Електронний каталог
сфера обслуговування населення
Документи:
- Економіка і фінанси підприємства [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Л.Л. Стасюк, І.В. Стояненко, І.О. Чаюн, С.Л.Блаженко; КНТЕУ; каф. економіки та фінансів підприємства. – 1149/14 [замовл]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 52 c. – 20,00.
- Картографія (Текст) [Текст] : робоча програма / авт. Р.Ю. Шевченко, реценз. А.А. Мазаракі; КНТЕУ, Каф.туризму та рекреації. – 716/15 замовл. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 23 с. – 21,00.
- Картографія (Текст) [Текст] : збірник тестових завдань / авт. Р.Ю. Шевченко; КНТЕУ, Каф.туризму та рекреації. – 808/15(замовл.). – Київ : КНТЕУ, 2015. – 51 с. – 19,00.
- Картографія (Текст) [Текст] : практикум / авт. Р.Ю. Шевченкоі; КНТЕУ, Каф.туризму та рекреації. – 750/15(замовл.). – Київ : КНТЕУ, 2015. – 70 с. – 21,00.
- Картографія (Текст) [Текст] : програма / авт. Р.Ю. Шевченко, реценз. А.А. Мазаракі; КНТЕУ, Каф.туризму та рекреації. – 697/15 (замовл). – Київ : КНТЕУ, 2015. – 23 с. – 14,00.
- Комплексный план развития сферы обслуживания населения [Текст] / Под ред.В.М.Рутгайзера. – М. : Экономика, 1977. – 232с. – 1.26.
- Лицо профессии [Текст] : Новое в жизни,науке,технике. – подписная научно-попул.серия. – М : Знание, 1985. – 64с. – (Торговля и бытовое обслуживание). – 0.11.
- Менеджмент [Текст] [Текст] : програма / авт. С.В. Мельниченко, М.В. Босовська, А.М. Расулова, Л.Д. Романчук; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 574/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 18 c. – 19,00.
- Менеджмент [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. С.В. Мельниченко, М.В. Босовська, А.М. Расулова, Л.Д. Романчук; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 1081/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 78 c. – 65,00.
- Менеджмент [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. Н.І. Ведмідь, М.В. Босовська, В.В. Білик, Л.Д. Романчук; КНТЕУ, Каф. туризму та рекреації. – 1359/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 37c. – 38,00.
- Менеджмент [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. Н.І.Ведмідь, А.М.Расулова, К.А.Шеєнкова, Л.Д. Романчук; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 1358/17[замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 30 c. – 31,00.
- Мікробіологія [Текст] [Текст] : робоча програма / авт.Б.О. Голуб; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 529/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 23 с. – 16,00.
- Мікробіологія [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Г.Б. Рудавська, Б.О. Голуб; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 688/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 23 с. – 14,00.
- Мікроекономіка [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. О.Г. Гриценко, А.Г. Герасименко, О.В. Вертелєва, Т.С. Ожелевська, Ю.А. Рак; КНТЕУ, Каф. економічної теорії та конкурентної політики. – 628/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 31 c. – 17,00.
- Мікроекономіка [Текст] [Текст] : методичні рекомендації для самостійної роботи студентів / авт. О.Г. Гриценко, А.Г. Герасименко, О.В. Вертелєва, Т.С. Ожелевська; КНТЕУ, Каф. економічної теорії та конкурентної політики. – 555/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 71 c. – 22,00.
- Народные контролеры в сфере обслуживания. [Текст] / Сост.:В.Т.Степанов, Б.И.Пашков, Е.А.Гудилин. – М. : Стройиздат, 1977. – 192с. – 0.45.
- Освітньо-кваліфікаційна характеристика бакалавра галузі знань 1401 "Сфера обслуговування" напряму підготовки 6.140102 "Побутове обслуговування" [Текст] / За заг.кер.О.І.Волкова. – К. : КНУТД;ГСВО МОНУ, 2007. – 27с. – (Галузевий стандарт вищої освіти України). – 13,47.
- Освітньо-кваліфікаційна характеристика бакалавра [Текст] [Текст] : галузь знань 1401 "Сфера обслуговування", напрям підготов. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа", кваліфікація Бакалавр з готельно-ресторанної справи, 3414."Фахівець з готельного обслугов." 3414."Фахівець із спеціалізов. обслуговування" / [розробники стандарту: А.А.Мазаракі, М.І.Пересічний, Л.Є.Калиновська та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 32 с. – (Галузевий стандарт вищої освіти України). – 40.00.
- Освітньо-кваліфікаційна характеристика бакалавра [Текст] [Текст] : галузь знань 1401"Сфера обслуговування", напрям підготов. 6.140103"Туризм",кваліфікація Бакалавр з туризму, 3414"Фахівець з тур. обслуговування", 3414"Екскурсовод" / [розробники стандарту: А.А.Мазаракі, Н.В. Притульська, І.О. Бочан та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 36 с. – (Галузевий стандарт вищої освіти України). – 40.00.
