Електронний каталог
спеціальна кулінарія
Документи:
- Quick & easy barbecue [Текст] : 74 easy-to-prepare barbecue recipes. – Bath : Parragon, 2001. – 80 p. : ill. – ISBN 0-75255-075-6 : 92,40.
- Актуальні проблеми розвитку новітніх технологій і сервісу в закладах ресторанного господарства [Текст] : Збірник наук.статей.студ.,які здобувають освіт.-кваліфікац.рівень магістра за напрямом підготов."Харчова технологія та інженерія" спец."Технологія харчування" / Каф.технології і організації ресторан.госп-ва.Відп.ред.М.І.Пересічний;Ред.кол.:М.Ф.Кравченко,Є.В,Тарасенко. – Х. : КНТЕУ, 2008. – 152с. : іл.;табл. – 33.95.
- Астрологическая кухня [Текст] : Более 150 рецептов приготовления повседневных и праздничных блюд / Авт.Т.Н.Попонова. – М. : ВСВ-Сфинкс;Темп-мб. – 143с. – 4.00.
- Большая энциклопедия кулинарии [Текст] : 500 лучших рецептов со всего мира на цветных фотографиях. – 2002. – 25.00.
- Вегетарианская кухня [Текст] / Сост.Дагмар фон Крамм. – М. : Лик Пресс, 1998. – 239с. : илл. – (Золотая серия). – ISBN 5-7839-0012-5 : 30.00.
- Вегетарианская кухня [Текст] [Текст] : [Оригинальные рецепты от профессионалов] / [отв. за вып. О. Ивенская]. – Москва : ОЛМА Медиа Групп, 2012. – 239 с. : ил. – (Уроки шеф-повара). – ISBN 978-5-373-04629-9 : 168.00.
- Готовим диетические блюда [Текст] [Текст] / авт.-сост. Л.А. Калугина при участии Р.Н. Кожемякина. – Москва : Аделант, 2011. – 415 с. – (Домашняя библиотека). – ISBN 978-5-93642-158-7 : 40.00.
- Детское питание [Текст] : Книга о том,как правильно кормить ребенка,чтобы вырастить его здоровым и крепким / Под ред.В.Н.Лядовой. – М. : Госторгиздат, 1964. – 239с. – 5.50.
- Детское питание [Электронный ресурс] [Текст] : практические советы; электронная книга / Парус; Гринкевич А.М.; Лазарева Г.Ю.; Чапова О.И. – 1 электрон. опт. диск (CD-ROM): зв., цв. – 2006. – 112,00. – Систем. требования: Windows 98/2000/NT/XP; Pentium II; 256 Мб ОЗУ; 24х CD-ROM.
- Екологія та технологія продуктів лікувально-профілактичного харчування [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів спеціальностей 7.091711 і 8.091711 "Технологія харчування" / Уклад.:М.І.Пересічний,С.М.Пересічна,М.Ф.Кравченко. – К. : КНТЕУ, 2003. – 131с. – 14.14.
- Збірник рецептур кулінарної продукції і напоїв (технологічних карт) з використанням сої і злаків оздоровчого, лікувально-профілактичного та соціального призначення [Текст] [Текст] : [звіт про науково-дослідну роботу ] / кол.розробників: М.І.Пересічний (кер.НДР), О.В.Цигульов, В.Н.Тимченко та ін.; М-во освіти і науки України, КНТЕУ. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 276 с. – (КНТЕУ).
- Збірник рецептур страв, кулінарних виробів і напоїв (технологічних карт) для харчування дітей шкільного віку [Текст] [Текст] : для закладів освіти, дитячих закладів оздоровлення та відпочинку та закладів сфери соц. захисту / кол. розробників: А.А. Мазаракі, Н.В. Притульська, М.П. Гуліч, та ін.; за ред. А. А.Мазаракі. – Київ : КНТЕУ, 2021. – 671 с. – ISBN 978-966-918-027-8 : 550.00.
