Електронний каталог
хміль
Документи:
- Танцы хмеля и солода. Обзор украинского рынка пива 2015-2016 гг. [Текст] // Мир продуктов. – Київ, 2017. – № 3. – С. 32-34.
- Malinowska, P. Functional ingredients in hops (humulus lupulus l.) and beer [Текст]. Patr V : Science of commodity and food-stuff technology / P. Malinowska, Z. Krejpcio, H. Szymusiak // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 747-751.
- Бондарь, А. О хмеле песни лишь поем [Текст] / А. Бондарь // Агроперспектива. – К., 2002. – №3(27). – С.С.16-20.
- Гіренко, Ю. О. Формування стратегії розвитку модернізації хмелярських підприємств [Текст] / Ю. О. Гіренко // Економіка АПК. – Київ : "Інститут аграрної економіки", 2017. – № 11. – С. 85-91.
- Збуржинська, М. Д. Перспективи розвитку сировинної бази пивоварної промисловості України [Текст] / М. Д. Збуржинська // Економіка АПК. – К., 2002. – №4. – С. 56-60.
- Любченко, В. Хміль - культура перспективна [Текст] / В. Любченко // Харчова і переробна промисловість. – 2001. – № 10. – С.16.
- Ляшенко, М. та ін. Препарати хмелю [Текст] / М. та ін. Ляшенко // Харчова і переробна промисловість. – К., 2003. – №7. – С.18-19.
- Ляшенко, М. Корисні речовини хмелю: Про ефективність їх використання у процесі охмеління сусла [Текст] / М. Ляшенко, Н. Кравчук // Харчова і переробна промисловість. – К., 2003. – №8-9. – С.23-25.
- Лікувальні властивості хмелю [Текст] / М. Ляшенко, М. Михайлов, Г. Галак, Т. Хоменко // Харчова і переробна промисловість. – К., 2002. – №12. – С.19-20.
- Перспективні сорти хмелю. досліджено особливості їх використання у пивововарінні [Текст] / М. Ляшенко, Л. Проценко, В. Бармакова, ін. та // Харчова і переробна промисловість. – К., 2007. – № 11. – С. 29-30.
- Мельник, И. В. Исследование влияния горьких веществ хмеля на качество готового пива [Текст] / И. В. Мельник // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2010. – № 3 (12). – С. 50-54.
- Пенкіна, Н. М. Основні інгедієнти та їхній аналіз під час формування якості пива [Текст] / Н. М. Пенкіна, Л. В. Татар, А.М. та ін. Одарченко // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2018. – № 1. – С. 75-81.
- Приймачук, Т. Ю. Пивний та хмелевий ринки сьогодення [Текст] / Т. Ю. Приймачук, Т. Ю. Сітнікова, А. В. Проценко // Вісник аграрної науки. – Київ, 2014. – № 10. – С. 65-71.
- Чи має перспективу український хміль [Текст] / Л. Проценко, Р. Рудик, І. Пасічник [et al.] // Зерно і хліб. – Київ : Академпрес, 2014. – № 2 (74). – С. 67-70.
- Рєпін, К. Хміль на милині. Чи можна набити гулі на шишках? [Текст] / К. Рєпін // Зерно. – Київ : Новий друк, 2018. – № 9 (150). – С. 84-88.
- Рудик, Р. І. Виробництво та якість українських гранул хмелю [Текст] / Р. І. Рудик // Вісник аграрної науки. – Київ, 2014. – № 7. – С. 52-56.
- Святкивська, Е. Где ж ты, хмелю, зиму зимовал... [Текст] / Е. Святкивська // Агроперспектива. – 2001. – №9(21). – С.14-16.
- Христюк, А. В. Хмель в пивоварении [Текст] / А. В. Христюк, Г. И. Касьянов // Пиво и напитки. – М., 2007. – № 1. – С. 10-12.
|