Електронний каталог
Пересічна С.М.
Документи:
- Екологія та технологія продуктів лікувально-профілактичного харчування [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів спеціальностей 7.091711 і 8.091711 "Технологія харчування" / Уклад.:М.І.Пересічний,С.М.Пересічна,М.Ф.Кравченко. – К. : КНТЕУ, 2003. – 131с. – 14.14.
- Методичні вказівки до самостійної роботи студентів із курсу "Екологія та технологія продуктів лікувально-профілактичного харчування" [Текст] : зі спец. 7.091711 і 8.091711 "Технологія харчування", спеціалізації 01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" ден. форми навчання / уклад. М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, С.М. Пересічна; Каф. технології і організації ретор.госп. – 943/03 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 50 c. – 3,88.
- Методологія конструювання продуктів харчування [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. технології і організації ресторанного господарства; уклад. М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, С.М. Пересічна. – 703/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 26 c. – 8,90.
- Наскрізна програма практики [Текст] [Текст] / авт. І.М. Грищенко, С.М. Пересічна; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 06/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 22 c. – 12,00.
- Оптимізація харчування студентів вищих навчальних закладів України на основі розроблення і впровадження новітних технологій харчових продуктів і раціонів оздоровчого призначення [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу (заключний) / М. І. Пересічний (кер.НДР) ,П. О. Карпенко, Є. В. Тарасенко [та ін.] ; М-во освіти і науки України, КНТЕУ. – Київ, 2010. – 184 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. - Дод.
- Програма державного екзамену з базової освіти [Текст] [Текст] / авт. М.І. Пересічний, Т.Є. Литвиненко, С.М. Пересічна, Л.В. Лукашова; КНТЕУ, Каф. техн. і орг. ресторанного господарства. – 381/10 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 18 с. – 9,22.
- Робоча програма комплексної з фаху та переддипломної практики [Текст] [Текст] / авт. О.М. Григоренко, С.М. Пересічна, С.П. Гаврилюк; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 1096/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 34 с. – 13,00.
- Технологія виробництва ресторанної продукції [Текст] [Текст] : опор.конспект лекцій. ч. 1 / авт.: М.І.Пересічний, С.М.Пересічна, І.Ю.Антонюк, М.Ф Кравченко. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 371 с. – Бібліогр.: с.368 -370. – 44,00.
- Технологія виробництва ресторанної продукції [Текст] : Опорний конспект лекцій з курсу "Технологія продуктів харчування".В 2-х ч. Ч.1 / Уклад.:М.І.Пересічний,С.М.Пересічна,І.Ю.Антонюк. – К. : КНТЕУ, 2005. – 370с. – 23.95.
- Технологія продуктів харчування [Текст] : методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів напряму підготовки 6.0917 "Харчова технологія та інженерія" спеціалізації "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад.: М.І. Пересічний, С.М. Пересічна; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 499/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 29 с. – 3,91.
- Технологія продукції в закладах ресторанного господарства [Текст] : збірник тестових завдань / уклад.: М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, С.М. Пересічна, Н.М. Зубар, А.О. Медведєва; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 1017/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 85 с. – 7,08.
- Технологія продукції в закладах ресторанного господарства [Текст] : програма для студ. напряму підготовки 6.0917 "Харчова технологія та інженерія" / уклад.: М.І. Пересічний, Л.М. Крайнюк, О.О. Гринченко, С.М. Пересічна, М.Ф. Кравченко, М.Б. Колеснікова; секції технології продуктів харчування Науково-методичної комісії з торгівлі. – 998/06 [замовл.]. – К; Х. : КНТЕУ, 2006. – 20 с. – 5,00.
- Технологія продукції в закладах ресторанного господарства [Текст] : робоча програма ОКР "бакалавр" напрям підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія" професійне спрямування 091711 "Технологія харчування" / уклад.: М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, С.М. Пересічна, Н.М. Зубар, А.О. Медведєва; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 1046/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 96 с. – 11,07.
- Технологія продукції в закладах ресторанного господарства [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студ. ОКР "бакалавр" напрям підготовки 6.0917 "Харчова технологія та інженерія" професійне спрямування 091711 "Технологія харчування" / уклад.: М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, С.М. Пересічна, Н.М. Зубар, А.О. Медведєва; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 937/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 87 с. – 6,36.
