Електронний каталог
дегустація
Документи:
- Закарпатські оглядини вітчизняних і зарубіжних вин [Текст] // Сад,виноград і вино України. – Київ, 2013. – № 10-12. – С. 38-47.
- Згальні правила проведення дегустацій [Текст] // Виноград. Вино. – Київ : Журнал Дім, сад, город, 2014. – № 3-4 (103-104). – С. 34-37.
- Dupont, P. J. L'atypique Sociando-Mallet [Текст] / P. J. Dupont // Le Point. – Paris, 2002. – №1534. – C. 94.
- Бережной, И. Г. Роль современных методов сенсорного анализа при разработке и продвижении новых продуктов на рынке [Текст] / И. Г. Бережной // Молочная промышленность. – М., 2005. – №1. – С.45-48.
- Жаворонкова, М. В. Оценивая ароматизаторы [Текст] / М. В. Жаворонкова, А. Ю. Кудрявцева // Масложировая промышленность. – М., 2004. – №1. – С.30-32.
- Зінченко, В. І. Вчимося правильно оцінювати вино: Сприйняття аромату вин і напоїв [Текст] / В. І. Зінченко // Виноград Вино. – К., 2002. – №4. – С.15-19. – Продовження. Початок: №1, 3, 1999; №1, 2, 2000; №1-6, 2001, №3, 2002.
- Зінченко, В. І. Вчимося правильно оцінювати вино: Сприйняття аромату вин і напоїв [Текст] / В. І. Зінченко // Виноград Вино. – К., 2003. – №1. – С.18-19. – Продовження. Початок: №1, 3, 1999; №1, 2, 2000; №1-6, 2001, №3, 4, 2002.
- Зінченко, В. І. Вчимося правильно оцінювати вино: Сприйняття аромату вин і напоїв [Текст] / В. І. Зінченко // Виноград Вино. – К., 2003. – №2. – С.16-18. – Продовження. Початок см. №1,3, 1999; №1,2, 2000; №1-6, 2001; № 3,4, 2002; №1, 2003.
- Зінченко, В. І. Вчимося правильно оцінювати вино [Текст] / В. І. Зінченко // Виноград. Вино. – 2001. – №1-6. – C.16-18. – Продовження. Початок у №1, 3, 1999; №1, 2, 2000.
- Зінченко, В. І. Дегустатор - спеціаліст з визначення якості вина [Текст] / В. І. Зінченко // Виноград. Вино. – Київ : Журнал Дім, сад, город, 2014. – № 5-6 (105-106). – С. 25-29.
- Зінченко, В. І. Учимося правильно оцінювати вино: Процес відчуття смаку [Текст] / В. І. Зінченко // Виноград Вино. – К., 2003. – №6. – С.19-21. – Продовження. Початок див. №1, 3, 1999; №1, 2, 2000; №1-6, 2001; №3, 4, 2002; № 1, 2, 2003.
- Зінченко, В. І. Учимося правильно оцінювати вино: Смакова характеристика вина [Текст] / В. І. Зінченко // Виноград Вино. – К., 2004. – №1. – С.16-19. – Продовження. Початок див. №1, 3, 1999; №1, 2, 2000; №1-6, 2001; №3, 4, 2002.
- Зінченко, В. І. Учимося правильно оцінювати вино: Професійні терміни оцінки якості вин [Текст] / В. І. Зінченко // Виноград Вино. – К., 2005. – №1. – С.16-19.
- Кантере, В.М. и др. Основные методы сенсорной оценки продуктов питания [Текст] / В.М. и др. Кантере // Пищевая промышленность. – М., 2003. – № 10. – С.6-13.
- Кантере, В.М. и др. Отбор и подготовка испытателей (дегустаторов) [Текст] / В.М. и др. Кантере // Пищевая промышленность. – М., 2003. – № 10. – С.18-24.
- Киреева, Д. Каппинг: дегустация для бариста [Текст] / Д. Киреева // Рестораторъ. – К., 2006. – № 4. – С. 72-75.
- Либа, О. Дегустація нового товару: облік та оподаткування [Текст] / О. Либа // Все про бухгалтерський облiк. – Київ, 2009. – № 84. – С. 4-7.
- Литвак, В. Дегустация вин в США [Текст] / В. Литвак // Виноделие и виноградарство. – М., 2004. – №2. – С.51-53.
- Портнова, Л. От трех до пяти: [Коньяк] [Текст] / Л. Портнова, Е. Рощина // СПРОС. – М., 2002. – №8. – С.4-7.
- Рибінцев, В. А. Дегустації в системі маркетингу [Текст] / В. А. Рибінцев // Виноград Вино. – К., 2003. – №6. – С.22-24. – Закінчення. Початок див. №5, 2003.
- Рибінцев, В.А. та ін. Дегустації в системі маркетингу [Текст] / В.А. та ін. Рибінцев // Виноград Вино. – К., 2003. – №5. – С.20-22. – Закінчення у наступному номері.
- Санина, М. Гастрономический сет: от слов к делу [Текст] / М. Санина // Рестораторъ. – Київ, 2014. – № 7-8 (115). – С. 42-47.
- Толстолик, Л. Анатомия вкуса: результаты дегустации черешни и вишни [Текст] / Л. Толстолик // Овочі та фрукти/ Овощи и фрукты. – Київ, 2019. – № 8. – С. 44-49.
- Фуркевич, В. А. Чергова дегустація в шабо. Втрати і надбання [Текст] / В. А. Фуркевич // Сад,виноград і вино України. – Київ, 2015. – № 9-12. – С. 28-31.
- Яхно, Т. П. Перспективні напрями розвитку вітчизняного гастротуризму в умовах євроінтеграції [Текст] / Т. П. Яхно, У. А. Мартинюк // Регіональна економіка. – Львів, 2020. – № 4. – С. 125-130.
|