Електронний каталог
економіка громадського харчування
Документи:
- Актуальные вопросы развития общественного питания [Текст] : Сборник научных трудов / Мин.торговли СССР;ВНИИЭТсистемы. – М., 1977. – 141с. – 0.59.
- Аналіз господарської діяльності [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 7.050106 "Облік та аудит" спеціалізаціїї 7.05010601 "Облік та аудит у сфері товарного обігу" / Уклад.Н.С.Барабаш. – К. : КНТЕУ, 2001. – 252с. – 30.00.
- Вопросы совершенствования организации общественного питания потребительской кооперации [Текст] : Сборник научных трудов / Киевский кооперат.ин-т. – М. : Центросоюз, 1976. – 127с. – 0.41.
- Готельне господарство:основні показники,оцінка якості послуг [Текст] : Навч.посібник / Уклад.В.К.Федорченко. – К. : КІТЕП, 1999. – 76с. – Бібліогр.:75с. – ISBN 966-581-111-8 : 10.00.
- Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : Збірник наукових праць / Уклад.:М.І.Пересічний,М.М.Калакура,М.К.Булгакова. – К. : КНТЕУ, 2001. – 238с. – ISBN 966-7376-56-7 : 24.00;10.00.
- Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : Збірник наукових праць / Відп.ред.М.І.Пересічний. – К. : КДТЕУ, 1999. – 190с. – ISBN 966-7376-28-1 : 10.00.
- Деловая культура для официантов-барменов [Текст] : Учеб.пособие / Авт.-сост. М.А.Стельмахович. – Ростов на/Д : Феникс, 2001. – 384с. – (Учебники XXI века). – ISBN 5-222-01831-8 : 22.92.
- Економіка і підприємництво:стан та перспективи [Текст] : Збірник наукових праць / Уклад.:А.А.Мазаракі,А.Д.Бутко,С.І.Бай. – К. : КНТЕУ, 2003. – 280с. – ISBN 966-629-092-8 : 24.12.
- Економіка і підприємництво:стан та перспективи [Текст] : Збірник наукових праць / Ред.кол.:А.А.Мазаракі,А.Д.Бутко,С.І.Бай. – К. : КНТЕУ, 2004. – 280с. – ISBN 966-629-092-8 : 26.51.
- Каталог устаткування (механiчного,теплового,холодильного) пiдприємств громадського харчування для студентів фаху 0917 "Технологiя харчування" [Текст] / Уклад.:І.О.Конвiсер,Г.А.Бублик,Т.Б.Паригiна. – К. : КДТЕУ, 1999. – 66с. – 2.00.
- Мережа роздрібної торгівлі та ресторанного господарства у міських поселення і сільській місцевості на 1 січня 2003року [Текст] : Статистический збірник. – К. : Державний комітет статистики України, 2003. – 103с. – 52.00.
- Мережа роздрібної торгівлі та ресторанного господарства підприємств на 1 січня 2007 року [Текст] : Статистический збірник. – К. : Державний комітет статистики України, 2007. – 170с. – 85.00.
- Мережа роздрібної торгівлі та ресторанного господарства підприємств на 1 січня 2008 року [Текст] : стат. зб. – К. : Державний комітет статистики України, 2008. – 134с. – 80.00.
- Мережа роздрібної торгівлі та ресторанного господарства підприємств на 1 січня 2009 року [Текст] [Текст] : стат. бюл. – Київ : Державний комітет статистики України, 2009. – 133с. – 90.00.
- Мережа роздрібної торгівлі та ресторанного господарства підприємств на 1 січня 2010 року [Текст] [Текст] : стат. бюл. – Київ : Державний комітет статистики України, 2010. – 133с. – 90.00.
- Мережа роздрібної торгівлі та ресторанного господарства підприємств на 1 січня 2011 року [Текст] [Текст] : стат. бюл. – Київ : Державний комітет статистики України, 2011. – 114с. – 90.00.
- Мережа роздрібної торгівлі та ресторанного господарства підприємств на 1 січня 2012 року [Текст] [Текст] : стат. бюл. – Київ : Державна служба статистики України, 2012. – 125 с. – 90.00.
- Мережа роздрібної торгівлі та ресторанного господарства підприємств на 1 січня 2013 року [Текст] [Текст] : стат. бюл. – Київ : Державна служба статистики України, 2013. – 123 с. – 90.00.
- Мережа роздрібної торгівлі та ресторанного господарства підприємств на 1 січня 2014 року [Текст] [Текст] : стат. бюл. – Київ : Державна служба статистики України, 2014. – 125 с. – 100.00.
- Мережа роздрібної торгівлі підприємств на 1 січня 2015 року [Текст] [Текст] : стат. бюл. – Київ : Держ. служба статистики України, 2015. – 91 с. – 100.00.
- Наскрізна програма практики [Текст] [Текст] / авт..М.Ф.Кравченко, В.І.Кочерга; КНТЕУ,Каф. технології і та організації ресторанного господарства. – 1305/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 30 c. – 51,00.
- Обслуживание на предприятиях общественного питания [Текст] : Учеб.пособие для колледжей,профессионально-технических училищ / Авт.-сост.Л.А.Радченко. – Ростов на/Д : Феникс, 2001. – 384с. – (Учебники XXI века). – ISBN 5-94798-262-5 : 21.60.
- Общественное питание [Текст]. – М. : ПРИОР, 2000. – 272с. – ISBN 5-7990-0134-6 : 16.80.
- Общественное питание и экономическая реформа [Текст] : Сборник научних трудов. – К : КТЭИ, 1992. – 176с. – ISBN 5-7707-2001-8.