- Збірник рецептур страв і кулінарних виробів (технологічних карт) з використанням біологічно активних добавок [Текст] / Колектив розробників.:М.І.Пересічний,М.Ф.Кравченко,В.Н.Корзун,О.М.Григоренко. – К. : Книга, 2004. – 428с. – ISBN 966-8314-08-5 : 48.39.
- Кухня вегетарианская [Электронный ресурс] [Текст] : Новый Диск. – 1 электрон. опт. диск (CD-ROM): зв., цв. (120 МБ). – 2006. – Книга №3. – 139,20. – Систем. требования: Windows 98/2000/ME/XP; Pentium II 500 МГц; 64 Мб ОП; 1024*768 цв. 16 бит; Internet Explorer 6.0 (есть на диске); Flash-плеер 7 (есть на диске); устр. для чтения компакт-дисков.
- Кухня микроволновая [Электронный ресурс] [Текст] / Новый Диск. – 1 электрон. опт. диск (CD-ROM): зв., цв. (120 МБ). – 2006. – Книга №4. – 139,20. – Систем. требования: Windows 98/2000/ME/XP; Pentium II 500 МГц; 64 Мб ОП; 1024*768 цв. 16 бит; Internet Explorer 6.0 (есть на диске); Flash-плеер 7 (есть на диске); устр. для чтения компакт-дисков.
- Кухня необыкновення [Электронный ресурс] [Текст] : Новый Диск. – 1 электрон. опт. диск (CD-ROM): зв., цв. (120 МБ). – 2006. – Книга №2. – 139,20. – Систем. требования: Windows 98/2000/ME/XP; Pentium II 500 МГц; 64 Мб ОП; 1024*768 цв. 16 бит; Internet Explorer 6.0 (есть на диске); Flash-плеер 8 (есть на диске); устр. для чтения компакт-дисков.
- Методичні рекомендації щодо харчування дітей,які зазнали впливу радіаційного опромінення [Текст] / Колектив авт.:М.І.Пересічний,В.Н.Корзун,П.О.Карпенко,В.П.Кульчицька. – К. : Книга, 2007. – 84с. – ISBN 978-966-8314-35-3 : 10,00.
- Моніторинг та впровадження новітніх технологій продуктів оздоровчого харчування в Україні [ Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу / М.І. Пересічний (кер.НДР), М.Ф. Кравченко, О.М. Григоренко [та ін.] ; М-во освіти і науки України, КНТЕУ. – Київ, 2003. – 199 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. - Дод.
- Наукове обгрунтування і розроблення цільової державної програми "шкільне оздоровче харчування" [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу (заключний) / М.Ф.Кравченко (кер.НДР), І.Ю.Антонюк; Є.В.Тарасенко; О.С.Ліфіренко [та ін.] ; М-во освіти і науки України, КНТЕУ,. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 145 с. – Бібліогр.
- Наукове обгрунтування і розроблення цільової державної програми "шкільне оздоровче харчування" [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу (заключний) / М. І. Пересічний (кер.НДР), П. О. Карпенко, О. П. Вітряк [та ін.] ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, КНТЕУ, Каф. технології ресторанного господарства. – Київ, 2012. – 145 с. – Бібліогр.
- Науково-практичні засади створення функціональних харчових продуктів для осіб з високим фізичним та психоемоційним навантаження [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу (заключний) / Н.В.Притульська(кер.НДР), О.Е.Самойлов, А.А.Самойленко[та ін.] ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, КНТЕУ. – Київ, 2014. – 212 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 178-212. - Дод.
- Оптимізація харчування студентів вищих навчальних закладів України на основі розроблення і впровадження новітних технологій харчових продуктів і раціонів оздоровчого призначення [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу (заключний) / М. І. Пересічний (кер.НДР) ,П. О. Карпенко, Є. В. Тарасенко [та ін.] ; М-во освіти і науки України, КНТЕУ. – Київ, 2010. – 184 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. - Дод.
