"Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс"),7.050201"Менеджмент організацій"(спец-ції"Менеджмент ресторанно / Уклад.:Н.М.Кравчук,Є.В.Тарасенко,О.В.Шевченко. – К. : КНТЕУ, 2004. – 86с. – 10.40.
- Кравчук, Н. М. Структурно-механічні характеристики солодких страв та солодких соусів з вітапектином та фітосорбентом [Текст] / Н. М. Кравчук, О. В. Шевченко // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.17-20.
- Кравчук, Н. М. Технологія солодких страв і соусів із вітапектином та фітосорбентом [Текст] / Н. М. Кравчук, О. В. Шевченко, Т. І. Тарасенко // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.54-60.
- Ніколаєва, Л. В. Адміністративне право [Електронний ресурс] [Текст] = Administrative Law : робоча програма/Course Outline / Л. В. Ніколаєва, О. В. Шевченко, Ю. Ю. Пустовіт ; каф. адмін., фін. та інформ. права. – 05-67/РП22. – Київ : КНТЕУ, 2023. – 20 с.
- Сударенко, О. В. Фінансове право [Електронний ресурс] [Текст] = Finansial Law : робоча програма / Course Outline / О. В. Сударенко, Л. В. Ніколаєва, О. В. Шевченко ; каф. адмін., фін. та інформ. права. – 04-67 / РП23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 25 с.
- Сударенко, О. В. Фінансове право [Електронний ресурс] [Текст] = Finansial Law : робоча програма /Course Outline / О. В. Сударенко, Ю. Ю. Пустовіт, О. В. Шевченко ; каф. адмін., фін. та інформ. права. – 10-67/РП22. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 26 с.
- Сударенко, О. В. Фінансове право [Електронний ресурс] [Текст] = Finansial Law : робоча програма / Course Outline / О. В. Сударенко, Ю. Ю. Пустовіт, О. В. Шевченко ; каф. адмін., фін. та інформ. права. – 02-67 / РП23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 25 с.
- Сударенко, О. В. Фінансове право [Електронний ресурс] [Текст] = Finansial Law : робоча програма/Course Outline / О. В. Сударенко, О. В. Шевченко ; каф. адмін., фін. та інформ. права. – 05-67/РП23. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 27 с.
- Сударенко, О. В. Фінансове право [Електронний ресурс] [Текст] = Finansial Law : робоча програма/Course Outline / О. В. Сударенко, О. В. Шевченко ; каф. адмін., фін. та інформ. права. – 04-67/РП24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 25 с.
- Тарасенко, Є. В. Удосконалення технології борошняних кулінарних виробів [Текст] / Є. В. Тарасенко, О. В. Шевченко, О. О. Сторожук // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.49-53.
- Шевченко, О. В. Дослідження вмісту вітамінів у солодких стравах із харчовими добавками "Вітапектин" і "Фітосорбент" [Текст] / О. В. Шевченко // Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2001. – (Зб.наук.праць). – С.166-171.
|