Електронний каталог
харчування школярів
Документи:
- Детское питание [Электронный ресурс] [Текст] : практические советы; электронная книга / Парус; Гринкевич А.М.; Лазарева Г.Ю.; Чапова О.И. – 1 электрон. опт. диск (CD-ROM): зв., цв. – 2006. – 112,00. – Систем. требования: Windows 98/2000/NT/XP; Pentium II; 256 Мб ОЗУ; 24х CD-ROM.
- Мир детства:Младший школьник [Текст] / Под ред. А.Г. Хрипковой;Отв.ред.В.В.Давыдов. – 2-е изд.,доп. – М. : Педагогика, 1988. – 272с. : ил. – (Б-ка для родителей). – ISBN 5-7155-008206 : 3.20.
- Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников [Текст] / Под ред.Г.Л.Миронова. – К. : Тэхника, 1990. – 407с. – ISBN 5-335-00531-9 : 2.10;4.70;3.50;9.00;3.50;470000.00.
- Стратегія розвитку туристичної індустрії та громадського харчування [Текст] [Текст] : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. 25-26 жовт. 2000 р.,м.Київ / відп.ред.А.А.Мазаракі. – К. : КДТЕУ, 2000. – 434с. : іл. – ISBN 5-7763-8512-1 : 16.24;6.00.
- Ковров, Я. Г. Рациональное питание школьников [Текст] / Я. Г. Ковров. – К. : Здоровье, 1983. – 47с. – (Рациональное питание). – 0.05.
- Ковров, Я. Г. Раціональне харчування школяра [Текст] / Я. Г. Ковров. – К. : Здоров'я, 1978. – 31с. – (Раціональне харчування). – 0.05.
- Организация питания школьников [Текст] / И. М. Мокшанина, П. Я. Коган, Л. В. Терещенко, Л. Н. Яцун. – М. : Экономика, 1989. – 144с. – (Общественное питание). – ISBN 5-282-00685-5 : 0,40.
- Готельно-ресторанний бізнес:сучасний стан та перспективи розвитку [Текст] : Матеріали Всеукраїнської студентської наукової конференії (22-23 лютого 2005 року) / М. І. Пересічний, Є. В. Тарасенко, І. О. Конвісер, С. В. Мельниченко ; Відп.ред.М.І.Пересічний. – К. : КНТЕУ, 2005. – 250с. – ISBN 966-629-158-4 : 25.00.
- Трескалова, Г. В. Организация общественного питания в сельских школах [Текст] : В помощь председателю правления / Г. В. Трескалова, А. Т. Цоня. – М. : Экономика, 1972. – 77с. – 0,19.
- Мир детства:Младший школьник [Текст] / А. Г. Хрипкова, П. И. Гелазония, В. В. Давыдов, И. М. Жуков ; Под ред. А.Г. Хрипковой;Отв.ред.В.В.Давыдов. – М. : Педагогика, 1981. – 400с. – 2.00.
- Шумило, Г. І. Технологія приготування їжі [Електронний ресурс] [Текст] : додаток до книги на CD / Г. І. Шумило. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM). – 2003. – 70,00.
|