- Орієнтовні стандарти в організації харчування у санаторно-курортних закладах [Текст] [Текст] : метод. посіб. / В.С.Гордієнко, М.П.Жданова, К.Е.Колесник [та ін.]; за ред.: В.І.Пономаренка, Е.О.Колесника, М.П.Жданової [та ін.]. – Київ : Денеб, 2010. – 544с. – Бібліогр.: с.543. – ISBN 978-966-8552-20-5 : 140.00.
- Проблеми формування здорового способу життя у молоді[ Текст] [Текст] : зб. матеріалів VIII Всеукраїнської наук.-практ. конф. молодих учених та студ.з міжнар. участю, 10-11 листоп. 2015 р., м. Одеса / гол. ред. Б.В. Єгоров. – Одеса : ОНАХТ, 2015. – 419 с. – 90.00.
- Проблеми якості у громадському харчуванні, готельному господарстві і туризмі [Текст] : збірник наук.праць. – Київ : КДТЕУ, 2000. – 318с. – ISBN 966-7376-50-8 : 10.00.
- Прогресивні напрями формування та забезпечення гарантій якості продуктів харчування спеціального призначення в Україні [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу (заключний) / Н.В. Притульська (кер.НДР), Г.Б. Рудавська, Є.В. Тищенко [та ін.] ; М-во освіти і науки України, КНТЕУ. – Київ, 2006. – 170 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 155-170. - Дод.
- Розробка наукових основ конструювання харчової продукції для дітей, що проживають в екологічно несприятливих умовах України [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу / наук.кер. М.Ф. Кравченко. – Київ, 2008. – 209с. – (КНТЕУ). – дод.
- Розробка та впровадження ресурсозберігаючих новітніх технологій продуктів харчування функціонального призначення для різних верств населення України [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу (заключний) / М.І. Пересічний (кер.НДР), М. Кравченко, С. Пересічна [та ін.] ; М-во освіти і науки України, КНТЕУ. – Київ, 2006. – 154 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 139-154. - Дод.
- Розробка технологій харчових продуктів на основі сої і злаків оздоровчого, лікувально-профілактичного і соціального призначення [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу (заключний) / кол.авт.:М.І.Пересічний (кер.НДР), В.І.Тимченко, О.В.Цигульов та ін.; М-во освіти і науки України, КНТЕУ. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 314 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с.309-314. - Дод.
- Розроблення і впровадження новітних технологій продуктів харчування репродуктивного і геронтологічного призначення в умовах сучасного демографічного стану України [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу / наук.кер. М.І.Пересічний. – Київ, 2008. – 184с. – (КНТЕУ). – дод.
- Розроблення інноваційних технологій продуктів і раціонів оздоровчого харчування для дітей у дошкільних навчальних закладах [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу (заключний) / М.І.Пересічний (кер.НДР), П.О.Карпенко, Л.В.Левандовський [та ін.] ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, КНТЕУ. – Київ, 2014. – 274 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 241-273. - Дод.
- Сало и копчености домашнего приготовления [Текст]. – Донецк : Донеччина, 2000. – 192с. – (В помощь фермеру). – ISBN 966-556-158-8 : 6,40.
- Сборник нормативных и технических документов,регламентирующих производство кулинарной продукции [Текст]. Ч.4 / Под общ.ред.Ю.Н.Болдырева. – М. : Хлебпродинформ, 2001. – 616с. – ISBN 5-93109-027-4 : 207.54;242.00.
- Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников [Текст] / Под ред.Г.Л.Миронова. – К. : Тэхника, 1990. – 407с. – ISBN 5-335-00531-9 : 2.10;4.70;3.50;9.00;3.50;470000.00.
- Сборник рецептур блюд для питания школьников [Текст]. – К. : Техніка, 1987. – 319с. – 3.10.
- Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий из сои и соевых продуктов для предприятий общественного питания [Текст] : Сборник технологических нормативов / Под ред.М.П.Могильного. – М. : ДеЛи принт, 2002. – 386с. – Библиогр.:С.370-373. – ISBN 5-94343-027-Х;9785943430374 : 92.40.
- Технологія продуктів харчування функціонального призначення [Текст] [Текст] : монографія / М.І.Пересічний, М.Ф.Кравченко, Д.В.Федорова та ін.; за ред. М.І.Пересічного. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 718 с. – Бібліогр.: с. 584. – ISBN 966-629-344-7 : 56.10.
- Технологія спеціальних харчових продуктів (Текст) [Текст] : програма / авт. М.Ф. Кравченко, Л.В. Левандовський, Д.В. Федорова, Т.І. Юдіна; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 973/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 20 c. – 12,00.
- Технологія спеціальних харчових продуктів (Текст) [Текст] : робоча програма / авт. М.Ф. Кравченко, Л.В. Левандовський, Д.В. Федорова, Т.І. Юдіна; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 84/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 34 c. – 34,00.
- Технологія харчових продуктів функціонального призначення [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / уклад.: М.І. Пересічний, П.О. Карпенко, С.М. Пересічна, І.М. Грищенко ; Каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 144 с. – Бібліогр.: с. 140-143. – 25.76.
- Технологія харчових продуктів функціонального призначення [Текст] [Текст] : монографія / [авт.: А.А. Мазаракі, М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко та ін.]; за ред. М.І. Пересічного. – 2-ге вид., переробл. та допов. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 1015 с. – ISBN 978-966-629-532-6 : 185.00.
- Технологія харчових продуктів функціонального призначення [Текст] : Методичні рекомендації до виконання лабораторних і практичних робіт / Каф. технології і організації ресторанного господарства ; уклад. М.І. Пересічний, Д.В. Федорова, Т.О. Марцин. – 881/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 58 c. – 6,32.
- Технологія харчових продуктів функціонального призначення [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / уклад.: М.І. Пересічний, П.О. Карпенко, С.М. Пересічна, І.М. Грищенко ; Каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 144с. – Бібліогр.: с. 140-144. – 22.76.
- Технологія харчових продуктів функціонального призначення [Текст] : програма та робоча програма / уклад.: М.І. Пересічний, Д.В. Федорова, С.М. Пересічна; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 708/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 51 с. – 9,59.
- Энциклопедия: вся кулинария мира [Текст] : Русская кухня.Кухня раздельного питания стран мира.Диета и причин ее назначения.Сочетания пищевых продуктов.Вегитарианство и здоровье. – 2004. – 14.85.
- Doeser, L. Great fish dishes [Текст] : quick and healthy inspirations for every meal / L. Doeser. – London : Hermes Hous, 2002. – 96 p. : ill. – ISBN 1-84309-327-8 : 120,00.
- Matsuhisa, N. Nobu the coocbook [Текст] / N. Matsuhisa ; Photogr. : F. Watanabe; Translat.: L. Holland. – London : Quadrille Publishing Ltd., 2001. – 200 p. : ill. – ISBN 1-903845-20-3 : 234,00.
- McCartney, L. Linda McCartney's world of vegetarian cooking [Text] [Текст] : over 200 meat-free dishes from around the world / L. McCartney. – Boston : A Lttle, Brown Book, 2002. – 192 p. : photo. – ISBN 0-316-85487-5 : 88,00.
- Schlosser, E. Fast food nation [Text] [Текст] : the dark side of the all-american meal / E. Schlosser. – Boston; New York : Houghton Mifflin Company, 2001. – 356 p. – ISBN 0-395-97789-4 : 129,90.
- Tauber, R. D. Zywienie dietetyczne we wspolczesnej gastronomii [Text] [Текст] / R. D. Tauber ; Wyzsza Szkola Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu. – Poznan : [WSHIG], 2014. – 110 s. – ISBN 978-83-88537-74-5 : 250,00.
1
2
3
|