Електронний каталог
харчовi виробництва
Документи:
- Алкогольные напитки [Текст] : Методы идентификации и определения содержания синтетических красителей / Стандарт отрасли.ОСТ 10 298-2002. – М. : Минсельхоз России, 2002. – 27с. – 63.51.
- Англо-русский словарь по пищевой промышленности [Текст] : Около 42 000 терминов / Под ред. Л.П.Ковальской. – 4-е изд.,стер. – М. : Руссо, 2002. – 672с. – ISBN 5-88721-212-8 : 86.40.
- Биологически активные вещества пищевых продуктов [Текст] : Справочник / В.В.Петрушевский,В.Г.Гладких,Е.В.Винокурова и др. – К. : Урожай, 1992. – 192с. – ISBN 5-337-00761-0 : 40.00.
- Биохимия хранения картофеля,овощей и плодов [Текст] / АН СССР,ин-т биохимии;Отв. ред.В.Л.Кретович,Е.Г.Салькова. – М. : Наука, 1990. – 184с. – ISBN 5-02-004061-4 : 2.70.
- Гигиенические требования безопасности и пищевой ценности пищевых продуктов [Текст] : Санитарно-эпидемиологические правила и нормативы.СанПиН 2.3.1078-01 Продовольственное сырье и пищевые продукты.Изд.офицальное / Рук.и гл.ред.В.А.Тутельян. – М. : Рит Экспресс, 2002. – 216с. – ISBN 5-89995-004-8 : 85.59.
- Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : Збірник наукових праць / Відп.ред.М.І.Пересічний. – К. : КДТЕУ, 1999. – 190с. – ISBN 966-7376-28-1 : 10.00.
- Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : Збірник наукових праць / Уклад.:М.І.Пересічний,М.М.Калакура,М.К.Булгакова. – К. : КНТЕУ, 2001. – 238с. – ISBN 966-7376-56-7 : 24.00;10.00.
- Економіка харчових виробництв [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів денної та заочної форм навчання / Уклад.:Т.І.Ткаченко,С.П.Гаврилюк. – К. : КНТЕУ, 2003. – 197с. – 23.48.
- Загальна технологія харчових продуктів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.В.П.Вербій. – К. : КНТЕУ, 2006. – 113с. : табл. – Бібліогр.:с.113. – 9.66;5.97.
- Загальна технологія харчових продуктів [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.В.П.Вербій. – К. : КНТЕУ, 2002. – 100с. – 5.97.
- Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів [Текст] : Для підприємств громад. харчув. всіх форм власності. – Х. : Фактор, 2002. – 752с. – 55.00.
- Инструкция по порядку и периодичности контроля за содержанием микробиологических и химических загрязнителей в мясе, птице,яйцах и продуктах их переработки [Текст] / Сост. И.М.Скурихин,И.Б.Куваева,В.А.Тутельян,А.М.Иваницкий. – М. : ДеЛи, 2000. – 80с. – ISBN 5-93314-012-0 : 33.90.
- Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] [Текст] : тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студ. 26 берез. 2014 р., м. Харків у 2-х ч. ч.2. – Харків : ХДУХТ, 2014. – 503 с. – ISBN 978-966-405-324-9 : 60.00; 20.25.
- Інформаційний пакет.Напрям підготовки 0517 "Харчова технологія та інженерія" [Текст] : Професійне спрямування (спеціальність) "Технологія харчування" ("Технологія харчування,ресторанна справа та сервіс") / Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – К. : КНТЕУ, 2006. – 87с. – (European credit transfer system (ECTS)). – 14.35.
- Комбіновані харчові продукти [Текст] : Конспект лекцій / Уклад.:В.Ю.Міцик,Н.В.Притульська,О.В.Дядечко. – К. : КДТЕУ, 1995. – 45с. – 5000.00.
