Електронний каталог
тваринні жири
Документи:
- Справочник по приемке,хранению и реализации продовольственных товаров животного происхождения [Текст] / В. И. Власенко, Л. Н. Ворошило, Г. Н. Куличкин, В. Е. Мицык ; Под общ.ред.В.Е.Мицыка. – К. : Тэхника, 1990. – 271с. – ISBN 5-335-00515-7 : 1.40;3.10;2,00.
- Денисова, С. А. Пищевые жиры [Текст] : Справочное изд. / С. А. Денисова, Т. В. Пилипенко. – М. : Экономика, 1998. – 79с. – (Товарный справочник). – ISBN 5-282-01874-8 : 21.48;16,00.
- Звягінцева-Семенець, Ю. П. Удосконалення технології низькокалорійних кремів із збитих вершків шляхом використання гідроколоїдів та цукрів [Текст] [Текст] : автореферерат дис. ...канд. техн. наук / Звягінцева-Семенець Ю. П. ; 05.18.01-технологія хлібопекарських продуктів,кондитерських виробів та харчових концентратів. – Київ : НУХТ, 2018. – 21 с.
- Муштрук, М. М. Обгрунтування характеристик обладнання для рідкого біопалива з технічних тваринних жирів [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Муштрук М. М. ; 05.18.12 - процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Київ : НУХТ, 2013. – 22 с.
- Стопский, В. С. Химия жиров и продуктов переработки жирового сырья [Текст] : Учебник для сред. спец. учеб. заведений / В. С. Стопский, В. В. Ключкин, Н. В. Андреев. – М. : Колос, 1992. – 286с. – (Учебники и учеб. пособия для сред. спец. учеб. заведений). – ISBN 5-10-001680-9 : 10.00.
- Тищенко, Є. В. Харчові жири [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / Є. В. Тищенко. – 3-тє вид., переробл. та допов. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 267 с. – (Товарознавство). – Бібліогр.: с.261-263. – ISBN 966-629-623-1 : 60.00.
- Тищенко, Є. В. Харчові жири [Текст] : Підручник для студентів товарознавчих факультетів вищих навч.закладів освіти,які навчаються за напрямом "Торгівля" / Є. В. Тищенко, П. Х. Пономарьов. – 2-ге вид.,доп.і перероб. – К. : КНТЕУ, 2006. – 226с. – (Товарознавство). – Бібліогр.:С.220-222. – ISBN 966-629-151-7 : 20.41; 22.00.
|