Електронний каталог
ресторанное хозяйство. ресторанне господарство
Документи:
- Барная стойка: королева зала [Текст] // Гостиница и ресторан:бизнес и управление. – Москва, 2009. – № 8 (79). – С. 47-61.
- Волшебник по имени пароконвектомат [Текст] // Гостиница и ресторан:бизнес и управление. – Москва, 2010. – № 6 (85). – С. 47-50.
- Економіка України за січень-листопад 2001 року [Текст] // Урядовий кур"єр. – 2001. – №242. – С.5.
- Економіка України: січень-вересень 2001 року [Текст] // Урядовий кур"єр. – 2001. – №193. – С.1,6,7.
- Мебель для ресторана: между стилем и практичностью [Текст] // Гостиница и ресторан:бизнес и управление. – М., 2008. – № 8. – С. 44-60.
- Планировка кухни в ресторане [Текст] // Рестораторъ. – Київ, 2019. – № 6. – С. 38-40.
- Проектирование бара [Текст] // Рестораторъ. – Київ, 2018. – № 11. – С. 78-79.
- Соціально-економічне становище України за 2003 рік [Текст] // Welcome. – 2004. – №1(103). – С.3-12.
- Бабій, О.. Римаренко К. Моніторинг додержання антитютюнового законодавства в закладах ресторанного господарства [Текст] / О.. Римаренко К. Бабій, М. Сидоров // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – №3(27). – С. 14-22.
- Бутова, А. П. Визначення рівня якості оздоблення приміщень ресторанного господарства за комплексним показником [Текст] / А. П. Бутова, В. М. Гавриленко, І. В. Кощавка // Вісник Донецького Національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – Донецьк, 2009. – № 1(41). – С. 49-55. – (Технічні науки).
- Головач, В. В. Шахрайство в ресторані та як з ним боротися (продовження). Шахрайство барменів [Текст] / В. В. Головач // Економіка, фінанси, право. – Київ, 2011. – № 1. – С. 32-34.
- Головач, В. В. Шахрайство в ресторані та як з ним боротися (продовження). Шахрайство кухарів [Текст] / В. В. Головач // Економіка, фінанси, право. – Київ, 2011. – № 2. – С. 33-35.
- Головач, В. В. Шахрайство в ресторані та як з ним боротися (продовження). Аудиторська перевірка ресторану [Текст] / В. В. Головач // Економіка, фінанси, право. – Київ, 2011. – № 10. – С. 34-39.
- Гросул, В. А. Ключові детермінанти визначення формату бізнес-модели підприємчств ресторанного госполдарства [Текст] / В. А. Гросул, Т. П. Іванова // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. – Полтава : ПУЕТ, 2016. – № 5. – С. 89-95.
- Гуляєва, Н. М. Фінансові ресурси підприємств [Ресурсний потенціал підприємства ресторанного господарства] [Текст] / Н. М. Гуляєва, О. В. Сьомко // Фінанси України. – К., 2003. – №12. – С.58-62.
- Гусєва, О. Ю. Діагностика пріоритетності ключових факторів впливу на управління поведінкою персоналу підприємств готельно-ресторанного господарства [Текст] / О. Ю. Гусєва, М. В. Гакова // Економіка, менеджмент, бізнес. – Київ : Блиц-Информ, 2018. – № 3 (25). – С. 42-51.
- Діденко, Є. О. Види конкурентних переваг підприємств ресторанного господарства та особливості управління ними [Текст] / Є. О. Діденко, О. А. Дідук // Формування ринкових відносин в Україні. – Київ, 2015. – №12. – С. 107-111.
- Доценко, В. Ф. Сіль - як основна приправа в технології продукції ресторанного господарства [Текст] / В. Ф. Доценко, О. В. Арпуль, О. О. Дудкіна // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2014. – № 6 (114). – С. 12-15.
- Кривошей, В. В. Класифікація послуг підприємств ресторанного господарства на сучасному етапі розвитку господарювання [Текст] / В. В. Кривошей // Вісник Донецького Національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – Донецьк, 2011. – № 4 (52). – С. 220-228. – (Економічні науки).
- Кучер, М. М. Сутність та взаємозвязок структурних складових ресурсного потенціалу ресторанного господарства [Текст] / М. М. Кучер, Г. П. Левченко // Формування ринкових відносин в Україні. – Київ : Гос.наук.дослід.інститут інформатизації і моделювання економіки, 2021. – № 5. – С. 67-73.
- Литвиненко, Т. Є. Кейтеринг - самостійний вид бізнесу в ресторанному господарстві за кордоном [Текст] / Т. Є. Литвиненко // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.82-86.
- Лівошко, Т. В. Економіко-організаційні аспекти розвитку ресторанного бізнесу в Україні [Текст] / Т. В. Лівошко // Держава та регіони, серія: Економіка та підприємництво. – Запоріжжя, 2017. – № 4-5. – С. 21-23.
- Лояк, Л. М. Маркетингові інструменти управління розвитком підприємств ресторанного господарства курорту "Буковель" [Текст] / Л. М. Лояк // Формування ринкових відносин в Україні. – Київ, 2020. – № 6. – С. 122-128.
- Неразік, Є. В. Оцінка ефективності заходів щодо управління якістю в ресторанному господарстві [Текст] / Є. В. Неразік // Вісник Донецького Національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – Донецьк, 2008. – № 4(40). – С. 154-159. – (Економічні науки).
