Електронний каталог
Сидоренко О.В.
Документи:
- Technology and innovation for a sustainable future : a commodity science perspective [Електронний ресурс] [Текст] : 18th Symposium of IGWT, Rome, Sept.24-28th, 2012 - Rome, Italy / ed. by Roberto Merli; IGWT; Academia Italiana di Scienze Merceologiche. – 1 електрон.опт. диск (CD-ROM). – 2012. – 978-88-8286-269-5. – Систем. вимоги: Celeron 1/2 ГГц; 256 Мб ОЗУ; 800*600 px; Java Script; Internet Explorer 5.5.
- Вступ до фаху [Текст] [Текст] : робоча програма навчальної практики / авт. О.В. Сидоренко, В.В. Ващенко; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 376/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 18 c. – 16,00.
- Інноваційні технології переробки риби [Текст] [Текст] : монографія / авт.: А.А. Мазаракі, Т.К. Лебська, О.В. Сидоренко та ін. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 431 с. – Бібліогр.: с. 422-431. – ISBN 978-966-629-733-7 : 120.00.
- Кваліметря інноваційних товарій (Текст) [Текст] : програма та робоча програма / авт. О.В. Сидоренко, Н.Б. Марчук; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю, Каф. товарознавства та митної справи. – 37/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 14 c. – 15,00.
- Лабораторний практикум з курсу "Сенсорний аналіз" [Текст] [Текст] : для студентів за напрямом підготовки 0503 "Торгівля" / авт. О.В.Сидоренко; КНТЕУ, Каф.товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 67/11 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 58 с. – 15,00.
- Лабораторний практикум з курсу "Сенсорний аналіз" [Текст] : для студентів за напрямом підготовки 0503 "Торгівля" / уклад. О.В.Сидоренко; Каф.товарознавства та експертизи прод.товарів. – 573/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 58 с. – 5.80.
- Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу "Товарознавчі складові ринкознавства" [Текст] : для студентів фаху 7.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність" / укл. О.В.Сидоренко; Каф. товарознавства продовольчих товарів. – 590/98 [замовл.]. – Київ : КДТЕУ, 1998. – 22 c. – 1.20.
- Методичні рекомендації до виконання дипломних магістерських робіт [Текст] [Текст] / авт. А.А. Мазаракі, Н.В. Притульська, Н.В. Мережко [та ін.]; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів, Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів, Каф. торговельного підприємництва. – 781/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 94 с. – 22,00.
- Опорний конспект лекцій з курсу "Товарознавчі складові ринкознавства" [Текст] / Уклад.О.В.Сидоренко. – К. : КНТЕУ, 2002. – 53с. – 4.45.
- Проблеми формування асортименту,якості та конкурентоспроможності товарів [Текст] : Збірник наук.ст.студ.,які здобувають освіт.-кваліфікац.рівень магістра за напрямом підготов.0503 "Торгівля" спец."Товарознавство та комерційна діяльність" / Каф.товарознавства та експертизи харч.продуктів.Ред.кол.:Т.М.Артюх,Г.Ф.Пугачевський,Г.Б.Рудавська. – К. : КНТЕУ, 2008. – 271с. – 33,14.
- Риба і рибні товари [Текст] : Опорний конспект з товарознавства продовольчих товарів / Уклад.:О.В.Сидоренко,В.С.Михайловський. – К. : КНТЕУ, 2001. – 64с. – 7.50.
- Робоча програма комплексної з фаху та переддипломної практики [Текст] [Текст] : ОКР "магістр", галузь знань 0305 "Економіка та підприємництво", напрям підготовки 030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво" / авт. Н.В. Притульська, Н.В. Мережко, В.А. Осика [та ін.]; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів, Каф. торговельного підприємництва. – 1278/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 50 с. – 15,00.
- Сенсорний аналіз [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.:О.В.Сидоренко,В.І.Мандрика. – К. : КНТЕУ, 2002. – 60с. – 4,84.
- Сенсорний аналіз [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.:О.В.Сидоренко,В.І.Мандрика. – К. : КНТЕУ, 2007. – 62с. : табл. – Бібліогр.:С.61-62. – 7,37.
- Сенсорний аналіз [Текст] : методичні рекомендації та завдання до самостійної роботи студентів, ОКР "бакалавр", напрям пілготовки 0503 "Товарознавство і торговельне підприємництво" / уклад. О.В.Сидоренко; Каф. товарознавства та експертизи прод. товарів. – 213/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 35 c. – 3.85.
