Електронний каталог
Орлова Н.Я.
Документи:
- Technology and innovation for a sustainable future : a commodity science perspective [Електронний ресурс] [Текст] : 18th Symposium of IGWT, Rome, Sept.24-28th, 2012 - Rome, Italy / ed. by Roberto Merli; IGWT; Academia Italiana di Scienze Merceologiche. – 1 електрон.опт. диск (CD-ROM). – 2012. – 978-88-8286-269-5. – Систем. вимоги: Celeron 1/2 ГГц; 256 Мб ОЗУ; 800*600 px; Java Script; Internet Explorer 5.5.
- Біохімія i фізіологія харчування [Текст] : Опорний конспект лекцiй / Уклад.Н.Я.Орлова. – К. : КДТЕУ, 1999. – 72с. – 3.00.
- Біохімія i фізіологія харчування [Текст] : Опорний конспект лекцiй / Уклад.Н.Я.Орлова. – К. : КНТЕУ, 2005. – 88с. – 9.98.
- Біохімія і фізіологія харчування [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцiй / уклад. Н.Я.Орлова. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 88 с. : табл. – Бібліогр.: с.88. – 9.89.
- Біохімія і фізіологія харчування [Текст] : Опорний конспект лекцiй / Уклад.Н.Я.Орлова. – К. : КДТЕУ, 1999. – 73с. : табл. – Бібліогр.:С.72-73. – 3.00.
- Біохімія і фізіологія харчування [Текст] : Опорний конспект лекцiй / Уклад.Н.Я.Орлова. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 88с. : табл. – Бібліогр.:88с. – 9.98.
- Біохімія і фізіологія харчування [Текст] : Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / уклад.: Н.Я. Орлова, В.І. Мандрика; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 959/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 34 c. – 2,40.
- Біохімія і фізіологія харчування [Текст] : тестові завдання для контролю знань студентів за напрямом підготовки "Торгівля" / уклад. Н.Я. Орлова, Мандрика В.І.; Каф.товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 488/06 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 70 с. – 5,93.
- Біохімія і фізіологія харчування [Текст] [Текст] : тестові завдання для контролю знань студентів за напрямом підготовки "Торгівля" / уклад. Н.Я. Орлова, Мандрика В.І.; Каф.товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 806/08 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 70 с. – 6,92.
- Біохімія і фізіологія харчування [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцiй / уклад.: Н.Я.Орлова. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 88с. : табл. – Бібліогр.: с. 88. – 12.40.
- Біохімія і фізіологія харчування [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцiй / уклад.: Н.Я.Орлова. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 88 с. : табл. – Бібліогр.: с.88. – 10.11.
- Біохімія і фізіологія харчування [Текст] : лабораторний практикум курсу для студентів за напрямом підготовки 0503 "Торгівля" / уклад. Н.Я. Орлова; Каф.товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 302/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 58 с. – 5,31.
- Біохімія і фізіологія харчування [Текст] : методичні рекомендації до самостійного вивчення курсу та підготовки до аудиторної контрольної роботи (АКР) і заліку для студентів за напрямом 0503 "Торгівля" заочної форми навчання / уклад. Н.Я. Орлова, В.І. Мандрика; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 87/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 46 с. – 5,31.
- Біохімія і фізіологія харчування [Текст] [Текст] : тестові завдання для контролю знань студентів за напрямом підготовки "Торгівля" / авт. Н.Я. Орлова, Мандрика В.І.; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 921/11 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 70 с. – 17,00.
- Біохімія та фізіологія харчування [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. Н.Я. Орлова; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 773/10 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 22 c. – 10,00.
- Біохімія та фізіологія харчування [Текст] [Текст] : програма / авт. Н.Я. Орлова; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 806/10 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 14 c. – 8,00.
- Методичні рекомендації до самостійної роботи з вивчення курсу "Теоретичні основи товарознавства" розділу "Теоретичні основи товарознавства продовольчих товарів" [Текст] / уклад.:Н.Я. Орлова, С.О.Белінська, В.І.Мандрика; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 373/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 51с. – 3.60.
- Проблеми товарознавства в ринкових умовах [Текст] : Збірник наукових праць / Уклад.:А.Є.Мірошнікова,В.Ю.Міцик,Н.Я.Орлова. – К. : КДТЕУ, 1998. – 228с. – ISBN 966-7376-09-5 : 6.00.
