Електронний каталог
Гаврилюк С.П.
Документи:
- The enterprise competitiveness [Text] [Текст] = Конкурентоспроможність підприємства : curriculum and syllabus / auth. A.V. Magaletskiy, S.P. Gavrilyuk; KNUTE, Hotel, restaurant and tourism business department. – 835/12 [замовл.]. – Kyiv : KNUTE, 2012. – 22 p. – 12,00.
- Економіка виставкового бізнесу та менеджмент виставкової діяльності [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до виконання курсових робіт / авт. С.П. Гаврилюк, Л.В. Лукашова; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 1098/10 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 38 c. – 13,00.
- Економіка виставкового бізнесу [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / С.П.Гаврилюк, Т.П.Дуплак; Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 104с. – Бібліогр.: с. 103-104. – 26.00.
- Економіка виставкового бізнесу [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. С.П. Гаврилюк, Т.П. Дупляк; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 19/10 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 58 c. – 13,40.
- Економіка готельного господарства та туризму [Текст] : Збірник тестових завдань / Каф. готельно-ресторанного та тур. бізнесу; уклад. Т.І.Ткаченко, С.П.Гаврилюк, О.О.Каролоп. – 126/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 60 c. – 4,38.
- Економіка готельного господарства і туризму [Текст] : Опорний конспект лекцій для студ. напряму "Менеджмент" проф. спрямування "Менеджмент орг." варіативні компоненти "Менеджмент турист. індустрії" на окр "бакалавр" / Уклад.:Т.І.Ткаченко,С.П.Гаврилюк,О.О.Королоп. – К. : КНТЕУ, 2005. – 220с. – 15.38;16.00.
- Економіка готельного та ресторанного господарства [Текст] : Збірник тестових завдань / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. Т.І. Ткаченко, В.Г. Міска, С.П. Гаврилюк, О.О.Каролоп. – 472/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 70 c. – 10,89.
- Економіка готельного та ресторанного господарства [Текст] : Методичні рекомендації до виконання курсових робіт із дисципліни для студентів напряму "Менеджмент" спеціальності "Менеджмент організацій" спеціалізації "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. В.Г.Міска, О.О.Каролоп, С.П.Гаврилюк. – 677/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 30 c. – 11,22.
- Економіка готельного та ресторанного господарства [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. Т.І. Ткаченко, В.Г. Міска, С.П. Гаврилюк, О.О.Каролоп; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 752/11 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 70 c. – 17,00.
- Економіка підприємства [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. Т.І. Ткаченко, С.П. Гаврилюк, Т.П. Дупляк; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 1452/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 30 c. – 16,00.
- Економіка підприємства [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до виконання курсових робіт / авт. Т.І. Ткаченко, С.П. Гаврилюк; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 194/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 30 c. – 14,00.
- Економіка підприємства ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.: В.Г. Міска, С.П. Гаврилюк. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 122с. – Бібліогр.: с. 121-122. – 20.84.
- Економіка підприємств готельного та ресторанного господарства [Текст] : Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. В.Г. Міска, С.П. Гаврилюк, О.О.Каролоп. – 130/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 54 c. – 4,59.
- Економіка підприємства ресторанного господарства [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. В.Г. Міска, С.П. Гаврилюк. – 1050/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 34 c. – 10,15.
- Економіка підприємства [Текст] [Текст] : опор.конспект лекцій / авт.: Т.І. Ткаченко, С.П. Гаврилюк. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 168 с. – Бібліогр.: с. 167-168. – 38.00.
- Економіка підприємства. Менеджмент підприємства[Текст] [Текст] : методичні рекомендації до виконання курсових робіт / авт. Т.І. Ткаченко, В.В. Білик, С.П. Гаврилюк; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 435/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 37c. – 16,00.
- Економіка харчових виробництв [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів з фаху 7.091711 "Технологія харчування" спеціалізації "Технологія громадського харчування,ресторанна справа та сервіс" для студентів денної та заочної форм / Уклад.:Т.І.Ткаченко,С.П.Гаврилюк. – К. : КНТЕУ, 2001. – 197с. – 10.05.
- Економіка харчових виробництв [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів денної та заочної форм навчання / Уклад.:Т.І.Ткаченко,С.П.Гаврилюк. – К. : КНТЕУ, 2003. – 197с. – 23.48.
- Економіка харчових виробництв [Текст] : Методичні рекомендації до самостійної роботи для студентів напрямуі "Харчова технологія та інженерія", професійного спрямування 6.091711"Технологія харчування" варіативної компоненти "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" денної форми / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. С.П.Гаврилюк. – 175/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 52 c. – 7,94.
- Конкурентоспроможність підприємств у сфері туристичного бізнесу [Текст] : Методичні вказівки до самостійної роботи для студентів заочної форми навчання / Каф. готельно-ресторанного та тур. бізнесу; уклад. С.П. Гаврилюк. – 379/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 26 c. – 3,80.
- Методичні рекомендації до самостійної роботи з курсу "Економіка готельного господарства і туризму" [Текст] : Для студентів спеціальності "Менеджмент організацій ", спеціалізації "Менеджмент туристичної індустрії" денної форми навчання / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. Т.І. Ткаченко, С.П. Гаврилюк. – 674/03 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 66 с. – 6,45.
