Електронний каталог
оздоровче харчування
Документи:
- Healthy nutrition [Text] = Оздоровче харчування [Текст] : програма та робоча програма / авт. П.О. Карпенко, М.Ф. Кравченко, Д.В. Федорова; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1674/17[замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 37 c. – 38,00.
- Healthy Nutritiont [Text] [Текст] = Оздоровче харчування: опор. конспект лекцій : lecture notes; academic degree "Master"; fields of science 07"Management and Administration";fields of specialty 073 "Management";fields of specialization"Hotel and Restaurant Management" / author P.O.Karpenko, M.F.Kravchenko, D.V.Fedorova; Restaurant Technology and Service Department. – Kyiv : KNUTE, 2018. – 140 p. – Bibliography: p. 131-140. – 45,00.
- Детское питание [Электронный ресурс] [Текст] : практические советы; электронная книга / Парус; Гринкевич А.М.; Лазарева Г.Ю.; Чапова О.И. – 1 электрон. опт. диск (CD-ROM): зв., цв. – 2006. – 112,00. – Систем. требования: Windows 98/2000/NT/XP; Pentium II; 256 Мб ОЗУ; 24х CD-ROM.
- Збірник рецептур кулінарної продукції і напоїв (технологічних карт) з використанням сої і злаків оздоровчого, лікувально-профілактичного та соціального призначення [Текст] [Текст] : [звіт про науково-дослідну роботу ] / кол.розробників: М.І.Пересічний (кер.НДР), О.В.Цигульов, В.Н.Тимченко та ін.; М-во освіти і науки України, КНТЕУ. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 276 с. – (КНТЕУ).
- Здоровое питание [Электронный ресурс] [Текст] : практические советы / Парус; Шилов В.Н.; Мицьо В.П. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM). – 2007. – 112,80. – Систем. требования: Windows 98/2000/XP; Pentium-II; 256 МБ ОЗУ; 24-х CD-ROM.
- Моніторинг та впровадження новітніх технологій продуктів оздоровчого харчування в Україні [ Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу / М.І. Пересічний (кер.НДР), М.Ф. Кравченко, О.М. Григоренко [та ін.] ; М-во освіти і науки України, КНТЕУ. – Київ, 2003. – 199 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. - Дод.
- Наукове обгрунтування і розроблення цільової державної програми "шкільне оздоровче харчування" [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу (заключний) / М.Ф.Кравченко (кер.НДР), І.Ю.Антонюк; Є.В.Тарасенко; О.С.Ліфіренко [та ін.] ; М-во освіти і науки України, КНТЕУ,. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 145 с. – Бібліогр.
- Оздоровче харчування [Текст] [Текст] : навч. посіб. / за заг. ред. П.О.Карпенка; авт.: П.О. Карпенко, Н.В. Притульська, М.Ф. Кравченко, та ін. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 628 с. – Бібліогр.: с. 626-627. – ISBN 978-966-629-922-5 : 200.00.
- Оздоровче харчування [Текст] [Текст] : опор.конспект лекцій / авт.: П.О. Карпенко, Д.В. Федорова; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2021. – 144 с. – Бібліогр.: с. 141-144. – 60.00.
- Розробка технологій харчових продуктів на основі сої і злаків оздоровчого, лікувально-профілактичного і соціального призначення [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу (заключний) / кол.авт.:М.І.Пересічний (кер.НДР), В.І.Тимченко, О.В.Цигульов та ін.; М-во освіти і науки України, КНТЕУ. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 314 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с.309-314. - Дод.
- Розроблення інноваційних технологій продуктів і раціонів оздоровчого харчування для дітей у дошкільних навчальних закладах [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу (заключний) / М.І.Пересічний (кер.НДР), П.О.Карпенко, Л.В.Левандовський [та ін.] ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, КНТЕУ. – Київ, 2014. – 274 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 241-273. - Дод.