- Програма вступного іспиту до аспірантури з товарознавства [Текст] : Наукова спеціальність 05.18.15 - товарознавство / Каф. товарознавства; уклад. Т.М. Артюх, Н.Я. Орлова, Н.В. Притульська, Г.Ф. Пугачевський. – 317/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 62 c. – 16,91.
- Програма стажування студентів магістеріуму [Текст] / уклад.: Є.В.Тищенко, Н.Я.Орлова, Н.В. Притульська і т.д.; Каф. товарознавства та експертизи прод. товарів. – 102/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 34 с. – 3.16.
- Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : Збірник наукових праць / Уклад.:М.І.Пересічний,Н.Я.Орлова,Т.І.Ткаченко. – К. : КНТЕУ, 2003. – 301с. – ISBN 966-629-086-3 : 27.80.
- Соціальна відповідальність торговельних підприємств [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу (заключний) / С. І. Бай (кер.НДР) , Н. Я. Орлова, В. М. Жуковська [та ін.] ; М-во освіти і науки України, КНТЕУ. – Київ, 2010. – 246 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. - Дод.
- Теоретичні основи товарознавства [Текст] [Текст] : методичні рекомендації, напрям підготовки 0503 "Торгівля" / авт. Н.Я. Орлова, Г.Ф. Пугачевський, Н.К. Кисляк, Г.М. Михайлова; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 948/13 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 30 с. – 15,00.
- Теоретичні основи товарознавства (розділ "Теоретичні основи товарознавства продовольчих товарів") [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. Н.Я. Орлова, В.І. Мандрика; КНТЕУ, Каф. товарозанвства та експертизи харчових продуктів. – 949/13 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 87 с. – 22,00.
- Теоретичні основи товарознавства [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи / авт. Н.Я. Орлова, Г.Ф. Пугачевський, Г.М. Михайлова; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 1046/14 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 37 с. – 16,00.
- Теоретичні основи товарознавства (розділ "Теоретичні основи товарознавства харчових продуктів") [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт. Н.Я. Орлова; каф. товарознавства та експертизи харч. продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 166 с. : іл. – Бібліогр.: с.164-166. – 38.00.
- Теоретичні основи товарознавства [Текст] [Текст] : методичні рекомендації, напрям підготовки 0503 "Торгівля" / авт. Н.Я. Орлова, Г.Ф. Пугачевський, Н.К. Кисляк, Г.М. Михайлова; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 718/12 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 30 с. – 13,00.
- Теоретичні основи товарознавства [Текст] [Текст] : методичні рекомендації, напрям підготовки 0503 "Торгівля" / авт. Н.Я. Орлова, Г.Ф. Пугачевський, Н.К. Кисляк, Г.М. Михайлова; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 613/10 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 30 с. – 12,00.
- Теоретичні основи товарознавства (розділ "Теоретичні основи товарознавства продовольчих товарів") [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. Н.Я. Орлова, В.І. Мандрика; КНТЕУ, Каф. товарозанвства та експертизи харчових продуктів. – 925/11 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 87 с. – 18,00.
- Теоретичні основи товарознавства. Розділ "Теоретичні основи товарознавства продовольчих товарів" [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів товарознавчого факультету за напрямом підготовки 0503 "Торгівля" заочної форми навчання / авт. Н.Я. Орлова, В.І. Мандрика; КНТЕУ, Каф. товарозанвства та експертизи продовольчих товарів. – 610/10 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 48 с. – 13,00.
- Теоретичні основи товарознавства. Продовольчі товари [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: Н.Я. Орлова, В.І. Мандрика; каф. товарознавства та експертизи харч. продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 161с. – Бібліогр.: с. 161. – 16.71.
- Теоретичні основи товарознавства [Текст] : методичні рекомендації, напрям підготовки 0503 "Торгівля" / уклад.: Н.Я. Орлова, Г.Ф. Пугачевський, Н.К. Кисляк, Г.М. Михайлова; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 134/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 30 с. – 3,24.
- Теоретичні основи товарознавства [Текст] : методичні рекомендації, напрям підготовки 0503 "Торгівля" / уклад.: Н.Я. Орлова, Г.Ф. Пугачевський, Н.К. Кисляк, Г.М. Михайлова; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 134/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 30 с. – 3,24.
