Електронний каталог
Завадинська О.Ю.
Документи:
- Барна справа [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" спеціальностей 6.091711 "Технологія харчування" та 6.050201 "Менеджмент організацій" / Уклад.:О.Ю.Завадинська,І.Ю.Антонюк. – К. : КНТЕУ, 2006. – 121с. – Бібліогр.:С.112-113. – 8.86.
- Барна справа [Текст] : методичні рекомендації та завдання до самостійної роботи студентів напрямів підготовки 091711 "Технологія харчування" та 050201 "Менеджмент організацій" всіх форм навчання / уклад. : О.Ю. Завадинська, Р.А. Расулов; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 458/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 21 с. – 2,61.
- Барна справа [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" спеціальностей 6.091711 "Технологія харчування" та 6.050201 "Менеджмент організацій" / Уклад.:О.Ю.Завадинська,І.Ю.Антонюк. – К. : КНТЕУ, 2007. – 121с. – Бібліогр.:С.112-113. – 8.86.
- Барна справа [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.:О.Ю.Завадинська, І.Ю.Антонюк. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 121с. – Бібліогр.: с.112-113. – 18,00.
- Барна справа [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / О.Ю.Завадинська, І.Ю.Антонюк; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 121с. – Бібліогр.:с.112-113. – 18,00; 51.30.
- Барна справа [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.: О.Ю.Завадинська,І.Ю.Антонюк. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 121с. – Бібліогр.: с.112-113. – 10.40.
- Барна справа [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: О.Ю.Завадинська, І.Ю.Антонюк. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 119 с. – бібліогр.: с. 112-113. – 33,00.
- Використання ЕОМ у харчових виробництвах [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 7.091711 "Технологія харчування" / Уклад.:О.Ю.Завадинська,О.М.Григоренко. – К. : КДТЕУ, 1999. – 75с. – 6.80.
- Методика викладання у вищій школі [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. О.Ю. Завадинська; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 382/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 22 c. – 20,00.
- Організація роботи сомельє [Текст] : методичні рекомендації та завдання для самостійної роботи студентів напрямів підготовки 091711 "Технологія харчування" та 050201 "Менеджмент організацій" всіх форм навчання / уклад.: О.Ю. Завадинська, Р.А. Расулов; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 464/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 23 с. – 2,84.
- Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : Збірник наукових праць / Ред.кол.:М.І.Пересічний,О.Ю.Завадинська,В.М.Кравченко. – К. : КНТЕУ, 2004. – 206с. – ISBN 966-629-109-6 : 21.83.
- Технологія напоїв [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. О.Ю. Завадинська, О.П. Вітряк; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 56/14 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 30 c. – 15,00.
- Технологія напоїв [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студ. / авт. О.Ю. Завадинська, О.П. Вітряк, О.О. Козачишина; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 240/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 30 c. – 16,00.
- Технологія напоїв [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. О.Ю. Завадинська, О.П. Вітряк; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 785/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 30 c. – 15,00.
- Завадинська, О. Ю. Збірник ситуаційних вправ з дисципліни "Барна справа" [Текст] [Текст] / О. Ю. Завадинська ; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 101/10 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 18 c. – 7,98.
- Завадинська, О. Ю. Збірник ситуаційних вправ з дисципліни "Барна справа" [Текст] / О. Ю. Завадинська ; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 17/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 18 c. – 6,20.
- Завадинська, О. Ю. Технологічні аспекти використання екзополісахариду ксантан у виготовленні оздоблювальних напівфабрикатів для тортів і тістечок [Текст] / О. Ю. Завадинська // Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах. – 2001. – (Зб.наук.праць). – С.160-165.
- Завадинська, О. Ю. Сучасний стан якості дитячого харчування та шляхи його вдосконалення [Текст] / О. Ю. Завадинська, А. Т. Ратушенко // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.9-11.
- Завадинська, О. Ю. Організація ресторанного господарства за кордоном [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / О. Ю. Завадинська, Т. Є. Литвиненко. – К. : КНТЕУ, 2003. – 200с. – ISBN 966-629-106-1 : 10.13.
- Ратушенко, А. Т. Якість кондитерських виробів із використанням яблучного порошку [Текст] / А. Т. Ратушенко, О. Ю. Завадинська // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.21-25.
|