- Никитина, О. Мелочи ресторанной жизни. Как открыть успешный ресторан? (Семинар) [Текст] / О. Никитина // Ресторанная жизнь. – Дн., 2004. – №1. – С.24.
- Ощипок, І. М. Розвиток закладів ресторанного господарства на концептуальних засадах інновацій [Текст] / І. М. Ощипок // Підприємництво і торгівля. – Львів : Львівського ТЕУ, 2017. – № 21. – С. 101-105.
- Ощипок, І. М. Теоретичні і практичні аспекти формування структурно-механічних і реологічних властивостей жирів для закладів ресторанного господарства [Текст] / І. М. Ощипок, П. Х. Пономарьов, О. Я. Родак // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2014. – № 9 (117). – С. 6-9.
- П'ятницька, Г. Концептуальні засади розвитку ресторанного господарства в Україні [Текст] / Г. П'ятницька // Вісник КНТЕУ. – К., 2008. – № 3. – С. 15-23.
- П'ятницька, Г. Ринок ресторанного господарства України: сучасний стан і перспективи розвитку [Текст] / Г. П'ятницька // Економіст. – К., 2004. – №4. – С.57-61.
- П'ятницька, Г. Т. Сучасні тренди розвитку ресторанного господарства в Україні [Текст] / Г. Т. П'ятницька, В. С. Найдюк // Економіка та держава. – Київ, 2017. – № 9. – С. 66-73.
- П'ятницька, Г. Т. Вплив інноваційний змін на діяльність підприємств ресторанного господарства [Текст] / Г. Т. П'ятницька, Н. О. П'ятницька // Економіка Розвитку. – Харків : ХНЕУ, 2013. – № 1 (65). – С. 123-126.
- Палійчук, Є. С. Шляхи підвищення ефективності діяльності підприємств організації харчування [Текст] / Є. С. Палійчук, І. В. Павлик // Інвестиції: практика та досвід. – Київ, 2016. – № 10. – С. 26-29.
- Плотницька, Ф. Удосконалення форм організації соціальної інфраструктури регіону [Текст] / Ф. Плотницька // Вісник КНТЕУ. – К., 2008. – № 2. – С. 16-23.
- Попова, О. Пара нормальное явление: [Тепловое оборудование для ресторанов] [Текст] / О. Попова // Бизнес. – Київ, 2010. – № 41. – С. 56-66.
- Расулова, А. М. Логістичне управління підприємствами ресторанного господарства [Текст] / А. М. Расулова // Інвестиції: практика та досвід. – Київ, 2015. – № 16. – С. 74-79.
- Савченко, Т. Автоматизована система управління закладами ресторанного господарства [Текст] / Т. Савченко, І. Тарасенко // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2012. – № 1 (13). – С. 72-81.
- Саламатіна, С. Є. Низькоколорійні соуси для закладів ресторанного господарства [Текст] / С. Є. Саламатіна // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2013. – № 4 (25). – С. 65-67.
- Самарцев, Е. Новый стандарт в общественном питании [Текст] / Е. Самарцев // Ресторанный и гостиничный бизнес. – К., 2004. – №3. – С.78-81.
- Сикора, О. Детально о проверках [Текст] / О. Сикора // Рестораторъ. – Київ, 2013. – № 1-2 (100). – С. 46-49.
- Скабара, Р. Господарський комплекс Львівської області [Текст] / Р. Скабара // Краєзнавство. Географія. Туризм. – 2005. – №29-30. – С.3-11.
- Трайно, В. М. Формування матриці привабливості клієнтів закладів ресторанного господарства [Текст] / В. М. Трайно // Держава та регіони, серія: Економіка та підприємство. – Запоріжжя, 2011. – № 4. – С. 206-208.
- Фарафонова, М. Обычные ножи [Текст] / М. Фарафонова // Гостиница и ресторан:бизнес и управление. – Москва, 2012. – № 2 (97). – С. 46-49.
- Фролова, Л. В. Концептуальний підхід до управління рентабельністю підприємств ресторанного господарства [Текст] / Л. В. Фролова, Л. Ю. Самусєва // Вісник Донецького Національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – Донецьк, 2011. – № 4 (52). – С.239-249. – (Економічні науки).
- Чумак, О. На полицях у коморі. Бюджети запасів у ресторанному господарстві [Текст] / О. Чумак // Справочник экономиста. – Київ, 2016. – № 11. – С. 48-53.
- Шаклеина, М. Кофейный инструментарий: [кофейное оборудование] [Текст] / М. Шаклеина // Гостиница и ресторан:бизнес и управление. – Москва, 2010. – № 7 (86). – С. 40-51.
- Шаповал, С. Системи автоматизації діяльності закладів ресторанного господарства [Текст] / С. Шаповал, І. Тарасенко // Вісник КНТЕУ. – К., 2008. – № 2. – С. 43-47.
- Шевченко, Е. Современные информационные технологии в управлении логистикой в предприятиях ресторанного хозяйства [Текст] / Е. Шевченко, А. Дмитренко // Логистика: проблемы и решения. – Київ, 2014. – № 4-5. – С. 78-80.
- Юрчак, Е. В. Сутність та оцінювання внуртисегментної "ризикової складової індивідуальної сили бренда" в окремих сегментах ринку закладів ресторанного господарства м. Києва [Текст] / Е. В. Юрчак // Інвестиції: практика та досвід. – Київ, 2016. – № 16. – С. 33-40.
|