Електронний каталог
гарбузові овочі
Документи:
- Typically thanksgiving [Текст] // What's on. – Kyiv : CPL Group and Euromedia Ukraine Ltd, 1999. – №31. – C. 31.
- Белінська, С. О. Зміни вмісту пектинових речовин і клітковини у заморожених гарбузових овочах [Текст] / С. О. Белінська // Споживча оцінка асортименту та якості товарів. – К. : КДТЕУ, 2000. – С.144-148.
- Бирзул, М. Гарбузові сини й дочки [Текст] / М. Бирзул // Агро перспектива. – Київ, 2010. – № 7 (126). – С.22-23.
- Біленко, В. Цілющий гарбуз [Текст] / В. Біленко // Сад,виноград і вино України. – К., 2002. – №11-12. – С.89.
- Колтунов, В. Різноякісність плодів гарбуза [Текст] / В. Колтунов, М. Булах // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2011. – № 2 (12). – С. 135-143.
- Орлова, Н. Я. Зміна мікрофлори нових видів заморожених овочів під час заморожування, зберігання та розморожування [Текст] / Н. Я. Орлова, С. О. Белінська // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.152-155.
- Орлова, Н. Я. Зміни ферментативної активності та С-вітамінної цінності під час заморожування і холодильного зберігання гарбузових овочів [Текст] / Н. Я. Орлова, С. О. Белінська. – С.12-17. – (Сучасні проблеми товарознавства : Збірник наукових праць).
|