- Методичні рекомендації до самостійної роботи з курсу "Економіка готельного господарства і туризму" [Текст] : Для студентів спеціальності 7.050201"Менеджмент організацій ", спеціалізації 02"Менеджмент туристичної індустрії" заочної форми навчання / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. Т.І. Ткаченко, С.П. Гаврилюк. – 777/03 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 59 с. – 5,52.
- Методичні рекомендації до самостійної роботи з курсу "Конкурентоспроможність підприємств у сфері туристичного бізнесу" [Текст] : Для студентів спеціальності 8.050201"Менеджмент організацій ", спеціалізації 02"Менеджмент туристичної індустрії" денної форми навчання / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. Т.І. Ткаченко, С.П. Гаврилюк. – 427/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 30 с. – 2,46.
- Методичні рекомендації до виконання курсових робіт з дисциплін "Економіка підприємства" "Менеджмент підприємства" [Текст] [Текст] : ОКР "бакалавр" / авт Т.І. Ткаченко, С.В. Мельниченко, В.Г. Міска [та ін.]; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 536/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 46 с. – 16,00.
- Методичні рекомендації до виконання курсових робіт з дисциплін "Економіка підприємства" "Менеджмент підприємства" [Текст] [Текст] : ОКР "бакалавр" / авт Т.І. Ткаченко, С.В. Мельниченко, В.Г. Міска [та ін.]; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 775/13 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 46 с. – 18,00.
- Методичні рекомендації до виконання курсових робіт з дисциплін "Економіка підприємства" "Менеджмент підприємства" [Текст] [Текст] : ОКР "бакалавр" / авт Т.І. Ткаченко, С.В. Мельниченко, В.Г. Міска [та ін.]; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 798/14 [замовл.] [дод. тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 47 с. – 18,00.
- Наскрізна програма практики [Текст] [Текст] / авт. Т.І. Ткаченко, Г.І. Михайліченко, Л.М. Гопкало [та ін.]; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 27/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 26 c. – 15,00.
- Програма державного екзамену [Текст] [Текст] / авт. Т.І. Ткаченко, С.В., Мельниченко, С.П. Гаврилюк, Г.І. Михайліченко; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 1077/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 50 c. – 20,00.
- Програма та методичні рекомендації до проходження стажування і написання звіту зі стажування магістрів [Текст] : спеціальності 091711 "Технологія харчування", спеціалізації 01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад.: А.Т. Ратушенко, С.Л. Шаповал, О.М. Григоренко, С.П. Гаврилюк; Каф. технології та ресторанного господарства. – 254/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 93 с. – 5,88.
- Робоча програма виробничої комплексної практики [Текст] [Текст] / авт. В.В. Білик, С.П. Гаврилюк, А.Г. Охріменко, Л.М. Гопкало; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 280/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 30 с. – 16,00.
- Робоча програма комплексної з фаху та переддипломної практики [Текст] [Текст] / авт. О.М. Григоренко, С.М. Пересічна, С.П. Гаврилюк; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 1096/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 34 с. – 13,00.
- Робоча програма та методичні рекомендації до написання звіту з преддипломної практики студентів [Текст] : заочної форми навчання спеціальності 7.091711 "Технологія харчування" спеціалізації 01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад.: А.Т. Ратушенко, С.Л. Шаповал, О.М. Григоренко, С.П. Гаврилюк; Каф. технології та ресторанного господарства. – 608/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 42 с. – 4,71.
- Гаврилюк, С. П. Конкурентоспроможність підприємств у сфері туристичного бізнесу [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів,які навчаються за освіт.-профес.прогр.магістра зі спеціальності "Менеджмент організацій" / С. П. Гаврилюк. – К. : КНТЕУ, 2006. – 180с. : табл. – Бібліогр.:С.169-172. – ISBN 966-629-205-Х : 19.94; 20.00; 18.00.
- Гаврилюк, С. П. Конкурентоспроможність підприємств у сфері туристичного бізнесу [Текст] [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів,які навчаються за освіт.-профес.прогр.магістра зі спеціальності "Менеджмент організацій" / С. П. Гаврилюк. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 180с. : табл. – Бібліогр.:С.169-172. – ISBN 966-629-205-Х : 21,16.
- Гаврилюк, С. П. Оцінка конкурентоспроможності туристських підприємств [Текст] / С. П. Гаврилюк // Економіка і підприємництво:стан та перспективи. – К. : КНТЕУ, 2001. – С.251-261.
- Гаврилюк, С. П. Соціально-економічна природа та особливості ринку туристичних послуг [Текст] / С. П. Гаврилюк // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.199-203.
- Гаврилюк, С. П. Особливості формування майна підприємств готельного господарства [Текст] / С. П. Гаврилюк, О. О. Володько // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.218-224.
- Гаврилюк, С. П. Проблеми підвищення конкурентоспроможності песроналу в підприємствах туристичної індустрії [Текст] / С. П. Гаврилюк, О. М. Музика // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.103-108.
- Ткаченко, Т. І. Економіка готельного господарства і туризму [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / Т. І. Ткаченко, С. П. Гаврилюк. – К. : КНТЕУ, 2005. – 178с. – ISBN 966-629-165-7 : 19.49;20.00.
|