Електронний каталог
конопля
Документи:
- Новые тенденции в секторе HoReCa - конопля, альтернативная мука, веганские блюда [Текст] // All retail , журнал о розничной торговле Украины [Електронний ресурс]. – Луцьк, 2020. – №102. – С. 54.
- Богданова, О. Обгрунтування необхідності розробляння національних стандартів на целюлозні вироби з безнаркотичних конопель [Текст] / О. Богданова, Н. Ляліна, Н. Резвих // Стандартизація, сертифікація, якість. – Київ, 2012. – № 6 (79). – С. 23-29.
- Дубініна, А. А. Целюлоза з технічної коноплі для пакувального матеріалу [Текст] / А. А. Дубініна, О. С. Круглова, Д. В. Березовський // Упаковка. – Київ, 2013. – № 6 (97). – С. 18-19.
- Козак, І. Коноплі: заборонити не можна вирощувати [Текст] / І. Козак // Агробізнес Україна. – Київ, 2019. – № 4. – С. 60-62.
- Лінник, М. К. Технологічні аспекти розвитку коноплярства в Україні [Текст] / М. К. Лінник, О. А. Примаков, В. І. Макаєв // Вісник аграрної науки. – Київ, 2014. – № 2 (732). – С. 38-42.
- Самофалова, Л. А. Товарные и технические показатели семян безгашишной конопли [Текст] / Л. А. Самофалова // Масложировая промышленность. – 2001. – №3. – С.30-31.
- Самофалова, Л.А. и др. Качество и жирнокислотный состав конопляного масла [Текст] / Л.А. и др. Самофалова // Масложировая промышленность. – М., 2002. – №1. – С.24-26.
|