Електронний каталог
птахопродукти
Документи:
- Повышение качества мяса бройлеров [Текст] : Научные труды ВАСХНИЛ / Гл.ред.С.И.Сметнев. – М. : Колос, 1975. – 158с. – 0.50.
- Производственно-технический контрольи методы оценки качества мяса,мясо-и птицепродуктов [Текст] : Справочник. – М. : Пищевая промышленность, 1974. – 248с. – (Техника и технология в мясной пром-сти). – 1.19.
- Товарознавство м'яса та м'ясних продуктів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.Н.В.Притульська. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 63с. – Бібліогр.: с.63. – 7,71.
- Товарознавство м'яса та м'ясних продуктів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад. Н.В.Притульська. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 63с. – Бібліогр.: с.63. – 9.08.
- Технология полуфабрикатов из мяса птицы [Текст] / В. В. Гущин, Б. В. Кулишев, И. И. Маковеев, Н. С. Митрофанов. – М. : Колос, 2002. – 200с. : ил. – ISBN 5-10-003815-2 : 50.00.
- Рудавська, Г. Б. Молочні та яєчні товари [Текст] [Текст] : підруч. для студ. товарознав. ф-тів вищ. закл. освіти / Г. Б. Рудавська, Є. В. Тищенко. – Київ : Книга, 2004. – 390с. – (Товарознавство). – ISBN 966-8314-13-1 : 28.81; 30.00.
- Сидоров, М. А. Микробиология мяса,мясопродуктов и птицепродуктов [Текст] / М. А. Сидоров, Н. Б. Белетова, Р. П. Корнелаева ; Под ред. М.А.Сидорова. – М. : Агропромиздат, 1986. – 208с. : ил. – 0.50.
- Сирохман, І. В. Товарознавство м'яса і м'ясних товарів [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів / І. В. Сирохман, Т. М. Раситюк. – К. : Центр навчальної літератури, 2004. – 382с. – Бібліогр.:С.377-379. – ISBN 966-8365-70-4 : 57.50; 40.00.
|