Електронний каталог
спеціальні методи обробки
Документи:
- Технологія виробництва ресторанної продукції [Текст] : Опорний конспект лекцій з курсу "Технологія продуктів харчування".В 2-х ч. Ч.1 / Уклад.:М.І.Пересічний,С.М.Пересічна,І.Ю.Антонюк. – К. : КНТЕУ, 2005. – 370с. – 23.95.
- Технологія виробництва ресторанної продукції [Текст] [Текст] : опор.конспект лекцій. ч. 1 / авт.: М.І.Пересічний, С.М.Пересічна, І.Ю.Антонюк, М.Ф Кравченко. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 371 с. – Бібліогр.: с.368 -370. – 44,00.
- Технологія харчових виробництв [Текст] [Текст] : опор.конспект лекцій / авт.: Л.В. Левандовський, М.Ф. Кравченко, В.А. Піддубний; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2020. – 90 с. – Бібліогр.: с.88-90. – 49,00.
- Декань, О. О. Дослідницьке обладнання для компексної обробки харчових продуктів високим тиском і ультразвуком [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Декань О. О. ; 05.18.12-процеси та обладнання для комплексної обробки харчових продуктів високим тиском і ультразвуком [Текст]. – Донецьк : ДонУЕТ, 2010. – 19с.
- Кунденко, М. П. Удосконалення процесу та обладнання для пастеризації молока інфрачервоним випромінюванням [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Кунденко М. П. ; 05.18.12-процеси та обладнання харчових,мікробіологісних та фармацевтичних виробництв. – Х. : ХДАТОХ, 2002. – 18с.
- Оленєв, М. В. Удосконалення технології виробництва продуктів переробки винограду з застосуванням електромагнітного поля надвисокої частоти [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Оленєв М. В. ; 05.18.13-технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів. – Одеса : ОНАХТ, 2008. – 17с.
- Оленєв, М. В. Удосконалення технології виробництва виноградного соку з застосуванням рівномірного електромагнітного поля надвисокої частоти [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Оленєв М. В. ; 05.18.13-технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів. – Одеса : ОНАХТ, 2009. – 17с.
- Пересічний, М. І. Технологія виробництва продукції громадського харчування радіозахисної дії-теорія та практика [Текст] [Текст] : монографія / М. І. Пересічний, М. Ф. Кравченко, О. М. Григоренко. – Київ : Медекол МНІЦ БІО-ЕКОС, 1999. – 232с. : іл.;табл. – Бібліогр.:С.209-231. – ISBN 966-95521-5-Х : 3.50;3.00.
- Рогов, И. А. Электрофизические методы обработки пищевых продуктов [Текст] / И. А. Рогов. – М. : Агропромиздат, 1988. – 272с. – ISBN 5-10-000187 : 4.20.
- Червоний, В. М. Удосконалення процесу емульгування жирів за допомогою ультразвуку та його апаратурне оформлення [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Червоний В. М. ; 05.18.12 - процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних вирбництв. – Харків : ХДУХТ, 2011. – 18 с.
- Черная, М. А. Безопасность и сохраняемость хлопчатобумажной ткани при специальной обработке [Текст] [Текст] : Автореферат дисс...канд.техн.наук / Черная М. А. ; 05.19.08-товароведение промышленных товаров и сырья легкой промышленности. – М. : Российский университет кооперации, 2007. – 23с.
- Чуприна, А. В. Наукове обгрунтування розробки функціональних модулів пакетоформувальних машин для продовольчих вантажів [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Чуприна А. В. ; 05.18.12-процеси й обладнання харчових,мікробіологічних і фармацевтичних виробництв. – К. : МОНУ;НУХТ, 2004. – 19с.
|