Електронний каталог
Голуб Б.О.
Документи:
- +++Санітарно-епідеміологічна експертиза товарів [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.Б.О.Голуб. – К. : КНТЕУ, 2004. – 84с. – 5.74.
- Commodity safety management [Text] [Текст] = Управління безпечністю товарів : curriculum and syllabus / авт. Б.О. Голуб; KNUTE, Каф. тов-ва та експертизи харчових продуктів. – 285/15 [замовл.]. – Kyiv : KNUTE, 2015. – 21 p. – 22,00.
- Commodity Safety Management [Text] [Текст] = Управління безпечністю товарів: опор. конспект лекцій : lecture notes; academic degree "Master"; field of science 0306 "Management and Administration"; specialty 8.03060101"Management of Organizations and Administration"spetialization "Trade Management" / authors: B.O.Holub. – Kyiv : KNUTE, 2015. – 81 p. – Bibliography: p.79-81. – 33.00.
- Technology and innovation for a sustainable future : a commodity science perspective [Електронний ресурс] [Текст] : 18th Symposium of IGWT, Rome, Sept.24-28th, 2012 - Rome, Italy / ed. by Roberto Merli; IGWT; Academia Italiana di Scienze Merceologiche. – 1 електрон.опт. диск (CD-ROM). – 2012. – 978-88-8286-269-5. – Систем. вимоги: Celeron 1/2 ГГц; 256 Мб ОЗУ; 800*600 px; Java Script; Internet Explorer 5.5.
- Гігієна та санітарія виробництв (Текст) [Текст] : Програма та робоча програма / авт. Б.О. Голуб; КНТЕУ, Каф. товар. та експерт. харч. продуктів. – 1100/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 31 c. – 31,00.
- Гігієна та санітарія [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до виконання курсових робіт / авт. Б.О.Голуб, Н.С.Метельська, С. П.Вежлівцева; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 511/17[замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 21 c. – 17,00.
- Контроль безпечності товарів[Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Б.О. Голуб, О.І. Сім'ячко; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів, Каф. товароз. та експертизи непрод. товарів. – 176/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 31 c. – 30,00.
- Методичні рекомендації до виконання дипломних магістерських робіт [Текст] [Текст] / авт. А.А. Мазаракі, Н.В. Притульська, Н.В. Мережко [та ін.]; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів, Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів, Каф. торговельного підприємництва. – 781/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 94 с. – 22,00.
- Методичні рекомендації для самостійної роботи з курсу "Товарознавство продуктів спеціального призначення" [Текст] : для студентів спеціальності 8.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність" / уклад.Б.О. Голуб; Каф. товарозанвства та експертизи продовольчих товарів. – 234/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 35 с. – 2,82.
- Методичні рекомендації для самостійного вивчення курсу "Санітарно-епідеміологічна експертиза товарів народного споживання" [Текст] : для магістрів зі спеціальностей 8.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність" та 8.050303 "Експертиза товарів та послуг" / уклад. Б.О.Голуб; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 752/03 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 22 с. – 4.45.
- Методичні рекомендації до самостійної роботи з курсу "Мікробіологія" [Текст] : для студентів заочного відділення товарознавчого факультету спеціальності 6.050302 "Товарознавство та комерційна діяльність" / уклад. Б.О. Голуб; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 532/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 31 с. – 3,41.
- Методичні рекомендації до самостійного вивчення курсу "Мікробіологія харчових продуктів" [Текст] : для студентів заочного відділення факультету ресторанного, готельного та туристичного бізнесу спеціальності 7.09171101 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад. Б.О. Голуб; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 583/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 30 с. – 4,42.
- Методичні рекомендації до виконання курсових робіт з дисципліни "Товарознавство харчових продуктів" [Текст] : для студентів факультету ресторанного, готельного та туристичного бізнесу спеціальності 7.09171101 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад. Б.О. Голуб; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 735/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 21 с. – 3,15.
- Мікробіологія [Текст] : методичні рекомендації для самостійної роботи з курсу для студентів заочної форми навчання товарознавчого факультету за напрямом "Торгівля" / уклад. Б.О. Голуб; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 306/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 41 с. – 4,39.
- Мікробіологія [Текст] : робоча програма ОКР "бакалавр", напрям підготовки 0503 "Торгівля", "Товарознавство та торговельне підприємництво" / уклад.: Г.Б. Рудавська, Б.О.Голуб; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 594/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 20 с. – 3.98.
- Мікробіологія [Текст] : програма ОКР "бакалавр", напрям підготовки 0503 "Торгівля", "Товарознавство та торговельне підприємництво" / уклад.: Г.Б. Рудавська, Б.О.Голуб; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 596/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 15 с. – 3.07.
- Мікробіологія [Текст] [Текст] : методичні рекомендації для самостійної роботи студентів заочної форми навчання / авт. Б.О. Голуб; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 590/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 34 с. – 14,00.
- Мікробіологія [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Г.Б. Рудавська, Б.О. Голуб; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 688/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 23 с. – 14,00.
- Мікробіологія [Текст] [Текст] : робоча програма / авт.Б.О. Голуб; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 529/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 23 с. – 16,00.
- Мікробіологія [Текст] [Текст] : збірник ситуаційних вправ / авт. С.В.Казаченко, Б.О. Голуб; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 25/19 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 85 с. – 35,00.
- Мікробіологія харчових продуктів [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Г.Б. Рудавська, Б.О. Голуб; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 308/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 26 с. – 13,00.
- Мікробіологія харчових продуктів [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів заочної форми навчання / авт. Б.О. Голуб; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 641/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 34 с. – 13,00.