- Теоретичні основи товарознавства. Розділ "Теоретичні основи товарознавства продовольчих товарів" [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів товарознавчого факультету за напрямом підготовки 0503 "Торгівля" заочної форми навчання / уклад.: Н.Я. Орлова, В.І. Мандрика; Каф. товарозанвства та експертизи продовольчих товарів. – 357/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 48 с. – 5,51.
- Теоретичні основи товарознавства. Розділ "Теоретичні основи товарознавства продовольчих товарів" [Текст] : збірник тестових завдань / уклад.: Н.Я. Орлова, В.І. Мандрика; Каф. товарозанвства та експертизи продовольчих товарів. – 99/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 87 с. – 9.53.
- Теоретичні основи товарознавства [Текст] : Робоча програма / Каф. тов. та екс. харч. прод., к-ра тов. та експ. непрод. тов.; уклад. Н.Я. Орлова, Г.Ф. Пугачевський, Н.К. Кисляк та ін. – 528/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 34 c. – 7,54.
- Теоретичні основи товарознавства [Текст] : Опорний конспект лекцій / Кафедра товарознавства та експертизи харчових продуктів.Уклад.:Н.Я.Орлова,В.І.Мандрика. – К. : КНТЕУ, 2008. – 161с. : іл. – Бібліогр.:С.161. – 16.71.
- Orlova, N. The problem of harmonization of home and international normative base for frozen fruit and vegetables [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / N. Orlova, S. Belinska, E. Rudeshko // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 629-632.
- Orlova, N. The biological value of herbal teas with hips of different trade marks [Text] [Текст] / N. Orlova, D. Kundius, I. Goncharova // Facing the challenges of the future [Text]. – Bucharest : A.S.E., 2010. – Vol. I. – P. 511-513.
- Orlova, N. Y. Biological value of new semi-frozen vegetables for healthy [Text] [Текст] / N. Y. Orlova, S. O. Belinska, N. V. Kameneva // Facing the challenges of the future [Text]. – Bucharest : A.S.E., 2010. – Vol. I. – P. 505-510.
- Бабич, О. В. Показники біологічної цінності нових видів заморожених напівфабрикатів "Перець фарширований овочевою сумішшю" [Текст] / О. В. Бабич, Н. Я. Орлова // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.4-9.
- Белинская, С. Замороженное лето. Прогнозирование сохраняемости быстрозамороженной плодоовощной продукции [Текст] / С. Белинская, Н. Орлова, В. Денисенко // Food tehnologies & equipment. Пищевые технологии и оборудование. – Київ : Рема-Принт, 2009. – № 11-12. – С. 62-67.
- Белінська, С. Особливості світового та національного законодавства щодо безпечності та якості швидкозамороженої плодоовочевої продукції [Текст] / С. Белінська, Н. Орлова // Стандартизація, сертифікація, якість. – К., 2007. – № 4. – С. 59-63.
- Вітер, Ю. А. Фактори формування органолептичних властивостей і С-вітамінної цінності заморожених дерунів [Текст] / Ю. А. Вітер, Н. Я. Орлова // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2002. – С. 138-143.
- Дьякова, Ю. Безпечність баклажановіх снеків [Текст] / Ю. Дьякова, Н. Орлова // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2015. – № 1 (19). – С. 175-182.
- Орлова, Н. Замороженные витамины. Показатели-индикаторы изменений качества быстрозамороженной плодоовошной продукции [Текст] / Н. Орлова, С. Белинская // Food tehnologies & equipment. Пищевые технологии и оборудование. – Київ : Рема-Принт, 2010. – № 11-12. – С. 30-32.
- Орлова, Н. Вологозатримувальна здатність заморожених томатів [Текст] / Н. Орлова, С. Белінська, Н. Камєнєва // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2016. – № 1. – С. 106-113.
- Орлова, Н. Реологічні властивості заморожених напівфабрикатів із томатних овочів [Текст] / Н. Орлова, С. Белінська, Н. Камєнєва // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2011. – № 2 (12). – С. 144-149.
- Орлова, н. Формування органолептичних властивостей баклажанових снеків [Текст] / н. Орлова, Ю. Дьякова // Стандартизація, сертифікація, якість. – Київ, 2014. – № 2 (87). – С. 58-63.
- Орлова, Н. Корчова цінність консервів із кабачків та аличі [Текст] / Н. Орлова, І. Кузьменко // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2013. – № 1 (15). – С. 99-102.
1
2
|