Електронний каталог
технологічні властивості
Документи:
- Сіль: функції та властивості [Текст] // Мясной бизнес. – Київ : ООО"НПП"Интерсервис", 2020. – № 11. – С. 44-45.
- Розробка рецептури сиркового десерту "слоненя" з використанням харчової добавки "магнетофуд" [Текст] / О. В. Александров, І. Цихановська, В, Н. С. Кайда // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – Київ, 2019. – № 1. – С. 169-179.
- Вербій, В. П. Технологічні та хлібопекарські властивості нових сортів пшениці [Текст] / В. П. Вербій, О. О. Шовгун. – С.56-59. – (Сучасні проблеми товарознавства : Збірник наукових праць).
- Ганзенко, В. Соєві боби [Текст] / В. Ганзенко // Харчова і переробна промисловість. – К., 2006. – № 10. – С. 24-26.
- Гніцевич, В. Властивості м'ясних січених мас із рослинним напівфабрикатом [Текст] / В. Гніцевич, Н. Чехова // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2016. – № 1. – С. 184-193.
- Горпинченко, Т. В. Актуальные вопросы продовольственного и кормового использования рапса (обзор) [Текст] / Т. В. Горпинченко // Хранение и переработка сельхозсырья. – М., 2003. – №7. – С.54-63.
- Исаева, В. С. Органолептические свойства хлебных квасов. Современные представления [Текст] / В. С. Исаева, Т. В. иванова, Л. М. Думбрава // Пиво и напитки. – М., 2009. – № 1. – С.34-35.
- Казаков, Е. Техологические свойства зерна пшеницы [Текст] / Е. Казаков // Хлебопродукты. – 2001. – №11. – С.27-28.
- Колтунов, В. А. Лежкоздатність і технологічні властивості огірків залежно від їхнього розміру [Текст] / В. А. Колтунов, Т. С. Юрченко // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.161-164.
- Кравченко, М. Структурно-механічні властивості бісквітного тіста з борошном "здоров'я" [Текст] / М. Кравченко, В. Піддубний, О. Романовська // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2017. – т.1, № 2 (24). – С. 86-96.
- Кравченко, М. Технологічні властивості тістових напівфабрикатів з порошком із листя волоського горіха [Текст] / М. Кравченко, Т. Поп, М. Криворучко // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2015. – № 1 (19). – С. 201-208.
- Кравченко, М. Структурно-механічні властивості цукрових паст [Текст] / М. Кравченко, Л. Рибчук // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – №3(27). – С. 77-90.
- Левіт, І. Б. Реологічні характеристики як відображення технологічних та споживчих властивостей м'ясо-молочних напівфабрикатів [Текст] / І. Б. Левіт, В. О. Сукманов, Д. С. Афенченко // Вісник Донецького Національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2014. – № 1 (61). – C. 112-126. – (Технічні науки).
- Лисицын, А.Б. и др. Функционально-технологические свойства соевых белков нового поколения [Текст] / А.Б. и др. Лисицын // Мясная индустрия. – М., 2002. – №4. – С.28-31.
- Лозова, О. М. "Магічні" речовини в харчовій промисловості: використання функціональних добавок при виробництві м'ясних виробів [Текст] / О. М. Лозова, Л. В. Баль-Прилипко // Мясное дело. – Київ, 2010. – № 3 (101). – С. 34-36.
- Матвєєва, Т. В. Властивості насіння та олії соняшнику олеїнового типу вітчизняної селекції [Текст] / Т. В. Матвєєва, В. Ю. Папченко, Л.І. та ін. Григорова // Вісник аграрної науки. – Київ : ТОВ"Видавництво Барми", 2020. – № 11. – С. 80-87.
- Оболкіна, В. І. Перспективи застосування гуміарабіку при створенні нового асортименту кондитерських виробів [Текст] / В. І. Оболкіна, Н. В. Олексієнко, Ю. А. Кепканов // Хлебный и кондитерский бизнес/ Хлебный бизнес. – Київ, 2018. – № 8 (61). – С. 32-34.
- Олійник, С. Г. Вплив шроту плодів шипшини на процеси дозрівання та якість житньо-пшеничного [Текст] / С. Г. Олійник, О. В. Самохвалова, Н. В. Лапицька // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – Київ : "НУХТ", 2019. – № 6. – С. 249-258.
- Новые сорта тритикалевой муки и их технологические свойства [Текст] / Г. Н. Панкратов, Е. П. Мелешкина, Р. Х. Кандроков, др. и // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2016. – № 12. – С. 46-50.
- Ратушенко, А. Т. Дослідження властивостей яблучних порошків [Текст] / А. Т. Ратушенко // Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах. – 2001. – (Зб.наук.праць). – С.154-159.
- Романов, А. С. Технологические предпосылки использования цветочной пыльцы в производстве мучных кондитерских изделий [Текст] / А. С. Романов, А. С. Лоцманов, Г.Н. и др. Назимова // Кондитерское производство. – Москва, 2011. – № 5. – С. 16-19.
- Эндрайс, Х. У. Гидроколлоиды [Текст] / Х. У. Эндрайс // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2014. – № 1 (109). – С. 8-11.
- Яковлев, Е. А. Роль жира в формировании технологических свойств кремов на растительных маслах [Текст] / Е. А. Яковлев // Пищевая промышленность. – Москва, 2014. – № 2. – С. 74-75.
|