- Технологія продукції у закладах ресторанного господарства [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 6.091711 "Технологія харчування" денної та заочної форм навчання. Ч.2 / Уклад.:М.І.Пересічний,М.Ф.Кравченко,С.М.Пересічна. – К. : КНТЕУ, 2006. – 192с. : табл. – Бібліогр.:С.190-191. – 16.17.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / авт. М.Ф. Кравченко, С.М. Пересічна, М.Ю. Криворучко; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 445/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 90 c. – 23,00.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : лабораторний практикум / авт. М.І. Пересічний, С.М. Пересічна, А.О. Медведєва, А.Б. Собко, Т.О. Марцин, Ю.І. Калашнік; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 701/13 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 16 c. – 36,00.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : лабораторний практикум / авт. М.І. Пересічний, С.М. Пересічна, А.О. Медведєва, А.Б. Собко, Т.О. Марцин, Ю.І. Калашнік; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 1232/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 216 c. – 34,00.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до виконання курсових робіт / авт. М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, С.М. Пересічна, А.О. Медведєва; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 583/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 30 c. – 15,00.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : програма / авт. М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, С.М. Пересічна, А.О. Медведєва; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1214/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 18 c. – 17,00.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : лабораторний практикум / авт. М.І. Пересічний, С.М. Пересічна, А.О. Медведєва, А.Б. Собко, Т.О. Марцин, Ю.І. Калашнік; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 349/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 216 c. – 30,00.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій. Ч.2 / уклад.:М.І.Пересічний,М.Ф.Кравченко,С.М.Пересічна; каф.технології та орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 182с. : табл. – Бібліогр.: с.180-181. – 25.69.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. М.Ф. Кравченко, С.М. Пересічна, А.В. Антоненко; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 131/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 66 c. – 20,00.
- Технологія харчових продуктів функціонального призначення [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / уклад.: М.І. Пересічний, П.О. Карпенко, С.М. Пересічна, І.М. Грищенко ; Каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 144 с. – Бібліогр.: с. 140-143. – 25.76.
- Технологія харчових продуктів функціонального призначення [Текст] : програма та робоча програма / уклад.: М.І. Пересічний, Д.В. Федорова, С.М. Пересічна; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 708/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 51 с. – 9,59.
- Технологія харчових продуктів функціонального призначення [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / уклад.: М.І. Пересічний, П.О. Карпенко, С.М. Пересічна, І.М. Грищенко ; Каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 144с. – Бібліогр.: с. 140-144. – 22.76.
- Основи раціонального і лікувального харчування [Текст] [Текст] : навч. посіб. / П. О. Карпенко, С. М. Пересічна, І. М. Грищенко, Н. О. Мельничук ; за заг. ред. П.О.Карпенка. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 503 с. – Бібліогр.: с. 502-503. – ISBN 978-966-629-503-6 : 70.00.
- Корзун, В. Н. Удосконалення технології м'ясних подрібнених виробів із використанням спіруліни [Текст] / В. Н. Корзун, С. М. Пересічна, І. Ю. Антонюк // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.19-24.
- Міцик, В. Ю. Вплив білоквмісних добавок на якість м"ясних кулінарних виробів [Текст] / В. Ю. Міцик, С. М. Пересічна // Споживча оцінка асортименту та якості товарів. – К. : КДТЕУ, 2000. – С. 182-186.
- Пересічна, С. М. Визначення раціональної кількості біологічно активних добавок при виробництві м"ясних кулінарних виробів [Текст] / С. М. Пересічна // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.47-51.
- Пересічна, С. М. Стійкість до зберігання кров`яних ковбас та січених м`ясних котлет із біологічно активними добавками [Текст] / С. М. Пересічна // Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2001. – (Зб.наук.праць). – С.130-136.
- Пересічна, С. М. Технологія борошняних виробів функціонального призначення з харчовою добавкою з топінамбура інуліну [Текст] / С. М. Пересічна, О. В. Кандалей // Вісник Донецького Національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – Донецьк, 2009. – № 1(41). – С. 261-266. – (Технічні науки).
- Пересічна, С. М. Вітамінний склад фаршевих м'ясних виробів із використанням рослинної сировини [Текст] / С. М. Пересічна, В. С. Михайловський // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.41-46.
|