Електронний каталог
галузева сертифікація
Документи:
- Правила проведения сертификации и пищевых продуктов и продовольственного сырья [Текст] : Система сертификации ГОСТ Р. – СПб. : Тест-Принт, 2000. – 179с. – (Мир качества. Вып.29). – 6.00.
- Стандартизація, сертифікація і метрологія [Текст] : програма дисципліни для студентів / уклад.: Є.В. Тарасенко, В.С. Костюк; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 50/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 14 с. – 3,28.
- Стандартизація, сертифікація і метрологія [Текст] : робоча програма / уклад.: Є.В. Тарасенко, В.С. Костюк; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 886/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 30 с. – 6,23.
- Басаков, М. И. Сертификация продукции и услуг с основами стандартизации и метрологии [Текст] : Учеб.пособие / М. И. Басаков. – Ростов на/Д : МарТ, 2000. – 254с. – ISBN 5-241-00020-8 : 16.80.
- Басаков, М. И. Сертификация продукции и услуг с основами стандартизации и метрологии [Текст] : Учеб.пособие / М. И. Басаков. – 2-е изд.,испр. – Ростов на/Д : МарТ, 2002. – 254с. – (Экономика и управление). – ISBN 5-241-00020-8 : 11.60.
- Бичківський, Р. В. Метрологія,стандартизація,управління якістю і сертифікація [Текст] : Підручник для вищих навч.закладів / Р. В. Бичківський, П. Г. Столярчук, П. Р. Гамула ; За ред.Р.В.Бичківського. – 2-ге вид.,випр.і доп. – Л. : Львівська політехніка, 2004. – 560с. – ISBN 966-553-323-1 : 38.00;55.00;54.00.
- Бухгалтерський облік у громадському харчуванні [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / Ф. Ф. Бутинець, Л. М. Янчева, О. М. Глущук, Т. П. Остапчук ; За ред.Ф.Ф.Бутинця. – Житомир : Рута, 2002. – 440с. – (Навчальні посібники з бухгалтерського обліку). – ISBN 966-8059-03-4 : 33.00;30.00.
- Дехтярь, Г. М. Лицензирование и сертификация в туризме [Текст] : Учеб.пособие по спец.230500 "Социально-культурный сервис и туризм / Г. М. Дехтярь. – М. : Финансы и статистика, 2003. – 255с. – ISBN 5-279-02529-1 : 28.80.
- Дехтярь, Г. М. Лицензирование,стандартизация и сертификация в туризме [Текст] : Учебник / Г. М. Дехтярь. – 3-е изд.,испр.,доп. – М. : ГИНФО, 2002. – 248с. – ISBN 5-93930-030-8 : 75.60.
- Кудряшов, Л. С. Стандартизация,метрология,сертификация в пищевой промышленности [Текст] : Учебник для студентов вузов и техникумов пищевых отраслей / Л. С. Кудряшов, Г. В. Гуринович, Т. В. Рензяева. – М. : ДеЛи принт, 2002. – 302с. – ISBN 5-94343-020-2 : 96.60;67.20.
- Примакова, О. Сертификация продукции,товаров,работ,услуг [Текст] / О. Примакова. – 2-ге вид.,перероб.і доп. – Х. : Фактор, 2002. – 148с. – ISBN 966-8262-07-7 : 11.00.
- Ребицький, В. М. Організація та технологія інспектування [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів / В. М. Ребицький, І. С. Полікарпов ; За ред.В.М.Ребицького. – К. : ЦНЛ, 2005. – 363с. – ISBN 966-364-148-7 : 34.00.
- Самойленко, А. А. Сертифікація послуг [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / А. А. Самойленко. – К. : КНТЕУ, 2003. – 143с. – ISBN 966-629-090-1 : 8.30.
- Сюткин, Г. Н. Сертификация безопасности и качества услуг [Текст] : Учеб.пособие / Г. Н. Сюткин, М. Ю. Семенов. – М. : Дело и сервис, 2003. – 176с. – ISBN 5-8018-0177-4 : 30.00.
|