Електронний каталог
фруктоза
Документи:
- Karkalikova, M. The storage of liquid fruit sweetened with sorbitol, fructose and sacharose and its economical aspects [Текст] / M. Karkalikova, M. Drdak // Forum Ware. – Wien, 1996. – № 1-4. – C. 107-111.
- Дорохович, В. Фруктоза имеет наибольшую сладость среди заменителей сахара [Текст] / В. Дорохович // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2011. – № 1 (74). – С. 38-39.
- Дорохович, В. В. Вплив фруктози на термін зберігання діабетичного здобного печива [Текст] / В. В. Дорохович // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.26-29.
- Дорохович, В. В. Розробка технології бісквітних напівфабрикатів на фруктозі [Текст] / В. В. Дорохович, С. О. Ганоцька // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.37-42.
- Ермолаева, Г. А. Производство напитков: Качество напитков. Влияние качества сырья на продукцию [Текст] / Г. А. Ермолаева // Пиво и напитки. – М., 2004. – №5. – С.26-27.
- Зайнова, О. Зефирные облака. Современные ингредиенты для производства зефира [Текст] / О. Зайнова // Мир продуктов. – Київ, 2018. – №4. – С. 14-15.
- Звягінцева-Семенець, Ю. П. Удосконалення технології низькокалорійних кремів із збитих вершків шляхом використання гідроколоїдів та цукрів [Текст] [Текст] : автореферерат дис. ...канд. техн. наук / Звягінцева-Семенець Ю. П. ; 05.18.01-технологія хлібопекарських продуктів,кондитерських виробів та харчових концентратів. – Київ : НУХТ, 2018. – 21 с.
- Калакура, М. М. Особливості термообробки діабетичних пряників на фруктозі [Текст] / М. М. Калакура, В. В. Дорохович // Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2001. – (Зб.наук.праць). – С.115-119.
- Оленев, Ю. А. Сырье для производства мороженого [Текст] / Ю. А. Оленев // Молочная промышленность. – М., 2002. – №1. – С.27-28. – Продолжение. Начало №11, 2001.
- Полянский, К. К. Фруктоза - глюкозные сиропы из топинамбура в молочных продуктах [Текст] / К. К. Полянский, В.В.. Гасанова Е.С. и др. Котов // Молочная промышленность. – М., 2008. – № 3. – С. 74.
- Скорченко, Т. Якість згущеного вареного молока з глюкозно-фруктозними сиропами [Текст] / Т. Скорченко, Л. Шпачук, Т. Осьмак // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2012. – № 1 (13). – С. 138-144.
|