Електронний каталог
виноградні вичавки
Документи:
- Каліновська, т. Розробка технології переробки виноградних вичавок з отриманням пектиновмісних напівфабрикатів для кондитерської промисловості [Текст] / т. Каліновська, В. Оболкіна, І. та ін. Крапівницька // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 7-8 (116-117). – С. 6-11.
- Каліновська, Т. В. Дослідження вмісту пектинових речовин напівфабрикатів з виноградних вичавок та визначення їх сорбційних властовостей [Текст] / Т. В. Каліновська, В. І. Оболкіна, С. Г. Кияниця // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2013. – № 4 (25). – С. 69-74.
- Коробко, В. Виноградные выжимки - важный резерв кормов [Текст] / В. Коробко // Агроперспектива. – К., 2002. – №3(27). – С.29-31.
- Панасюк, А.Л.. Кузьмина Е.И. Переработка компонентов виноградной выжимки с применением экстракции диоксидом углерода [Текст] / А.Л.. Кузьмина Е.И. Панасюк, Д.А. и др. Свиридов // Напитки. Технологии и инновации. – Київ, 2014. – № 6-7 (35-36). – С. 37-38.
|