Електронний каталог
зернові добавки
Документи:
- Антонюк, І. Ю. Харчова та біологічна цінність булочних виробів із добавками мікронізованих зерен пшениці, проса й насіння льону [Текст] / І. Ю. Антонюк // Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах. – 2001. – (Зб.наук.праць). – С.142-147.
- Рибалка, О. Як же впливають добавки різних сортів нуту на хлібопекарські властивості борошна [Текст] / О. Рибалка, І. Топораш, М. Червоніс // Зерно і хліб. – К., 2008. – № 4. – С. 20-23.
- Троякова, С. А. Перспективы применения модулей из злаковых культур в производстве молочных продуктов [Текст] / С. А. Троякова, В. И. Ганина // Хранение и переработка сельхозсырья. – М., 2008. – № 8. – С. 68-70.
- Шаповаленко, О. І. Про можливості використання лузги гречки [Текст] / О. І. Шаповаленко, В. М. Ковбаса, Т. І. Янюк // Хранение и переработка зерна. – К., 2008. – № 11. – С. 43-45.
|