Електронний каталог
Класифікатори
П
природні жири
Документи:
Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць:У 2-х ч. Ч.1 / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х., 2000. – 386с. : іл.;табл. – ISBN 966-7885-03-8 : 10.00.
Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць:У 2-х ч. Ч.2 / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х., 2000. – 298с. : іл.;табл. – ISBN 966-7885-03-8 : 10.00.
Пронякова, В.
Жиры (глицериды) [Текст] : Глава из практикума по органической химии / В. Пронякова, М. – М. : МИНХ, 1975. – 79с. – 0.30.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'