Електронний каталог
Ратушенко А.Т.
Документи:
- Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів з курсу "Технологічне проектування підприємств" [Текст] : для студентів спеціальності 091711 "Технологія харчування", спеціалізації 01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад.: А.Т. Ратушенко, О.М. Григоренко; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 431/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 40 с. – 5,43.
- Практикум з дисципліни "Технологічне проектування підприємств" [Текст] : для студентів фаху 7.050201 "Менеджмент організацій" спеціалізацій 03,04 "Менеджмент громадського харчування", "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" усіх форм навчання / уклад.: В.П. Яцин, А.Т. Ратушенко; Каф. технології і організації громадського харчування. – 76/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 45 с. – 3,49.
- Програма та методичні рекомендації до проходження стажування і написання звіту зі стажування магістрів [Текст] : спеціальності 091711 "Технологія харчування", спеціалізації 01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад.: А.Т. Ратушенко, С.Л. Шаповал, О.М. Григоренко, С.П. Гаврилюк; Каф. технології та ресторанного господарства. – 254/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 93 с. – 5,88.
- Робоча програма та методичні рекомендації до написання звіту з преддипломної практики студентів [Текст] : заочної форми навчання спеціальності 7.091711 "Технологія харчування" спеціалізації 01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад.: А.Т. Ратушенко, С.Л. Шаповал, О.М. Григоренко, С.П. Гаврилюк; Каф. технології та ресторанного господарства. – 608/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 42 с. – 4,71.
- Санітарія і гігієна ресторанного господарства [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.А.Т.Ратушенко. – К. : КНТЕУ, 2006. – 108с. – Бібліогр.:С.106-108. – 13.80.
- Санітарія і гігієна у ресторанному господарстві [Текст] : програма курсу для студентів напряму підготовки "Харчова технологія та інженерія" професійного спрямування 6.091711 "Технологія харчування" варіативної компоненти 6.091711.01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" денної форми навчання / уклад. А.Т. Ратушенко; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 80/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 15 с. – 9,98.
- Санітарія і гігієна у ресторанному господарстві [Текст] : робоча програма курсу для студентів напряму підготовки "Харчова технологія та інженерія" професійного спрямування 6.091711 "Технологія харчування" варіативної компоненти 6.091711.01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" денної форми / уклад. А.Т. Ратушенко; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 81/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 16 с. – 9,98.
- Завадинська, О. Ю. Сучасний стан якості дитячого харчування та шляхи його вдосконалення [Текст] / О. Ю. Завадинська, А. Т. Ратушенко // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.9-11.
- П'ятницька, Г. Т. Стратегія підвищення конкурентоспроможності стратегічних одиниць бізнесу Центру студентського харчування при Національному технічному університеті України "КПІ" [Текст] / Г. Т. П'ятницька, Г. І. Ратушенко // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.168-175.
- Павлишин, М. Л. Якісна ідентифікація кави [Текст] / М. Л. Павлишин, А. А. Ратушенко // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.63-66.
- Ратушенко, А. Т. Дослідження властивостей яблучних порошків [Текст] / А. Т. Ратушенко // Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах. – 2001. – (Зб.наук.праць). – С.154-159.
- Ратушенко, А. Т. Якість кондитерських виробів із використанням яблучного порошку [Текст] / А. Т. Ратушенко, О. Ю. Завадинська // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.21-25.
- Ратушенко, А. Т. Удосконалення технології оздоблювальних напівфабрикатів [Текст] / А. Т. Ратушенко, Є. В. Тарасенко // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.47-53.
|