Електронний каталог
баклажани
Документи:
- Борисова, Л. Баклажан - овощ долголетия [Текст] / Л. Борисова // Рестораторъ. – Київ, 2011. – № 7-8 (85). – C. 54-58.
- Книш, В. Баклажани у плівковому тунелі [Текст] / В. Книш, А. Наумов // Овощеводство. – Київ : А.С.К., 2018. – № 5. – С. 20-24.
- Мозговська, Г. В. Такий різноманітний баклажан [Текст] / Г. В. Мозговська, О. М. Шабетя // Овощи и фрукты. – Київ, 2019. – № 2. – С. 12-15.
- Орлова, н. Формування органолептичних властивостей баклажанових снеків [Текст] / н. Орлова, Ю. Дьякова // Стандартизація, сертифікація, якість. – Київ, 2014. – № 2 (87). – С. 58-63.
- Орлова, Н. Я. Стабілізація якості заморожених баклажанів [Текст] / Н. Я. Орлова, О. В. Бабич. – С.35-39. – (Сучасні проблеми товарознавства : Збірник наукових праць).
- Скрипник, Н. Хвороби та шкідники баклажанів [Текст] / Н. Скрипник // Овощеводство. – Київ : А.С.К., 2018. – № 6. – С. 26-28.
- Филонов, В. Баклажан: не "яблоко бешенства", а кладезь полезных веществ [Текст] / В. Филонов // Питание и общество. – Москва, 2010. – № 10. – С. 25-26.
- Филонов, М. М. Кто запаслив, тот и счастлив [Текст] / М. М. Филонов // Картофель и овощи. – 2001. – № 4. – С.15-16.
|