- Кондитерські вироби [Текст] : Збірник нормативних документів.ДСТУ...Кондитерське виробництво.Шоколад,печиво,карамель,вафлі,крекер.Гост...конфеты,мармелад,ирис,халва,драже,галеты / Упор.:Я.М.Юзьків,Р.О.Санченко,А.І.Ференц,В.В.Андрощук. – К. : Держстандарт України, 2001. – 271с. – 81.00.
- Конспект лекцій з курсу "Процеси та апарати харчових виробництв" для студентів з фаху 7.091710 [Текст]. Ч.1 / Уклад.I.I.Тарасенко. – К. : КДТЕУ, 1998. – 59с. – 1.70;3.00.
- Конспект лекцій з курсу "Процеси та апарати харчових виробництв" для студентів з фаху 7.091710 [Текст]. Ч.2 / Уклад.І.І.Тарасенко. – К. : КДТЕУ, 1999. – 76с. – 5.00.
- Конспект лекцій з курсу "Процеси та апарати харчових виробництв" для студентів з фаху 7.091710 [Текст]. Ч.1 / Уклад.І.І.Тарасенко. – К. : КДТЕУ, 1998. – 59с. – 3.00.
- Кулинарная продукция,реализуемая населению.Общие технические условия [Текст] : ГОСТ 30390-95.Общественное питание. – К. : Госстандарт Украины, 1998. – 14с. – (Межгосударственный стандарт). – Б/ц.
- Лабораторний практикум з курсу "Методи контролю харчових виробництв" [Текст] : для студентів фахів 7.091711 "Технологія харчування", спец. "Технологія громадського харчування, ресторанна справа та сервіс", 7.050303 "Експертиза товарів та послуг" / Каф. технології і організації громадського харчування; уклад. Є.В. Тарасенко, Н.М. Кравчук, В.С. Костюк. – 577/01 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2001. – 42 c. – 5,28.
- Матеріалознавство та основи технології виробництва товарів. Основи технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: К.В. Мостика, Н.В. Камєнєва. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 82 с. – 30.00.
- Методи контролю харчових виробництв [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій для студ. спец. 7.091711 "Технологія харчування" / уклад.:Є.В.Тарасенко,В.С.Костюк. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 133с. – 7.71.
- Мікробіологія харчових продуктів [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.:Г.Б.Рудавська,В.І.Мандрика. – К. : КНТЕУ, 2007. – 69с. : табл. – Бібліогр.69с. – 8,05.
- Мікробіологія харчових продуктів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій для студ. товарознав. і технол. ф-в усіх форм навчання / уклад. Г.А.Толок. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 77 с. – 4.05.
- Наукові праці Національного університету харчових технологій [Текст]. №24 / Ред.кол.:О.Б.Бутнік-Сіверський,О.А.Заїнчковський,В.С.Гуць,Л.С.Дегтярьов. – К. : НУХТ, 2008. – 166с. – 20.00.
- Наукові праці Національного університету харчових технологій [Текст] [Текст]. № 31 / [ред. кол.: О.Б. Бутнік-Сіверський, Т.А. Говорушко, В.С. Гуць та інші]. – Київ : НУХТ, 2009. – 127 с. – 30.00.
- Наукові праці Національного університету харчових технологій [Текст] [Текст]. №34 / редкол.:О.Б.Бутнік-Сіверський,Т.А.Говорушко,В.С.Гуць,Л.С.Дегтярьов та інші. – Київ : НУХТ, 2010. – 157с. – 30.00.
- Наукові праці Національного університету харчових технологій [Текст] [Текст]. № 29 / ред.кол.:О.Б.Бутнік-Сіверський,Т.А.Говорушко,В.С.Гуць,Л.С.Дегтярьов та інші. – Київ : НУХТ, 2009. – 147 с. – 30.00.
- Наукові праці Національного університету харчових технологій [Текст] [Текст]. №33 / редкол.:О.Б.Бутнік-Сіверський,Т.А.Говорушко,В.С.Гуць,Л.С.Дегтярьов та інші. – Київ : НУХТ, 2010. – 171с. – 30.00.
