Електронний каталог
печиво
Документи:
- Выпечка.Лучшие рецепты пирогов,тортов и печенья [Текст] / Пер.с нем. – М. : Внешсигма, 1997. – 159с. : илл. – (Кулинария для вас). – ISBN 5-86290-257-0 : 27.00.
- Мир выпечки.Энциклопедия домашнего кондитера [Текст] / Пер.с англ.А.Мирошник,Е.Щабельской. – М. : Мир книги, 2006. – 479с. : илл. – ISBN 5-486-00901-1;9785486009013 : 204,60.
- Рецептуры мучных изделий [Текст] : Сборник содержит 162 рецептуры мучных изделий / Сост.:Л.А.Зуева,О.В.Саламаха. – М. : ДеЛи, 2000. – 198с. – ISBN 5-93314-010-4 : 30.00;26.84;25.20.
- Рецептуры на печенье, галеты и вафли [Текст] / Мин. пищ. пром.-ти СССР. ВНИИ конд. пром.-ти. – М., : Пищ. промышленность, 1969. – 552с. – 1,40.
- Сборник рецептур мучных кондитерских и булочных изделий для предприятий общественного питания [Текст] / Сост.А.В.Павлов. – СПб. : Профикс, 2006. – 294с. – ISBN 5-903039-10-3 : 69.30.
- Торты, пирожные и печенье [Текст] : Способы и рецепты изготовления / Редактор Никитина Н. Л. – Л. : Изд-во Ленингр. ун-та, 1991. – 16 с. – ISBN 5-288-00988-0 : 1,20.
- Брикова, Т. М. Технологія здобного печива з використанням порошків із виноградних вичавків [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Брикова Т. М. ; 05.18.01 - технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів. – Харків : ХДУХТ, 2019. – 24 с.
- Горяйнова, Ю. А. Разработка технологии изделий из песочного теста с использованием черноплодной рябины [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Горяйнова Ю. А. ; 05.18.16 - технология продуктов питания. – Харків : ХГУПиТ, 2003. – 20 с.
- Давидович, О. Я. Формування споживних властивостей печива цукрового з природними антиоксидантними добавками [Текст] [Текст] : дис. ...канд.екон.наук / Давидович О. Я. ; 05.18.15 - товарознавство; наук. кер. Т.М.Лозова. – Київ, 2010. – 308 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. : с. 278-308 . - Дод.
- Давидович, О. Я. Формування споживних властивостей печива цукрового з природними антиоксидантними добавками [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Давидович О. Я. ; 05.18.15 - товарознавство. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 24с.
- Залевська, Н. О. Удосконалення технології здобного печива з начинкою [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Залевська Н. О. ; 05.18.01-технологія хлібопекарських продуктів та харчових концентратів. – К. : НУХТ, 2006. – 20с.
- Камбулова, Ю. В. Наукове обгрунтування технологій кондитерських виробів пониженого цукровмісту і енергетичної цінності з пінною і драглеподібною структурою [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...д-ра.техн.наук / Камбулова Ю. В. ; 05.18.01 - технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів. – Київ : НУХТ, 2018. – 37 с.
- Кенгис, Р. П. Домашнее приготовление тортов,пирожных,печенья,пряников,пирогов [Текст] / Р. П. Кенгис. – 4-е изд.,стер. – М. : Агропромиздат, 1991. – 239с. : илл. – ISBN 5-10-002851-3 : 15.00.
- Кирпіченкова, О. М. Використання пектиновмісних овочевих пюре для покращення якості пряників та здобного печива [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Кирпіченкова О. М. ; 05.18.01 - технологія хлібопекар. продуктів,кондит. виробів та харч. концентратів. – Київ : НУХТ, 2014. – 20 с.
- Козак, В. М. Удосконалення технології і розширення асортименту цукрового печива з використанням вторинних продуктів харчової промисловості [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Козак В. М. ; 05.18.01-зберігання і технологія переробки зерна,виготовлення зернових і хлібопекарських виробів та комбікормів. – Одеса : ОНАХТ, 2009. – 20с.
- Коркач, Г. В. Науково-практичне обгрунтування та розроблення технологій кондитерських виробів з синбіотиками [Текст] [Текст] : автореферерат дис. ...д-ра техн. наук / Коркач Г. В. ; 05.18.01- технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів. – Одеса : ОНАХТ, 2021. – 40 с.
- Мацикова, О. В. Технологии производства бисквитов и песочного печенья с инулином функционального назначения [Текст] [Текст] : Автореферат дисс...канд.техн.наук / Мацикова О. В. ; 05.18.15-товароведение пищевых продуктов и технология продуктов общественного питания. – Могилёв : МГУП, 2007. – 26с.
- Мэнли, Д. Мучные кондитерские изделия [Текст] = Tecnology of biscuits,crackers and cookies / Д. Мэнли ; Пер.с англ. – СПб. : Профессия, 2003. – 558с. : илл. – (Научные основы и технологии). – ISBN 5-93913-046-1 : 270.00.
- Стрілець, І. П. Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів з використанням модифікованих видів крохмалю холодного набухання [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Стрілець І. П. ; 05.18.01 - технологія хлібопекар. продуктів, кондитер. виробів та харч. концентратів. – Київ : НУХТ, 2016. – 21 с.
- Яременко, О. М. Удосконалення технології печива шляхом зниження глікемічності, калорійності та покращення фізіологічної цінності [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Яременко О. М. ; 05.18.01-зберігання і технологія переробки зерна, виготовлення зернових і хлібопекарських виробів та комбікормів. – Київ : НУХТ, 2010. – 20с.
|