- Сенсорний аналіз [Текст] : методичні рекомендації до самостійного вивчення навчальної дисципліни для студентів товарознавчого факультету заочної форми навчання ОКР "бакалавр", напрям підготовки 0503 "Торгівля" / уклад. О.В.Сидоренко; Каф. товарознавства та експертизи прод. товарів. – 76/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 32 c. – 4.46.
- Сенсорний аналіз [Текст] : Збірник тестових завдань / Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів; уклад. О.В. Сидоренко, В.І. Мандрика. – 446/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 38 c. – 5,35.
- Системи технологій [Текст] : збірник тестових і практичних завдань для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр", професійного спрямування 6.050200 "Менеджмент організацій", напряму підготовки "Менеджмнт"усіх форм навчання / уклад. В.М. Букіна, О.В. Сидоренко; Каф. менеджменту. – 1082/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 14 c. – 5,44.
- Теоретичні основи товарознавства. Сенсорний аналіз [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. О.В.Сидоренко; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 1053/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 18 c. – 12,00.
- Теоретичні основи товарознавства. Сенсорний аналіз [Текст] [Текст] : лабораторний практикум / авт. О.В.Сидоренко; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 741/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 55 c. – 19,00.
- Теоретичні основи товарознавства. Сенсорний аналіз [Текст] [Текст] : методичні рекомендації для самостійного вивчення навчальної дисципліни / авт. О.В.Сидоренко; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 1039/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 34 c. – 17,00.
- Товарознавство продовольчих товарів [Текст] : методичні рекомендації до самостійного вивчення навчальної дисципліни для студентів товарознавчого факультету заочної форми навчання. Розділ "Товарознавство риби та рибних продуктів" / уклад. О.В. Сидоренко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 438/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 35 с. – 4,36.
- Товарознавство продовольчих товарів.Риба і рибні товари [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад. О.В.Сидоренко. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 65с. : табл. – Бібліогр.:с.64-65. – 6.93.
- Товарознавство риби та рибних товарів [Текст] : Методичні рекомендації до самостійної роботи / Каф. товарозн. та експ. харчових прод.; уклад. О.В. Сидоренко. – 78/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 34 c. – 4,40.
- Товарознавство риби та рибних продуктів [Текст] : робоча програма розділу для студентів спеціальностей 7.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність", 7.050302 "Товарознавство та експертиза в митній справі", 7.050303 "Експертиза товарів та послуг" денної форми навчання / уклад. О.В. Сидоренко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 979/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 16 с. – 13,26.
- Товарознавство. Риба та рибні товари [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. О.В. Сидоренко; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 464/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 22 c. – 11,00.
- Товарознавство. Риба і рибні продукти [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад. О.В.Сидоренко. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 65с. – Бібліогр.: с.64-65. – 9.52.
- Товарознавство. Риба та рибні товари [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. О.В. Сидоренко; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 101/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 19 c. – 43,00.
- Товарознавство. Риба та рибні товари [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / авт. О.В. Сидоренко; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 921/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 38 c. – 15,00.
- Товарознавчі складові ринкознавства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / авт.: Н.В.Мережко, О.В.Сидоренко; Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів, Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 108с. – Бібліогр.: с. 107-108. – 26.00.
- Товарознавчі складові ринкознавства [Текст] : Методичні рекомендації та завдання до самостійної роботи студентів ОКР "магістр" / Каф. тов. та експ. харчових прод., к-ра товарозн. та експерт. непродовольчих товарів ; уклад. Н.В. Мережко, О.В. Сидоренко. – 614/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 58 c. – 7,12.
- Товарознавчі складові ринкознавства [Текст] : Лабораторний практикум / Каф. тов. та експ. харчових прод., к-ра товарозн. та експерт. непродовольчих товарів ; уклад. Н.В. Мережко, О.В. Сидоренко. – 922/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 62 c. – 7,84.
- Товарознавчі складові ринкознавства [Текст] : Методичні рекомендації та завдання до самостійної роботи студентів ОКР "магістр" / Каф. тов. та експ. харчових прод., к-ра товарозн. та експерт. непродовольчих товарів ; уклад. Н.В. Мережко, О.В. Сидоренко. – 609/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 54 c. – 6,45.
- Товарознавчі складові ринкознавства [Текст] : програма та робоча програма ОКР "магістр", напрям підготовки 0503 "Торгівля", "Товарознавство та торгівельне підприємництво", спеціальність 050301 "Товарознавство та комерційна діяльність" / уклад.: Н.В. Мережко, О.В. Сидоренко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 1032/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 24 с. – 4,71.
- Товарознавчі складові ринкознавства [Текст] : методичні рекомендації до виконання курсових робіт з дисципліни для студентів усіх форм навчання із спеціальності 7.050301, 8.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність" / уклад. О.В. Сидоренко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 1027/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 30 c. – 3,15.
