Електронний каталог
пшеничні зародки
Документи:
- Захист озимої пшениці від хвороб [Текст] // Зерно. – Київ : Новий друк, 2022. – № 1. – С. 98-104.
- Гуменюк, Г. Пшеничний зародок: (Науковцi доводять: у цьому природному концентратi бiлкiв, жирiв i вуглеводiв зосереджена велика енергетична сила) [Текст] / Г. Гуменюк // Харчова i переробна промисловiсть. – 1995, 1995. – №11. – С.28-29.
- Журавко, Е. В. Микробиологические показатели муки из зародышей пшеницы и качество функциональных продуктов [Текст] / Е. В. Журавко, Е. В. Грузинов, Е. И. Кострова // Пищевые ингредиенты: сырье и добавки. – М., 2005. – №1. – С.66-67.
- Козловский, В. С. Биологически активные добавки из зародышей пшеницы [Текст] / В. С. Козловский // Хранение и переработка зерна. – К., 2005. – №1. – С.36-38.
- Корнеева, О. Пшеничный зародыш: Первопричина порчи [Текст] / О. Корнеева, Т. Зяблова, В. Капранчиков // Хлебопродукты. – М., 2003. – №1. – С.24-25.
- Кравченко, М. Ф. Якість борошняних булочних виробів на основі композиції з екстрактом стевії, топінамбуром та пшеничними висівками [Текст] / М. Ф. Кравченко, А. Б. Собко // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.10-13.
- Рибалка, О. та ін. За якими ж показникаи об'єктивно оцінюють якість пророслого зерна пшениці [Текст] / О. та ін. Рибалка // Зерно і хліб. – К., 2005. – №4. – С.27-30.
- Рудавська, Г. Б. Нові види плавлених сирів спеціального призначення з використанням цикорлакту та пшеничних зародкових пластівців [Текст] / Г. Б. Рудавська, Н. С. Метельська // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2002. – С. 197-200.
- Тарасенко, І. І. Якість кулінарних круп'яних виробів профілактичного призначення із використанням зародків пшениці [Текст] / І. І. Тарасенко, Т. В. Бровенко // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.19-24.
- Шаскольский, В. Проростки - источник здоровья [Текст] / В. Шаскольский, Н. Шаскольская // Хлебопродукты. – М., 2005. – №4. – С.56-57.
|