Електронний каталог
Пересічний М.І.
Документи:
- Актуальні проблеми розвитку новітніх технологій і сервісу в закладах ресторанного господарства [Текст] : Збірник наук.статей.студ.,які здобувають освіт.-кваліфікац.рівень магістра за напрямом підготов."Харчова технологія та інженерія" спец."Технологія харчування" / Каф.технології і організації ресторан.госп-ва.Відп.ред.М.І.Пересічний;Ред.кол.:М.Ф.Кравченко,Є.В,Тарасенко. – Х. : КНТЕУ, 2008. – 152с. : іл.;табл. – 33.95.
- Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : Збірник наукових праць / Відп.ред.М.І.Пересічний. – К. : КДТЕУ, 1999. – 190с. – ISBN 966-7376-28-1 : 10.00.
- Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : Збірник наукових праць / Уклад.:М.І.Пересічний,М.М.Калакура,М.К.Булгакова. – К. : КНТЕУ, 2001. – 238с. – ISBN 966-7376-56-7 : 24.00;10.00.
- Екологія та технологія продуктів лікувально-профілактичного харчування [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів спеціальностей 7.091711 і 8.091711 "Технологія харчування" / Уклад.:М.І.Пересічний,С.М.Пересічна,М.Ф.Кравченко. – К. : КНТЕУ, 2003. – 131с. – 14.14.
- Збірник рецептур страв і кулінарних виробів (технологічних карт) з використанням біологічно активних добавок [Текст] / Колектив розробників.:М.І.Пересічний,М.Ф.Кравченко,В.Н.Корзун,О.М.Григоренко. – К. : Книга, 2004. – 428с. – ISBN 966-8314-08-5 : 48.39.
- Методичні вказівки до самостійної роботи студентів із курсу "Екологія та технологія продуктів лікувально-профілактичного харчування" [Текст] : зі спец. 7.091711 і 8.091711 "Технологія харчування", спеціалізації 01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" ден. форми навчання / уклад. М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, С.М. Пересічна; Каф. технології і організації ретор.госп. – 943/03 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 50 c. – 3,88.
- Методологія конструювання продуктів харчування [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. технології і організації ресторанного господарства; уклад. М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, С.М. Пересічна. – 703/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 26 c. – 8,90.
- Моніторинг та впровадження новітніх технологій продуктів оздоровчого харчування в Україні [ Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу / М.І. Пересічний (кер.НДР), М.Ф. Кравченко, О.М. Григоренко [та ін.] ; М-во освіти і науки України, КНТЕУ. – Київ, 2003. – 199 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. - Дод.
- Наукове обгрунтування і розроблення цільової державної програми "шкільне оздоровче харчування" [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу (заключний) / М. І. Пересічний (кер.НДР), П. О. Карпенко, О. П. Вітряк [та ін.] ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, КНТЕУ, Каф. технології ресторанного господарства. – Київ, 2012. – 145 с. – Бібліогр.
- Оптимізація харчування студентів вищих навчальних закладів України на основі розроблення і впровадження новітних технологій харчових продуктів і раціонів оздоровчого призначення [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу (заключний) / М. І. Пересічний (кер.НДР) ,П. О. Карпенко, Є. В. Тарасенко [та ін.] ; М-во освіти і науки України, КНТЕУ. – Київ, 2010. – 184 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. - Дод.
- Організація готельного господарства [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. М.І. Пересічний, Т.О. Марцин, А.Б. Собко; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1420/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 58 c. – 20,00.
- Програма вступного іспиту до аспірантури зі спеціальності 05.18.16 - технологія продуктів харчування [Текст] / Каф.технології і організації ресторанного господарства; авт. М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко. – 312/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 10 c. – 5,36.
- Програма державного екзамену з базової освіти [Текст] [Текст] / авт. М.І. Пересічний, Т.Є. Литвиненко, С.М. Пересічна, Л.В. Лукашова; КНТЕУ, Каф. техн. і орг. ресторанного господарства. – 381/10 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 18 с. – 9,22.
- Програма державного екзамену з базової освіти [Текст] [Текст] / авт. М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, Т.Є. Литвиненко [та ін.]; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 662/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 38 с. – 13,50.
- Проектування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : навч .посіб. для студ. вищ. навч.закл. / А.А.Мазаракі, М.І.Пересічний, С.Л.Шаповал [та ін.]; за ред. А.А.Мазаракі. – 2-ге вид., переробл. та допов. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 339с. : іл. – Бібліогр.: с. 338-339. – ISBN 978-966-629-472-5 : 120.00.
- Проектування закладів ресторанного господарства [Текст] : Навч.посібник для вищих навч.закладів / За ред.А.А.Мазаракі;Авт.:А.А.Мазаракі,М.І.Пересічний,С.Л.Шаповал та ін. – К. : КНТЕУ, 2008. – 307с. : іл. – Бібліогр.:С.305-306. – ISBN 966-629-355-2 : 83.76.
- Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : Збірник наукових праць / Ред.кол.:М.І.Пересічний,О.Ю.Завадинська,В.М.Кравченко. – К. : КНТЕУ, 2004. – 206с. – ISBN 966-629-109-6 : 21.83.
- Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : Збірник наукових праць / Уклад.:М.І.Пересічний,Н.Я.Орлова,Т.І.Ткаченко. – К. : КНТЕУ, 2003. – 301с. – ISBN 966-629-086-3 : 27.80.
- Ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб.наук.ст. студ. ден.форми навч.,які здобувають освіт.-кваліфікац.рівень "магістр" за спец. "Технології в ресторан. госп-ві". ч.2 / редкол.: М.І.Пересічний, М.Ф. Кравченко (відп.ред.), Є.В.Тарасенко. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 322 с. – 80.00.
- Сучасні ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ.. які здобувають освіт.-кваліф. рівень магістра за спеціальністю "Технологія харчування" / [редкол.: М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, Є.В. Тарасенко]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 258с. – 51.83.
- Сучасні ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ.. які здобувають освіт.-кваліф. рівень магістра за напрямом підготов. "Технологія харчування" / [редкол.: М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, Є.В. Тарасенко]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 254с. – 36.94.
- Технологія виробництва ресторанної продукції [Текст] : Опорний конспект лекцій з курсу "Технологія продуктів харчування".В 2-х ч. Ч.1 / Уклад.:М.І.Пересічний,С.М.Пересічна,І.Ю.Антонюк. – К. : КНТЕУ, 2005. – 370с. – 23.95.
- Технологія виробництва ресторанної продукції [Текст] [Текст] : опор.конспект лекцій. ч. 1 / авт.: М.І.Пересічний, С.М.Пересічна, І.Ю.Антонюк, М.Ф Кравченко. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 371 с. – Бібліогр.: с.368 -370. – 44,00.
- Технологія продуктів харчування функціонального призначення [Текст] [Текст] : монографія / М.І.Пересічний, М.Ф.Кравченко, Д.В.Федорова та ін.; за ред. М.І.Пересічного. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 718 с. – Бібліогр.: с. 584. – ISBN 966-629-344-7 : 56.10.
- Технологія продуктів харчування [Текст] : методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів напряму підготовки 6.0917 "Харчова технологія та інженерія" спеціалізації "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад.: М.І. Пересічний, С.М. Пересічна; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 499/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 29 с. – 3,91.
- Технологія продукції в закладах ресторанного господарства [Текст] : збірник тестових завдань / уклад.: М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, С.М. Пересічна, Н.М. Зубар, А.О. Медведєва; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 1017/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 85 с. – 7,08.
- Технологія продукції в закладах ресторанного господарства [Текст] : програма для студ. напряму підготовки 6.0917 "Харчова технологія та інженерія" / уклад.: М.І. Пересічний, Л.М. Крайнюк, О.О. Гринченко, С.М. Пересічна, М.Ф. Кравченко, М.Б. Колеснікова; секції технології продуктів харчування Науково-методичної комісії з торгівлі. – 998/06 [замовл.]. – К; Х. : КНТЕУ, 2006. – 20 с. – 5,00.
- Технологія продукції в закладах ресторанного господарства [Текст] : робоча програма ОКР "бакалавр" напрям підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія" професійне спрямування 091711 "Технологія харчування" / уклад.: М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, С.М. Пересічна, Н.М. Зубар, А.О. Медведєва; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 1046/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 96 с. – 11,07.
- Технологія продукції в закладах ресторанного господарства [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студ. ОКР "бакалавр" напрям підготовки 6.0917 "Харчова технологія та інженерія" професійне спрямування 091711 "Технологія харчування" / уклад.: М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, С.М. Пересічна, Н.М. Зубар, А.О. Медведєва; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 937/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 87 с. – 6,36.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій. Ч.2 / уклад.:М.І.Пересічний,М.Ф.Кравченко,С.М.Пересічна; каф.технології та орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 182с. : табл. – Бібліогр.: с.180-181. – 25.69.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : програма / авт. М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, С.М. Пересічна, А.О. Медведєва; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1214/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 18 c. – 17,00.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : лабораторний практикум / авт. М.І. Пересічний, С.М. Пересічна, А.О. Медведєва, А.Б. Собко, Т.О. Марцин, Ю.І. Калашнік; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 701/13 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 16 c. – 36,00.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : лабораторний практикум / авт. М.І. Пересічний, С.М. Пересічна, А.О. Медведєва, А.Б. Собко, Т.О. Марцин, Ю.І. Калашнік; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 1232/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 216 c. – 34,00.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : лабораторний практикум / авт. М.І. Пересічний, С.М. Пересічна, А.О. Медведєва, А.Б. Собко, Т.О. Марцин, Ю.І. Калашнік; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 349/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 216 c. – 30,00.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до виконання курсових робіт / авт. М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, С.М. Пересічна, А.О. Медведєва; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 583/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 30 c. – 15,00.