- Мікробіологія харчових продуктів [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи для студентів спеціальності 7.091711 "Технологія харчування" спеціалізації 7.091711.01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" денної форми навчання / уклад. Б.О. Голуб; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 398/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 36 с. – 5,40.
- Мікробіологія харчових продуктів [Текст] : Збірник тестових завдань / Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів; уклад. Б.О. Голуб, В.І. Мандрика. – 544/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 74 c. – 7,48.
- Продовольча безпека [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт.Б.О. Голуб; КНТЕУ, Каф. товарозн. та експ. харчових продуктів. – 1135/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 21 c. – 19,00.
- Розробка системи управління якістю і безпечністю функціональних молочних біокоректорів мікроекології людини [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу (заключний) / Г. Рудавська (кер.НДР) , Б. Голуб , С. Даниленко [та ін.] ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, КНТЕУ , Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – Київ, 2011. – 140 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. - Дод.
- Санітарно-епідеміологічна експертиза товарів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: Б.О. Голуб. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 64 с. – Бібліогр.: с. 63-64. – 27.00.
- Санітарно-епідеміологічна експертиза товарів [Текст] : Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів; уклад. Б.О. Голуб. – 661/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 26 c. – 6,89.
- Санітарно-епідеміологічна експертиза товарів [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Б.О. Голуб; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 260/10 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 22 c. – 11,97.
- Санітарно-епідеміологічна експертиза товарів [Текст] : Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт / Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів; уклад. Б.О. Голуб. – 455/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 34 c. – 4,27.
- Санітарно-епідеміологічна експертиза товарів [Текст] : збірник ситуаційних завдань / уклад. Б.О.Голуб; Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 598/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 22c. – 2.74.
- Санітарно-епідеміологічна експертиза товарів [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. Б.О. Голуб; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 1010/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 70 c. – 19,00.
- Товарознавство продуктів спеціального призначення [Текст] : програма та робоча програма курсу для студентів спеціальності 8.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність" спеціалізації 8.05030101 "Товарознавство продовольчих товарів та комерційна діяльність" денної форми навчання / уклад. Б.О. Голуб; каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 591/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 18 с. – 7,04.
- Товарознавство харчових продуктів [Текст] : лабораторний практикум / уклад. Б.О.Голуб; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 428/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 74 c. – 6.69.
- Товарознавство харчових продуктів [Текст] : програма та робоча програма з курсу для студентів спеціальності "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" денної форми навчання пройесійного спрямування "Технологія харчування" / уклад.: Є.В. Тищенко, Б.О. Голуб; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 195/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 31 с. – 11,58.
- Товарознавство харчових продуктів [Текст] : методичні рекомендації для самостійної роботи для студентів факультету ресторанного, готельного та туристичного бізнесу спеціальності 7.09171101 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" заочна форма навчання / уклад. Б.О. Голуб; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 734/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 47 с. – 4,65.
- Товарознавство харчових жирів,продуктів тваринного походження,харчових концентратів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій. Ч.2. / уклад.:Є.В.Тищенко,Б.О.Голуб;каф. товарознавства та експертизи харч. продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 106с. – Бібліогр.: с.104-106. – 12.45.
- Товарознавство харчових продуктів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій. Ч.1. : Основи товарознавства.Товарознавство харчових продуктів із сировини рослинного походження / уклад.:Є.В.Тищенко,Б.О.Голуб; каф. товарознавства та експертизи харч. продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 81с. – Бібліогр.: с.80-81. – 10.86.
- Товарознавство харчових продуктів [Текст] : Збірник тестових завдань. Ч. 1 : Основи товарознавства. Товарознавство харчових продуктів із сировини рослинного походження / Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів; уклад. Б.О. Голуб. – 743/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 70 c. – 7,02.
- Товарознавство харчових продуктів [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. С.О. Белінська, Є.В. Тищенко, Б.О. Голуб; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 207/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 34 c. – 16,00.
- Товарознавство харчових продуктів [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до виконання курсових робіт / авт. С.О. Белінська, Є.В. Тищенко, Б.О. Голуб; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 559/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 26 c. – 14,00.
- Товарознавство харчових продуктів [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. С.О. Белінська, Є.В. Тищенко, Б.О. Голуб; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 465/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 90 c. – 24,00.
- Товарознавство. [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Б.О.Голуб, О.І.Сім`ячко; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю, Каф. товарознавства та митної справи. – 1157/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 52 c. – 66,00.
- Товарознавство. Зерноборошняні товари [Текст] : Збірник тестових завдань / Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів; уклад. А.А. Самойленко, В.І. Мандрика, В.В. Ващенко. – 1023/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 70 c. – 6,95.
- Товарознавство. Харчові продукти [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: С.О.Белінська, Є.В. Тищенко, Б.О.Голуб; каф. товарознавства та експертизи харч. продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 180 с. – Бібліогр.: с. 177-180. – 42.00.
- Управління безпечністю товарів[Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Б.О. Голуб; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 1136/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 22 c. – 23,00.
- Управління безпечністю товарів [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Б.О. Голуб; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 484/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 22 c. – 23,00.
- Харчова мікробіологія [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Б.О. Голуб; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 689/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 15 с. – 16,00.
- Holub, B. Modern trends of food dairy eubiotics in frame of scientific concepts of functional food in Europe [Text] [Текст] / B. Holub ; Bohdan Holub // Facing the challenges of the future [Text]. – Bucharest : A.S.E., 2010. – Vol. I. – P. 450-453.
- Holub, B. The hygiene and sanitarian conditions of foodstuffs circulation in Ukraine [Текст] / B. Holub // Ekologia wyrobow : III Miedzynarodowa konferencja. – Krakow : Pracownia poligraficzna Akademii Ekonomicznej w Krakowie, 2003. – C. 229-232.
1
2
|