Електронний каталог
розморожування
Документи:
- Стефановский, В. М. Размораживание рыбы [Текст] / В. М. Стефановский. – М. : Агропромиздат, 1987. – 190с. : илл. – 0,75.
- Шеффер, А. П. Интенсификация охлаждения замораживания и размораживания мяса [Текст] / А. П. Шеффер, А. К. Саатчан, Г. Д. Кончаков. – М. : Пищевая промышленность, 1972. – 375с. : ил.,табл. – Библиогр. – 2.75.
- Янчева, М. О. Наукове обгрунтування використання композицій кріостабілізуючої дії технології напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених [Текст] [Текст] : автореферат дис...д-ра. техн.наук / Янчева М. О. ; 05.18.04- технологія м'ясних, молоч. продуктів і продуктів з гідробіонтів. – Одеса : ОНАХТ, 2016. – 40 с.
|