- Наукові праці Національного університету харчових технологій [Текст]. №25. Ч.1 / Ред.кол.:О.Б.Бутнік-Сіверський,В.С.Гуць,Л.С.Дегтярьов та інші. – К. : НУХТ, 2008. – 124с. – 30.00.
- Наукові праці Національного університету харчових технологій [Текст]. №25. Ч.2 / Ред.кол.:О.Б.Бутнік-Сіверський,В.С.Гуць,Л.С.Дегтярьов та інші. – Київ : НУХТ, 2008. – 125с. – 30.00.
- Наукові праці Національного університету харчових технологій [Текст] [Текст]. № 30 / ред.кол.:О.Б.Бутнік-Сіверський,Т.А.Говорушко,В.С.Гуць,Л.С.Дегтярьов та інші. – К. : НУХТ, 2009. – 134с. – 30.00.
- Нові технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць. – Х. : ХДАТ, 1999. – 337с. – ISBN 5-7763-2311-8 : 4.00.
- Обладнання та технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : темат.зб. наук.праць. Вип.25 / голов.ред.О.О.Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2010. – 384с. – 50.00.
- Обладнання та технологія харчових виробництв [Текст] : Тематичний зб.наук.праць. Вип.15 / Гл.ред.О.О.Шубін. – Д. : ДДУЕТ им.М.Туган-Барановського, 2006. – 193с. – 25.00.
- Обладнання та технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : темат.зб. наук. праць. Вип.26 / [голов.ред.О.О.Шубін]. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. – 568c. – 50.00.
- Обладнання та технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : темат.зб. наук. праць. Вип. 27 / [голов.ред.О.О.Шубін]. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. – 487 c. – 50.00.
- Обладнання та технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : темат.зб. наук. праць. Вип.22 / голов.ред.О.О.Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2009. – 483с. – 40.00.
- Обладнання та технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : темат.зб. наук. праць. Вип.20 / голов.ред.О.О.Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2009. – 341с. – 40.00.
- Обладнання та технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : темат.зб. наук праць. Вип.21 / голов.ред.О.О.Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2009. – 341с. – 40.00.
- Обладнання та технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : темат.зб. наук. праць. Вип. 28 / [голов.ред.О.О.Шубін]. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2012. – 415 c. – 50.00.
- Обладнання та технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : темат.зб. наук. праць. т.1. вип. 29 / редкол.: О.О.Шубін (голов.ред.), В.О.Сукманов, А.Д.Гладка та ін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2012. – 335 c. – 50.00.
- Обладнання та технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : темат.зб. наук. праць. т.2. вип. 29 / редкол.: О.О.Шубін (голов.ред.), В.О.Сукманов, А.Д.Гладка та ін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2012. – 364 c. – 50.00.
- Обладнання та технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : темат.збірник наук праць. Вип.23 / голов.ред.О.О.Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2010. – 286с. – 50.00.
- Обладнання та технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : темат.зб. наук. праць. вип. 30 / редкол.: О.О.Шубін (голов.ред.), В.О.Сукманов, А.Д.Гладка та ін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. – 433 c. – 60.00.
- Обладнання та технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : темат.зб. наук. праць. вип. 31 / редкол.: О.О.Шубін (голов.ред.), В.О.Сукманов, А.Д.Гладка та ін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. – 268 c. – 50.00.
- Общая технология пищевых производств [Текст] / Под ред.Н.И.Назарова. – М. : Легкая и пищ.пром-сть, 1981. – 360с. – 1.20.
- Оптимизация ассортимента и сохранение качества товаров [Текст] : Сборник начных трудов / Под ред.Л.П.Покотылюка. – К. : КТЕІ, 1991. – 127с. – ISBN 5-7707-0515-9 : 0.60.
- Оценка пищевых добавок [Текст] : 15 доклад Объединенного комитета экспертов ФАО/ВОЗ по пищевым добавкам / Отв. за редактирование Дудова Л.В. – Женева : Всемирная организация здравоохранения, 1974. – 48с. – 0,14.
1
2
3
4
5
6
|