- Якість та конкурентоспроможність товарів в умовах глобалізації [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ., які здобувають освіт.-кваліф. рівень магістра за напрямом підготов. 0503 "Торгівля" спец. "Товарознавство та комерц. діяльн.". Ч.2 / [редкол.: Т.М. Артюх, Г.Ф. Пугачевський, Г.Б. Рудавська та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 254 с. – 38.04.
- Якість та конкурентоспроможність товарів в умовах глобалізації [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ., які здобувають освіт.-кваліф. рівень магістра за напрямом підготов. 0503 "Торгівля" спец. "Товарознавство та комерц. діяльн.". Ч.1 / [редкол.: Т.М. Артюх, Г.Ф. Пугачевський, Г.Б. Рудавська та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 297 с. – 41.24.
- Sydorenko, O. Ecotechnologies in the general system of foodstuffs total quality management in Ukraine [Текст] / O. Sydorenko, L. Berbenets ; Science of Commodities and Foodstuffs Examination Chair, Kyiv National Trade and Economics University // Ekologia wyrobow : III Miedzynarodowa konferencja. – Krakow : Pracownia poligraficzna Akademii Ekonomicznej w Krakowie, 2003. – C. 233-238.
- Sydorenko, O. Optimization of nutritious value of functional foodstuffs [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / O. Sydorenko, L. Berbenets // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 825-829.
- Sydorenko, O. Modeling of biologically valuable foodstuffs with predictable complex of positive properties [Text] [Текст] / O. Sydorenko, L. Berbenets, R. Moskalyuk // Facing the challenges of the future [Text]. – Bucharest : A.S.E., 2010. – Vol. I. – P. 584-579.
- Апач, М. Морфометричні показники ідентифікації RAPANA VENOSA [Текст] / М. Апач, О. Сидоренко, Г. Буркацька // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2016. – № 2. – С. 117-129.
- Товарознавство. Харчові продукти [Електронний ресурс] [Текст] = Commodity Science. Food Products : метод. рек. до виконання курс. робіт / С. О. Белінська, В. А. Осика, О. В. Сидоренко, ін. та ; каф. товарознвствава, упр. безпечністю та якістю. – П/П 01-31/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 24 с.
- Робоча програма підготовки до атестаційного екзамену на 2022/2023 н.р. [Електронний ресурс] [Текст] / В. А. Осика, О. В. Сидоренко, С. О. Белінська, ін. та ; каф. товарознавства, упр. безпечністю та якістю. – 06-31/РП23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 17 с.
- Програма атестаційного екзамену [Електронний ресурс] [Текст] / В. А. Осика, О. В. Сидоренко, С. О. Белінська, ін. та ; каф. товарознавства, упр. безпечністю та якістю; каф. менедж. – 04-31/П23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 70 с.
- Товарознавство. Харчові продукти [Електронний ресурс] [Текст] = Commodity Science. Food Products : програма/ Course Summary / В. А. Осика, О. В. Сидоренко, Т. В. Божко, ін. та ; каф. товарознвствава, упр. безпечністю та якістю. – 05-31/П22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 31 с.
- Програма атестаційного екзамену [Електронний ресурс] [Текст] / В. А. Осика, О. В. Сидоренко, Ю. М. Мотузка, ін. та ; каф. товарознвствава, упр. безпечністю та якістю; каф. менедж. – 03-31/П23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 83 с.
- Робоча програма підготовки до атестаційного екзамену на 2022/2023 н.р. [Електронний ресурс] [Текст] / В. А. Осика, О. В. Сидоренко, Ю. М. Мотузка, ін. та ; каф. товарознавства, упр. безпечністю та якістю. – 07-31/РП23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 19 с.
- Семенів, Д. В. Фармакологія [Електронний ресурс] [Текст] = Pharmacology : програма/Course Summary / Д. В. Семенів, О. В. Сидоренко, Н. П. Шаповалова ; каф. товарознавства, упр. безпечністю та якістю. – 11-31/П23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 24 с.
- Сидоренко, Е. Витаминный залив. Биологическая ценность белков заливной рыбной продукции [Текст] / Е. Сидоренко, Р. Москалюк, Ю. Павлюченко // Food tehnologies & equipment. Пищевые технологии и оборудование. – Київ : Рема-Принт, 2011. – № 1-2. – С. 34-37.
- Сидоренко, О. Біологічна цінність білків rapana venosa [Текст] / О. Сидоренко, М. Апач, Г. Буркацька // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2016. – № 1. – С. 159-168.
1
2
|