Електронний каталог
продовольчі товари
Документи:
- Експертиза товарів [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. С.О. Белінська, Т.М.Коломієць, Ю.М.Мотузка, Ю.П.Павлюченко, Л.В.Черняк; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю, Каф.товарознавства та митної справи. – 95/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 47c. – 60,00.
- Матеріалознавство та основи технології виробництва товарів. Продовольчі товари [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій. ч.3 / авт.: В.П.Вербій, Н.С.Ясинська. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 113 с. – 25.90.
- Матеріалознавство та основи технології виробництва товарів. Основи технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: К.В. Мостика, Н.В. Камєнєва. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 82 с. – 30.00.
- Матеріалознавство та основи технології виробництва товарів. Продовольчі товари [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій. ч.3 / авт.: В.П.Вербій, Н.С.Ясинська. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 113 с. – 25.90.
- Методичні рекомендації для самостійного вивчення курсу "Технологія зберігання продовольчих товарів" [Текст] : для студентів денного відділення товарознавчого факультету спеціальності 7.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність" спеціалізації 7.05030101 "Товарознавство та комерційна діяльність продовольчих товарів" / уклад. В.А.Колтунов; Каф.товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 684/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 30 с. – 2.90.
- Основи товарознавства. Продовольчі товари [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / уклад.: В.П. Вербій; Кафедра товарознавства та експертизи харчових продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 146 с. : іл. – Бібліогр.:с.146. – 22.89.
- Основи товарознавства. Продовольчі товари [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.: В.П. Вербій; Каф.товарознавства та експертизи харч.продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 146 с. : іл. – Бібліогр.: с.146. – 19.55.
- Основи товарознавства [Текст] [Текст] : прод. товари:опор. конспект лекцій / Каф.товарознавства та експертизи харч. продуктів; уклад.: В.П.Вербій. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 146с. : іл. – Бібліогр.:С.146. – 15.25.
- Продаж і запаси товарів у торговій мережі та мережі ресторанного господарства за 2008 рік [Текст] [Текст] : [Статистичний бюлетень]. Т.1. – Київ : Державний комітет статистики України, 2009. – 72с. – 30.00.
- Продаж і запаси товарів у торговій мережі та мережі ресторанного господарства за 2008 рік [Текст] [Текст] : [Статистичний бюлетень]. Т.2. – Київ : Державний комітет статистики України, 2009. – 229с. – 60.00.
- Продаж і запаси товарів у торговій мережі та мережі ресторанного господарства за 2008 рік [Текст] [Текст] : [Статистичний бюлетень]. Т.3. – Київ : Державний комітет статистики України, 2009. – 141с. – 60.00.
- Продаж і запаси товарів у торговій мережі та мережі ресторанного господарства [Текст] [Текст] : стат. бюл.:за 9 місяців 2008 року. Т.1. – Київ : Державний комітет статистики України, 2008. – 68с. – 40.00.
- Продаж і запаси товарів у торговій мережі та мережі ресторанного господарства [Текст] [Текст] : стат. бюл.:за 9 місяців 2008 року. Т.2. – Київ : Державний комітет статистики України, 2008. – 227с. – 40.00.
- Продаж і запаси товарів у торговій мережі та мережі ресторанного господарства [Текст] [Текст] : стат. бюл.:за 9 місяців 2008 року. Т.3. – Київ : Державний комітет статистики України, 2008. – 142с. – 40.00.
- Теоретичні основи товарознавства. Продовольчі товари [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: Н.Я. Орлова, В.І. Мандрика; каф. товарознавства та експертизи харч. продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 161с. – Бібліогр.: с. 161. – 16.71.
- Теоретичні основи товарознавства (розділ "Теоретичні основи товарознавства харчових продуктів") [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт. Н.Я. Орлова; каф. товарознавства та експертизи харч. продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 166 с. : іл. – Бібліогр.: с.164-166. – 38.00.
- Теоретичні основи товарознавства [Текст] : Опорний конспект лекцій / Кафедра товарознавства та експертизи харчових продуктів.Уклад.:Н.Я.Орлова,В.І.Мандрика. – К. : КНТЕУ, 2008. – 161с. : іл. – Бібліогр.:С.161. – 16.71.
- Бондарчук, М. Є. Стратегічні основи регулювання розвитку ринку харчових продуктів в системі забезпечення продовольчої безпеки [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.екон.наук / Бондарчук М. Є. ; 08.00.03- економіка та упр. нац.госп-вом. – Одеса : ОНПУ, 2021. – 24 с.
- Бурмакин, А. Г. Производство замороженных продуктов на Киевском холодильнике № 1 [Текст] / А. Г. Бурмакин, Я. Д. Фалькович, Г. А. Судоплатов. – М. : Пищевая промышленность, 1968. – 104с. : табл. – Библиогр. – 0.20.
- Вербій, В. П. Основи товарознавства продовольчих товарів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / В. П. Вербій. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 132с. – 7.69.
- Вербій, В. П. Основи товарознавства. Продовольчі товари.Практикум [Текст] [Текст] : навч. посіб. [для студ. вищ. навч. закл.] / В. П. Вербій. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 169 с. – (Товарознавство). – Бібліогр.:с.131-138. – ISBN 966-629-358-7 : 22.41.
