Електронний каталог
гідравліка
Документи:
- Загальна технологія харчових продуктів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.В.П.Вербій. – К. : КНТЕУ, 2006. – 113с. : табл. – Бібліогр.:с.113. – 9.66;5.97.
- Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць:У 2-х ч. Ч.2 / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х., 2000. – 298с. : іл.;табл. – ISBN 966-7885-03-8 : 10.00.
- Процеси та апарати харчових виробництв [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт. І.І. Тарасенко. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 92 с. – Бібліогр.: с. 92. – 34.00.
- Бромлей, М. Ф. Гидравлические машины и холодильные установки [Текст] / М. Ф. Бромлей. – М. : Стройиздат, 1971. – 260с. : илл. – 0.81.
- Сборник научно-методических статей по гидравлике [Текст] / Б. Т. Емцев, А. В. Мишуев, Б. Б. Некрасов, Р. Р. Чугаев. – М. : Высш.шк., 1977. – 112с. : илл. – (Министерство высшего и среднего специального образования СССР). – 0.25.
- Ковальов, О. П. Основи теплотехніки і гідравліки [Текст] / О. П. Ковальов. – К. : Техніка, 1968. – 215с. : илл. – (Для шкіл майстрів). – 0.60.
- Павлов, К. Ф. Примеры и задачи по курсу процессов и аппаратов химической технологии [Текст] / К. Ф. Павлов, П. Г. Романков, А. А. Носков ; Под. ред.П.Г. Романкова. – изд. 7-е, перераб. и доп. – Л. : Химия, 1970. – 624с. : илл. + табл. – 1.44.
- Пеклов, А. А. Гидравлические машины и холодильные установки [Текст] / А. А. Пеклов. – К. : Вища школа, 1971. – 276с. : илл. – 0.89.
- Тарасенко, І. І. Процеси та апарати харчових виробництв [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / І. І. Тарасенко. – К. : КНТЕУ, 2002. – 202с. – ISBN 966-629-030-8 : 10.99.
- Тарасенко, І. І. Процеси та апарати харчових виробництв [Текст] [Текст] : навч.посіб. / І. І. Тарасенко. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 203с. – ISBN 966-629-030-8 : 20.90.
- Тарасенко, І. І. Процеси та апарати харчових виробництв [Текст] [Текст] : навч.посіб. для студ. вищ. навч.закл. / І. І. Тарасенко. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 203с. – ISBN 966-629-030-8 : 26.00.
- Тарасенко, І. І. Процеси та апарати харчових виробництв [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч.закл. / І. І. Тарасенко. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 203 с. – ISBN 966-629-030-8 : 29,00.
- Тарасенко, І. І. Процеси та апарати харчових виробництв [Текст] [Текст] : навч. посіб. [для студ. вищ. навч.закл.] / І. І. Тарасенко. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 203 с. – ISBN 966-629-030-8 : 40.00.
- Чернов, А. В. Основы теплотехники и гидравлики [Текст] : Учебник для неэнергетических специальностей техникумов / А. В. Чернов, Н. К. Бессребренников ; Под ред.В.С.Силецкого. – М.;СПб : Энергия, 1965. – 456с. : илл. – 0.96.
- Черняк, О. В. Основы теплотехники и гидравлики [Текст] : Учебник для техникумов / О. В. Черняк. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Высшая школа, 1974. – 287с. : илл. – 0.65.
|