- Технологія продукції у закладах ресторанного господарства [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 6.091711 "Технологія харчування" денної та заочної форм навчання. Ч.2 / Уклад.:М.І.Пересічний,М.Ф.Кравченко,С.М.Пересічна. – К. : КНТЕУ, 2006. – 192с. : табл. – Бібліогр.:С.190-191. – 16.17.
- Технологія харчових продуктів функціонального призначення [Текст] : Методичні рекомендації до виконання лабораторних і практичних робіт / Каф. технології і організації ресторанного господарства ; уклад. М.І. Пересічний, Д.В. Федорова, Т.О. Марцин. – 881/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 58 c. – 6,32.
- Технологія харчових продуктів функціонального призначення [Текст] [Текст] : монографія / [авт.: А.А. Мазаракі, М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко та ін.]; за ред. М.І. Пересічного. – 2-ге вид., переробл. та допов. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 1015 с. – ISBN 978-966-629-532-6 : 185.00.
- Технологія харчових продуктів функціонального призначення [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / уклад.: М.І. Пересічний, П.О. Карпенко, С.М. Пересічна, І.М. Грищенко ; Каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 144 с. – Бібліогр.: с. 140-143. – 25.76.
- Технологія харчових продуктів функціонального призначення [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / уклад.: М.І. Пересічний, П.О. Карпенко, С.М. Пересічна, І.М. Грищенко ; Каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 144с. – Бібліогр.: с. 140-144. – 22.76.
- Технологія харчових продуктів функціонального призначення [Текст] : програма та робоча програма / уклад.: М.І. Пересічний, Д.В. Федорова, С.М. Пересічна; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 708/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 51 с. – 9,59.
- Удосконалення технології та організації масового харчування,готельного господарства і туризму [Текст] : Збірник наукових праць / Уклад.:М.І.Пересічний,М.М.Калакура,М.К.Булгакова. – К. : КДТЕУ, 1998. – 225с. – ISBN 966-7376-12-5 : 6.00.
- Германюк, Я. Л. Дієтичне харчування при ожирінні та цукровому діабеті [Текст] [Текст] : монографія / Я. Л. Германюк, П. О. Карпенко, М. І. Пересічний. – Київ : КДТЕУ, 1997. – 352с. – ISBN 5-7763-9499-6 : 3.50;6.00.
- Збірник рецептур страв(технологічних карт) для лікувально-профілактичного харчування з використанням біологічно активних добавок (еламін,кріопорошки,висівки та зародки пшениці,кріпова олія) [Текст] / В. П. Кульчицька, П. А. Карпенко, М. Ф. Кравченко, О. М. Григоренко. – К. : Чорнобильінтерінформ, 1996. – 136с. – 4.00;10,50.
- Лапикова, А. О подготовкее к чемпионату [Текст] / А. Лапикова, М. Пересичный // Рестораторъ. – Київ, 2011. – № 3 (81). – С. 42-45.
- Мазараки, А. А. Знаменитые украинские блюда [Текст] [Текст] / А. А. Мазараки, М. И. Пересичный, И. А. Фельдман. – Київ : И.Губерников, 2012. – 312 с. : ил. – ISBN 978-966-96675-1-9 : 330.00.
- Проектування готелів [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / А. А. Мазаракі, М. І. Пересічний, С. Л. Шаповал, інші та ; за ред. А.А.Мазаракі. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 339 с. : іл. – Бібліогр.: с. 334-339. – ISBN 978-966-629-244-9 : 150.00.
- Кулінарне мистецтво:правила змагань (вимоги,коментарі,рекомендації) [Текст] / А. А. Мазаракі, М. І. Пересічний, Н. М. Зубар, Р. Г. Кутєпова. – К. : КНТЕУ, 2004. – 33с. – 15.10.
- Туризм і ресторанний бізнес:сучасні тенденції та перспективи розвитку [Текст] [Текст] : матеріали міжнар. наук.-практ. конф.,Київ, 7-9 лют. 2007 року :тези доп. / А. А. Мазаракі, М. І. Пересічний, Є. В. Тарасенко, Т. І. Ткаченко ; відп.ред. А.А. Мазаракі. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 349 с. – ISBN 966-629-259-9 : 33.00.
- Пересічний, М. П`ятий фестиваль кулінарного мистецтва України [Текст] / М. Пересічний, Н. Зубар, Т. Литвиненко // Ресторанная жизнь. – Дн., 2004. – №10. – С.3-5.
1
2
|