- Розроблення технологій кулінарної продукції і раціонів оздоровчого харчування [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу (заключний) / кол. авт.: М.Ф.Кравченко (кер.НДР), П.О.Карпенко, Л.В.Левандовський, та ін.; М-во освіти і науки України, КНТЕУ. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 215 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 210-215.
- Технологія спеціальних харчових продуктів (Текст) [Текст] : програма / авт. М.Ф. Кравченко, Л.В. Левандовський, Д.В. Федорова, Т.І. Юдіна; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 973/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 20 c. – 12,00.
- Технологія спеціальних харчових продуктів (Текст) [Текст] : робоча програма / авт. М.Ф. Кравченко, Л.В. Левандовський, Д.В. Федорова, Т.І. Юдіна; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 84/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 34 c. – 34,00.
- Технологія харчових продуктів функціонального призначення [Текст] : Методичні рекомендації до виконання лабораторних і практичних робіт / Каф. технології і організації ресторанного господарства ; уклад. М.І. Пересічний, Д.В. Федорова, Т.О. Марцин. – 881/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 58 c. – 6,32.
- Doeser, L. Great fish dishes [Текст] : quick and healthy inspirations for every meal / L. Doeser. – London : Hermes Hous, 2002. – 96 p. : ill. – ISBN 1-84309-327-8 : 120,00.
- Karpenko, P. O. Healthy nutrition [Електронний ресурс] [Текст] : Course Outline / P. O. Karpenko, D. V. Fedorova, M. F. Kravchenko ; KNUTE, Department of Technology and Organization of Restaurant Industry. – Kyiv : KNUTE, 2020.
- Karpenko, P. O. Healthy nutrition [Електронний ресурс] [Текст] : Course Outline / P. O. Karpenko, D. V. Fedorova, M. F. Kravchenko ; Department of Technology and Organization of Restaurant Industry. – Kyiv : KNUTE, 2020.
- Karpenko, P. O. Healthy nutrition [Електронний ресурс] [Текст] : Course Outline / P. O. Karpenko, D. V. Fedorova, M. F. Kravchenko ; KNUTE, Department of Technology and Organization of Restaurant Industry. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Karpenko, P. O. Healthy nutrition [Електронний ресурс] [Текст] : Course Summary / P. O. Karpenko, D. V. Fedorova, M. F. Kravchenko ; KNUTE, Department of Technology and Organization of Restaurant Industry. – Kyiv : KNUTE, 2020.
- Sehgal, S. Health recipes [Текст] / S. Sehgal. – New Delhi : The Central Electric Press, 1988. – 128 p. – 14.95.
- Бузник, И. М. Энергетический обмен и питание [Текст] / И. М. Бузник. – М. : Медицина, 1978. – 336с. – 1,60.
- Дунаєвський, Г. А. Харчовий блок лікарні [Текст] / Г. А. Дунаєвський, О. І. Котов. – К. : Здоров`я, 1977. – 112с. – (Бібліотека середнього медичного працівника). – 0,22.
- Ильина, С. И. Здоровье на вашем столе [Текст] / С. И. Ильина. – 2-е изд.,перераб.и доп. – К. : Здоровье, 2001. – 352с. – (Большая єнциклопедия диетологии). – ISBN 5-311-01151-3.
- Карпенко, П. О. Оздоровче харчування [Електронний ресурс] [Текст] = Healsy Nutrition : Course Outline / П. О. Карпенко, М. Ф. Кравченко, Д. В. Федорова ; КНТЕУ, каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 11-41/20РП. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Карпенко, П. О. Оздоровче харчування [Електронний ресурс] [Текст] = Healsy Nutrition : Course Summary / П. О. Карпенко, М. Ф. Кравченко, Д. В. Федорова ; КНТЕУ, каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 10-41/20 П. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Карпенко, П. О. Оздоровче харчування [Електронний ресурс] [Текст] = Healsy Nutrition : Course Outline / П. О. Карпенко, М. Ф. Кравченко, Д. В. Федорова ; КНТЕУ, каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 12-41/20 РП. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Касьянов, Г. И. Технология продуктов питания для людей пожилого и преклонного возраста [Текст] : Учеб.пособие / Г. И. Касьянов, А. А. Запорожский, С. Б. Юдина. – Ростов на/Д : МарТ, 2001. – 188с. – ISBN 5-241-00076-3 : 13.50;17.04.