- Общественное питание в новых условиях хозяйствования [Текст] : Сборник научных трудов. – К : КТЭИ, 1988. – 172с. – 0.60.
- Общественное питание [Текст] : Республиканский межвед.научно-тех.сборник. Вып.26. – К : Тэхника, 1990. – 114с. – 1.60.
- Общественное питание.В.25 [Текст] : Республиканский межвед.научно-тех.сборник. – К : Тэхника, 1989. – 94с. – 1.40.
- Олександр Іванович Черевко (До 55-річчя з дня народження та 30-річчя наукової діяльності) [Текст] : Бібліографічний покажчик / Уклад.:Л.Д.Льовшина,Р.І.Нестерович. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 100с. – 15,00.
- Опорний конспект лекцій з курсу "Організація та технологія інспектування" для студентів спеціалізації 7.050303 "Експертиза товарів та послуг" [Текст] / Уклад.Н.Г.Салухіна. – К. : КНТЕУ, 2001. – 59с. – 9.37.
- Организация общественного питания:Справочник [Текст] / Под ред.Т.А.Баранова. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Росагропромиздат, 1988. – 368с. – 1.30.
- Організація виробництва у громадському харчуванні [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.Т.Є.Литвиненко. – К. : КНТЕУ, 2002. – 237с. – 11.44.
- Організація готельного та ресторанного господарства [Текст] [Текст] : методичні рекомендації щодо виконання курсових робіт / авт. І.Ю. Антонюк, Ю.І. Калашнік; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 511/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 30 c. – 14,00.
- Організація ресторанного господарства [Текст] [Текст] : програма та робоча програма дисципліни / авт. І.Ю. Антонюк, В.О. Ждан; КНТЕУ, каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 243/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 79 c. – 60,00.
- Організація ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] = Restaurant Business Organization : робоча програма/ Course Outline / каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 11-41/РП21. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Охорона праці [Текст] : Конспект лекцій для студентів фахів 7.091711 "Технологія харчування",7.050201 "Менеджмент організацій" всіх форм навчання / Уклад.:Г.А.Бублик,О.М.Краснова. – К. : КНТЕУ, 2002. – 129с. – 5.95.
- Пищевая промышленность [Текст] : Межведомственный республ.научно-технический сборник. Вып.3 / Мин-во высшего и сред.образования УССР. – К. : Техніка, 1966. – 235с. – 1.02.
- Пищевая промышленность [Текст] : Межведомственный республ.научно-технический сборник. Вып.4 / Мин-во высшего и сред.образования УССР. – К. : Техніка, 1966. – 238с. – 1.07.
- Пищевая промышленность [Текст] : Межведомственный республ.научно-технический сборник. Вып.5 / Мин-во высшего и сред.образования УССР. – К. : Техніка, 1967. – 199с. – 1.00.
- Пищевая промышленность [Текст] : Межведомственный республ.научно-технический сборник. Вып.6 / Мин-во высшего и сред.образования УССР. – К. : Техніка, 1968. – 248с. – 1.68.
- Пищевая промышленность [Текст] : Межведомственный республ.научно-технический сборник. Вып.7 / Мин-во высшего и сред.образования УССР. – К. : Техніка, 1968. – 248с. – 1.32,1.52.
- Практическое руководство по переходу организаций и предприятий общественного питания к работе в условиях рыночной экономики [Текст] : Сборник методических,нормативных,информационных материалов и инструкций. Ч.1. – М. : Маркетинг, 1991. – 223с. – 2.50.
- Практическое руководство по переходу организаций и предприятий общественного питания к работе в условиях рыночной экономики(сб.метод.,нормат.,информац.материалов и инструкц.).Ч2 [Текст]. – М : Маркетинг, 1991. – 200с. – 2.50.
- Предприятия общественного питания [Текст] : Правила и нормативы:Строительные нормы.Лицензирование.Сертификация.Налогообложение.Распределение помещений.Определение цен. – М. : Приор, 2000. – 272с. – ISBN 5-7990-0435-3 : 15.00.
- Продовольча безпека [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт.Б.О. Голуб; КНТЕУ, Каф. товарозн. та експ. харчових продуктів. – 1135/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 21 c. – 19,00.
- Разработать рекомендации по переводу предприятий общественного питания,обслуживающих рабочих производственных предприятий Министерства металлургии СССР,на новые условия хозяйствования [Текст] : Отчет / Под рук.В.К.Задорожный. – К., 1990. – 85с. – (КТЭИ).
- Разработка рекомендаций по созданию и экономико-организационным аспектам деятельности кооперативов общественного питания [Текст] : Отчет / Под рук.В.К.Задорожный. – К., 1989. – 107с. : Прилож. – (КТЭИ).
- Разработка рекомендаций по совершенствованию организации работы универсамов г.Винница [Текст] : Отчет / Под рук.Н.В.Садовская. – Винница, 1989. – 57с. : Прилож. – (Винницкий филиал КТЭИ).
- Резервы эффективности общественного питания [Текст] : Сборник научных трудов. – К : КТЭИ, 1989. – 134с. : Ил.,табл. – 0.60.
- Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : Збірник наукових праць. – К. : КНТЕУ, 2002. – 170с. – ISBN 966-629-028-6 : 13.58.
- Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : Збірник наукових праць / Уклад.:М.І.Пересічний,Н.Я.Орлова,Т.І.Ткаченко. – К. : КНТЕУ, 2003. – 301с. – ISBN 966-629-086-3 : 27.80.
1
2
3
4
|