Електронний каталог
П211 Зерновые и зернобобовые культуры.Зернові та зернобобові культури
Документи:
- Абсолютно сопоставить показатели стандартов качества пшеницы разных стран - не возможно [Текст] // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 2 (111). – C. 3-8.
- Безглютеновий амарант [Текст] // Зерно і хліб. – Київ : Академпрес, 2014. – № 1 (73). – С. 47.
- Товарознавство. Зерноборошняні товари [Текст] : Збірник тестових завдань / Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів; уклад. А.А. Самойленко, В.І. Мандрика, В.В. Ващенко. – 1023/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 70 c. – 6,95.
- Товарознавство. Харчові продукти. Зерноборошняні товари [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. В.В. Ващенко; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 308/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 18 с. – 14,00.
- Товарознавство. Харчові продукти. Зерноборошняні товари [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / авт. В.В. Ващенко; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 186/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 15 с. – 14,00.
- Алешин, Е. П. Передовые приемы возделывания риса [Текст] / Е. П. Алешин, А. П. Сметанин, И. Н. Елагин. – М. : Колос, 1972. – 152с. : ил. – (Прогрессивную технологию-всем колхозам и совхозам). – 0.21.
- Аниканова, З. Ф. Рис:сорт,урожай,качество [Текст] / З. Ф. Аниканова, Л. Е. Тарасова ; 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Агропромиздат, 1988. – 112с. : Ил. – ISBN 5-10-000414-2 : 0.25.
- Анішин, Л. Цариця витримає і забезпечить урожай [Текст] / Л. Анішин // Агро перспектива. – Київ, 2010. – №8-9 (127). – С. 32-35.
- Ахмед, Абу Алб-Фатух Мухаммед Хамуда Продуктивність гібридів кукурудзи в залежності від добрив і густоти стояння рослин в умовах Египту [Текст] : Автореферат дис...канд.с.-г.наук / Ахмед Абу Алб-Фатух Мухаммед Хамуда ; 06.01.09-рослинництво. – К. : НАУ, 2004. – 20с.
- Берендсен, М. Хранение зерна в охлажденном состоянии [Текст] / М. Берендсен // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2010. – № 3 (129). – С. 38-44.
- Ганзенко, В. В. Розробка технології виробництва кормових продуктів з бобів сої [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Ганзенко В. В. ; 05.18.01-зберігання і технологія переробки зерна,виготовлення зернових і хлібопекарських виробів та комбікормів. – К. : НУХТ, 2008. – 21с.
- Горелова, Е. И. Основы хранения зерна [Текст] / Е. И. Горелова. – М. : Агропромиздат, 1986. – 136с. : ил. – 0,25.
- Грицюк, П. Динаміка врожайності зернових: прогнози і ризики [Текст] / П. Грицюк // Економіка України. – Київ : Преса України, 2009. – № 11. – С. 42-52.
- Дрынча, В. М. Сушка зерна и выбор сушилок в хозяйствах Скандинавии [Текст] / В. М. Дрынча, Б. Д. Цыдендоржиев, Х. Лаури // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2010. – № 3 (129). – С. 32-38.
- Заверюхин, В. И. Производство и использование сои [Текст] / В. И. Заверюхин, И. Л. Левандовский. – К. : Урожай, 1988. – 112с. – ISBN 5-337-00143-4 : 0.25.
- Зінченко, С. Ріпак назавжди [Текст] / С. Зінченко // Агро перспектива. – Київ, 2010. – № 7 (126). – С.68-71.
- Зубець, М. Сій тритикале і жито - господарем будеш [Текст] / М. Зубець // Зерно і хліб. – К., 2004. – №1. – С.30-32.
- Кибкало, В. А. Ягоды пяти вкусов:Целеб.растения Краснокут.дендропарка [Текст] / В. А. Кибкало. – Х. : Прапор, 1989. – 175с. : Ил. – ISBN 5-7766-0128-2 : 2.00.
- Кирпа, М. Я. Аналіз й обгрунтування систем і технологій зі зберігання зерна [Текст] / М. Я. Кирпа // Вісник аграрної науки. – Київ, 2014. – № 2 (732). – С. 56-59.
- Лазарь, В. Г. Соя [Текст] : История сои,применение в пищевой промышленности,технологии / В. Г. Лазарь. – К. : Раритет, 2003. – 143с. : табл. – Библиогр.:С.141-143. – ISBN 966-96341-1-3 : 2.00.
- Литвин, М. Провідні держави світу прямо й у значних обсягах дотують своє зернове господарство [Текст] / М. Литвин // Зерно і хліб. – Київ : Академпрес, 2014. – №3 (75). – С. 3-5.
- Лісничий, В.А. та ін. Борошно з зерна ярого тритикале [Текст] / В.А. та ін. Лісничий // Хранение и переработка зерна. – К., 2003. – №1(43). – С.42-44.
- Макаренко, В. На вибір аграрія [Текст] / В. Макаренко // Агро перспектива. – Київ, 2010. – № 10 (128). – С. 43-45.
- Макаренко, В. Чи впливають строки на кукурудзу [Текст] / В. Макаренко // Агро перспектива. – Київ, 2011. – № 1 (131). – С. 61-63.
- Музиченко, Я. Корми: фуражне зерно й олійні [Текст] / Я. Музиченко // Молоко і ферма. – Київ, 2016. – № 1. – С. 50-52.
- Рибалка, О. Диводійний ячмінь. Призабутий чемпіон серед злаків [Текст] / О. Рибалка // Зерно і хліб. – К., 2004. – №1. – С.34-35.
- Рибалка, О. Новий продукт здорового харчування на основі ячменю ваксі, висівок чорнозерної пшиниці та борошна льону стане вашими ефективними ліками від тяжких недуг [Текст] / О. Рибалка // Зерно і хліб. – Київ : Академпрес, 2014. – № 1 (73). – С. 48-51.
- Селіванська, І. О. Розробка технології комплексної переробки сої з отриманням консервованих продуктів [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Селіванська І. О. ; 05.18.13-технологія консервованих продуктів. – Одеса : ОНАХТ, 2005. – 18с.
- Сидун, А. А. Порой новое - хорошо забытое старое [Текст] / А. А. Сидун, П. Г. Кравченко // Хранение и переработка зерна. – К., 2003. – №1(43). – С.26-28.
- Скоромний, С. Різноякісність сої в степах України [Текст] / С. Скоромний // Агро перспектива. – Київ, 2010. – № 4. – С. 78-79.
- Ткаченко, К. В. Регіональні особливості зерновиробництва та перспективи його розвитку [Текст] / К. В. Ткаченко // Вісник аграрної науки. – Київ, 2014. – № 5. – С. 76-79.
- Оцінка ефективності землекористування за різних технологій вирощування сільськогосподарських культур [Текст] / О. В. Ульянченко, Г. І. Шарий, С. М. Улько, О. В. Бухало // Вісник аграрної науки. – Київ, 2014. – № 2 (732). – С. 66-71.
- Фадеев, Л. В. Что мы сеем? [Текст] / Л. В. Фадеев // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2016. – № 1. – С. 37-39.
- Шевченко, О. Функціональна роль ярової у стабілізації та рості виробництва продзерна [Текст] / О. Шевченко // Агро перспектива. – Київ, 2010. – № 4. – С. 46-49.
- Шмалько, Н. А. "Бессмертный" амарант [Текст] / Н. А. Шмалько, Ю. Ф. Росляков // Пищевые ингредиенты: сырье и добавки. – М., 2004. – №1. – С.71-73.
|