- Касьянов, Г. И. Технология продуктов питания для детского питания [Текст] : Учеб.пособие / Г. И. Касьянов, В. А. Ломачинский, А. Н. Самсонова. – Ростов на/Д : МарТ, 2001. – 256с. – ISBN 5-241-00065-8 : 13.50.
- Кравченко, М. Ф. Технологія продуктів з харчовими добавками рослинного походження для оздоровчого харчування [Текст] [Текст] : Автореферат дис...д-ра техн.наук / Кравченко М. Ф. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – К. : КНТЕУ, 2006. – 34с.
- Кравченко, М. Ф. Технологія продуктів з харчовими добавками рослинного походження для оздоровчого харчування [Текст] [Текст] : дис...д-ра техн. наук / Кравченко М. Ф. ; 05.18.16 - технологія продуктів харчування; наук. консультант М.І.Пересічний. – Київ, 2006. – 313 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 282-313. - Дод.
- Кравченко, М. Ф. Технологія продуктів з харчовими добавками рослинного походження для оздоровчого харчування [Текст] [Текст] : Додаток до дис...д-ра техн.наук / Кравченко М. Ф. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування;Наук.кер.М.І.Пересічний. – К., 2006. – 250с. – (КНТЕУ).
- Технологія спеціальних харчових продуктів (Електронний ресурс) [Текст] = Technology of special food products : програма/Course Summary / М. Ф. Кравченко, Д. В. Федорова, Т. І. Юдіна, О. В. Грабовська ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 12-41/П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Технологія спеціальних харчових продуктів (Електронний ресурс) [Текст] = Technology of special food products : робоча програма/Course Outline / М. Ф. Кравченко, Д. В. Федорова, Т. І. Юдіна, О. В. Грабовська ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 13-41/РП20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Моль, Ханс Семь программ здоровья [Текст] / Ханс Моль. – 2-е изд. – М. : Физкультура и спорт, 1983. – 64с. – (Физкультура и здоровье). – 0,25.
- Пилат, Т. П. Биологически активные добавки к пище (теория,производство,применение) [Текст] / Т. П. Пилат, А. А. Иванов. – М. : Авваллон, 2002. – 710с. : илл. – Библиогр.:С.682-696. – ISBN 5-93348-048-7 : 83.90;91.98.
- Сивохина, И. К. Справочник по лечебному питанию [Текст] / И. К. Сивохина. – М. : Новая Волна, 2000. – 351с. – ISBN 5-7864-0133-2 : 17.64.
- Смирнова, М. В. Здоровое питание ребенка-аллергика [Текст] / М. В. Смирнова. – СПб. : Комплект, 1997. – 208с. – (Целительные силы). – ISBN 5-7837-0028-7 : 5,20.
- Смоляр, В. И. Оздоровительное питание (с рецептами натуропатической кухни) [Текст] / В. И. Смоляр. – К. : Здоровье, 1999. – 184с. – ISBN 5-341-02739-8 : 2.00.
- Столмакова, Г. І. Наукові основи харчування людини [Текст] / Г. І. Столмакова. – 2-е перераб., доп. – К. : Здоров`я, 1974. – 32с. – (Раціональне харчування). – 0,04.
- Основные принципы питания детей и подростков [Текст] / Е. М. Фатеева, Л. М. Белкина, Г. С. Кистенева, П. В. Симаков. – М. : Медицина, 1974. – 248с. – 0,95.
- Щупак, Н. Б. Харчування і здоров`я людини [Текст] / Н. Б. Щупак, Г. А. Дунаєвський. – К. : Здоров`я, 1976. – 136с. – (Людина.Суспільство.Прогрес). – 0,22.
|