Електронний каталог
Класифікатори
П
полісахариди
Документи:
Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць:У 2-х ч. Ч.1 / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х., 2000. – 386с. : іл.;табл. – ISBN 966-7885-03-8 : 10.00.
Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць:У 2-х ч. Ч.2 / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х., 2000. – 298с. : іл.;табл. – ISBN 966-7885-03-8 : 10.00.
Дудкин, М. С.
Введение в химию углеводов [Текст] / М. С. Дудкин. – К. : Вища школа, 1976. – 176с. – 0.33.
Зинченко, В. И.
Полисахариды винограда и вина [Текст] / В. И. Зинченко. – М. : Пищевая промышленность, 1978. – 152с. – 1.60.
Степаненко, Б. Н.
Химия и биохимия углеводов (полисахариды) [Текст] : Учеб.пособие / Б. Н. Степаненко. – М. : Высшая школа, 1978. – 256с. : илл. + табл. – 0.95.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'