- Воронков, Б. Г. Организация и техника торговли продовольственными товарами [Текст] : Учеб.пособие для ПТУ / Б. Г. Воронков, С. Я. Лапидус, А. Ф. Чулкова. – М. : Экономика, 1970. – 248с. : илл. – 0.44.
- Гаврилишин, В. В. Теоретичні основи товарознавства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / В. В. Гаврилишин ; Кафедра товарознавства та експертизи харчових продуктів.Уклад.:Н.Я.Орлова,В.І.Мандрика. – Львів : Видавництво Львівської комерційної академії, 2008. – 161с. : іл. – Бібліогр.:С.161. – 16.71.
- Гришко, Е. С. Продовольственные товары (товароведение) [Текст] : Учебник для ПТУ / Е. С. Гришко, Т. Р. Парфентьева, В. И. Барышников. – 2-е изд.,перераб. – М. : Экономика, 1978. – 320с. – 0.85.
- Дмитриченко, М. И. Экспертиза качества и обнаружение фальсификации продовольственных товаров [Текст] : Учеб.пособие для студентов вузов / М. И. Дмитриченко. – СПб. : Питер, 2003. – 160с. – ISBN 5-94723-039-9 : 13.80.
- Задорожний, І. М. Продовольчі товари і продовольча сировина.Світове виробництво,споживання,експорт,імпорт [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / І. М. Задорожний, В. В. Гаврилишин. – Л. : ЛКА, 2002. – 415с. – ISBN 5-7763-0-883-6 : 28.00;34.80.
- Колтунов, В. А. Технологія зберігання продовольчих товарів [Текст] : Опорний конспект лекцій для студ. товарознав. ф-ту спец. 7.050301 "Товарознавство та комерц. діяльн." спеціалізії 7.05030101 "Товарознавство та комерц.діяльн.прод.товарів" / В. А. Колтунов. – К. : КНТЕУ, 2005. – 95с. – Бібліогр.: с. 93-95. – 13.26;14.00.
- Колтунов, В. А. Технологія зберігання продовольчих товарів [Текст] : Лабораторний практикум / В. А. Колтунов. – К. : КНТЕУ, 2003. – 340с. – ISBN 966-629-070-7 : 17.30.
- Куркин, В. П. Фасовка и упаковка продовольственных товаров в торговле [Текст] / В. П. Куркин. – М. : Экономика, 1970. – 102с. – 0.27.
- Монтицкий, Р. И. Упаковочные материалы для расфасовки продовольственных товаров [Текст] / Р. И. Монтицкий, М. С. Василишина, Р. Г. Естафьева. – М. : Госторгиздат, 1963. – 84с. – 0.15.
- Товароведение и организация торговли продовольственными товарами [Текст] : Учеб.пособие для студентов учреждений среднего профессионального образования, обучающихся по специальности 0608 "Коммерция" / А. М. Новикова, Т. С. Голубкина, Н. С. Никифорова, С. А. Прокофьева. – 3-е изд.,стер. – М. : Академия, 2004. – 472с. – (Профессиональное образование). – ISBN 5-7695-1488-4 : 42.12.
- Папаїка, І. О. Державне регулювання та прогнозування продовольчої безпеки в національній економіці України [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.екон.наук / Папаїка І. О. ; 08.00.03- економіка та упр. нац.госп-вом. – Одеса : ПНДІЕІ, 2020. – 20 с.
- Прохорова, Н. Г. Продовольственные товары (товароведение) [Текст] : Учебник длясредних проф.-тех. уч-щ. / Н. Г. Прохорова, Н. С. Никифорова, А. М. Новикова. – М. : Экономика, 1985. – 272с. – 0.85.
- Сидоренко, О. В. Товарознавчі складові ринкознавства [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / О. В. Сидоренко. – К. : КНТЕУ, 2001. – 89с. – ISBN 966-29-005-7 : 6.71;8.00; 6.70.
- Товароведение продовольственных товаров [Текст] : В 2-х т.Общая часть,плодоовощные товары,зерномучные товары,кондитерские товары,вкусовые товары. Т.1 / А. С. Слепнев, П. Ф. Пономарев, А. Н. Кудян, Т. Г. Докторов. – М. : Экономика, 1974. – 432с. – 1.15.
- Стефаненко, С. П. Товарознавство харчових продуктів [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / С. П. Стефаненко, С. С. Бевза. – Вінниця : ДКФ, 2004. – 477с. : іл. – Бібліогр.:С.476-477. – ISBN 966-7151-44-1 : 20.00.
- Тылкин, В. Б. Определение качества продовольственных товаров [Текст] : Практическое руководство / В. Б. Тылкин, И. Е. Кононенко. – М. : Экономика, 1973. – 200с. – 0.54.
- Чепурной, И. П. Конкурентоспособность продовольственных товаров [Текст] : Учеб.пособие / И. П. Чепурной. – М. : Маркетинг, 2002. – 120с. – ISBN 5-94462-169-9 : 6.76.
- Черемисов, Ф. С. Ресурсы продовольственных товаров и их использование [Текст] / Ф. С. Черемисов. – М. : Экономика, 1975. – 94с. + табл. – 0.30.
- Швырков, В. В. Закономерности потребления промышленных и продовольственных товаров [Текст] / В. В. Швырков. – М. : Экономика, 1965. – 282с. : илл. + табл. – 0.96.
|