Електронний каталог
производство кормов. виробництво кормів
Документи:
- Грубий корм: які показники найважливіші [Текст] // Молоко і ферма. – Київ, 2020. – № 5. – С. 54-55.
- Андриенко, Т. В. Сухие кормопродукты повышенного качества из ржаной послеспиртовой барды [Текст] / Т. В. Андриенко, В. А. Поляков, Л. Н. Крикунова // Хранение и переработка сельхозсырья. – М., 2007. – № 10. – С. 48-51.
- Андрущак, В. Шукаємо молоко в НДК [Текст] / В. Андрущак // Молоко і ферма. – Київ, 2013. – № 6 (19). – С. 82-87.
- Артюнов, А. Заготівля грубих кормів: планування і управління процесом [Текст] / А. Артюнов // Молоко і ферма. – Київ, 2020. – № 6. – С. 62-65.
- Бойко, Л. М. Кормовиробництво Полтавщини: стан і шляхи його розвитку [Текст] / Л. М. Бойко // Економіка АПК. – К., 2004. – №1. – С.69-72.
- Бурка, А. Украинский рынок комбикормов [Текст] / А. Бурка // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2009. – № 7. – С. 52-54.
- Бутило, Р. Виробництво і ринок концентрованих кормів [Текст] / Р. Бутило // Молоко і ферма. – Київ, 2014. – № 4 (23). – С. 39-41.
- Голобородько, С. Кормовиробництво півдня: проблеми залишаються [Текст] / С. Голобородько // Агро перспектива. – Київ, 2010. – № 11 (129). – С. 24-29.
- Кіщак, І. Т. Забезпечення ефективної діяльності підприємств комбікормової промисловості [Текст] / І. Т. Кіщак, В. Г. В`юн // Економіка АПК. – К., 2002. – №5. – С. 21-27.
- Корнійчук, О. В. Виробництво та використання кормового білка в Україні [Текст] / О. В. Корнійчук, І. С. Воронецька, О. М. Рибаченко // Економіка АПК. – Київ, 2014. – № 8 (238). – С. 26-31.
- Кропивко, М. М. Розвиток кормовиробництва в господарствах населення [Текст] / М. М. Кропивко // Економіка АПК. – Київ : "Інститут аграрної економіки", 2015. – № 11. – С. 35-44.
- Мадай, А. Умно жуй: [рынок кормов] [Текст] / А. Мадай // Бизнес. – Київ : Блиц-Информ, 2012. – № 44. – С. 65-67.
- Материнська, О. А. Аналітична оцінка виробництва кормів в аграрних формуваннях Вінниччини [Текст] / О. А. Материнська, К. С. Амонс // Економіка АПК. – Київ : "Інститут аграрної економіки", 2016. – № 4. – С. 50-55.
- Недашківський, В. М. Зміни забійних якостей курчат-бройлерів внаслідок дії технологічних факторів [Текст] / В. М. Недашківський, Н. М. Слободянюк, В. М. Кондратюк // Мясное дело. – Київ, 2009. – № 12 (98). – С. 34-37.
- Пекін, В. Корми: продукти переробки [Текст] / В. Пекін // Молоко і ферма. – Київ, 2017. – № 2. – С. 61-62.
- Ситник, В. П. Кукурудза - основа кормової бази високопродуктивного тваринництва [Текст] / В. П. Ситник // Вісник аграрної науки. – К., 2005. – №8. – С.5-7.
- Смірнов, В.В. та ін. Мікробні біотехнології у сільському господарстві [Текст] / В.В. та ін. Смірнов // Вісник аграрної науки. – К., 2002. – №4. – С.5-10.
- Тараріко, Ю. Виживання села у СОТ [Текст] / Ю. Тараріко // Агроперспектива. – К., 2007. – № 9. – С. 12-16.
|