- Освітньо-кваліфікаційна характеристика спеціаліста [Текст] [Текст] : галузь знань 1401"Сфера обслуговування", напрям підготов. 140103 "Туризм", спеціальність 7.14010301 "Туризмознавство (за видами)", кваліфікац. Спеціаліст с туризмознавства 2481.2"Туризмознавець", 2481.2 "Екскурсознавець" / [розробники стандарту: А.А.Мазаракі, Н.В. Притульська, І.О. Бочан та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 26 с. – (Галузевий стандарт вищої освіти України). – 40.00.
- Освітньо-кваліфікаційна характеристика спеціаліста [Текст] [Текст] : галузь знань 1401 "Сфера обслуговування", напрям підготов. 140101 "Готельно-ресторанна справа", спец. 7.14010102 "Курортна справа",кваліфікація Спеціаліст з курортої справи 2483.2. Фахівець із санаторно-курортої справи / [розробники стандарту: А.А.Мазаракі, М.І.Пересічний, Л.Є.Калиновська та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 27 с. – (Галузевий стандарт вищої освіти України). – 40.00.
- Освітньо-кваліфікаційна характеристика спеціаліста [Текст] [Текст] : галузь знань 1401"Сфера обслуговування",напрям підготов.140101"Готельно-ресторанна справа",спец. 7.14010101"Готельна і ресторанна справа",кваліфікац. Спец. з готельної і ресторанної справи, 2482.2.Фахівець із готельн. справи,2482.2.Фах. із ресторан. / [розробники стандарту: А.А.Мазаракі, М.І.Пересічний, Л.Є.Калиновська та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 28 с. – (Галузевий стандарт вищої освіти України). – 40.00.
- Освітньо-кваліфікаційна характеристика магістра [Текст] [Текст] : галузь знань 1401 "Сфера обслуговування", напрям підготов. 140101 "Готельно-ресторанна справа", спец. 8.14010102 "Курортна справа",кваліфікація Магістр з курортої справи 2483.2. Фахівець із санаторно-курортої справи / [розробники стандарту: А.А.Мазаракі, М.І.Пересічний, Л.Є.Калиновська та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 32 с. – (Галузевий стандарт вищої освіти України). – 40.00.
- Освітньо-кваліфікаційна характеристика магістра [Текст] [Текст] : галузь знань 1401"Сфера обслуговування",напрям підготов.140101"Готельно-ресторанна справа",спец.8.14010101"Готельна і ресторанна справа",кваліфікац. Магістр з готельн. і ресторан. справи, 2482.2.Фахівець із готельн. справи,2482.2.Фах. із ресторан. сп / [розробники стандарту: А.А.Мазаракі, М.І.Пересічний, Л.Є.Калиновська та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 30 с. – (Галузевий стандарт вищої освіти України). – 40.00.
- Освітньо-кваліфікаційна характеристика магістра [Текст] [Текст] : галузь знань 1401"Сфера обслуговування",напрям підготов.140103 "Туризм",спец. 8.14010301"Туризмознавство (за видами)",кваліфікац. Магістр с туризмознавства 2481.2"Туризмознавець", 2481.2"Екскурсознавець" 2481.1"Наук. співробітник(туризмологія, екскур / [розробники стандарту: А.А.Мазаракі, Н.В. Притульська, І.О. Бочан та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 34 с. – (Галузевий стандарт вищої освіти України). – 40.00.
- Освітньо-професійна програма підготовки спеціаліста [Текст] [Текст] : за спеціальністю 7.14010102 "Курортна справа", напряму підготов. 140101 "Готельно-ресторанна справа", галузь знань 1401 "Сфера обслуговування" / [розробники стандарту: А.А.Мазаракі, М.І.Пересічний, Л.Є.Калиновська та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 12 с. – (Галузевий стандарт вищої освіти України). – 30.00.
- Освітньо-професійна програма підготовки магістра [Текст] [Текст] : за спеціальністю 8.14010102 "Курортна справа", напряму підготов. 140101 "Готельно-ресторанна справа", галузь знань 1401 "Сфера обслуговування" / [розробники стандарту: А.А.Мазаракі, М.І.Пересічний, Л.Є.Калиновська та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 12 с. – (Галузевий стандарт вищої освіти України). – 30.00.
- Освітньо-професійна програма підготовки бакалавра [Текст] [Текст] : галузь знань 1401 "Сфера обслуговування", напрям підготов. 140101 "Готельно-ресторанна справа", кваліфікація бакалавр з готельно-ресторанної справи, фахівець з готельної та ресторанної справи / [розробники стандарту: А.А.Мазаракі, М.І.Пересічний, Л.Є.Калиновська та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 16 с. – (Галузевий стандарт вищої освіти України). – 30.00.
- Освітньо-професійна програма підготовки магістра [Текст] [Текст] : за спеціальністю 8.14010101 "Готельна і ресторанна справа", напряму підготов. 140101 "Готельно-ресторанна справа", галузь знань 1401 "Сфера обслуговування" / [розробники стандарту: А.А.Мазаракі, М.І.Пересічний, Л.Є.Калиновська та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 12 с. – (Галузевий стандарт вищої освіти України). – 30.00.
- Освітньо-професійна програма підготовки спеціаліста[Текст] [Текст] : за спеціальністю 7.14010101 "Готельна і ресторанна справа", напряму підготов. 140101 "Готельно-ресторанна справа", галузь знань 1401 "Сфера обслуговування" / [розробники стандарту: А.А.Мазаракі, М.І.Пересічний, Л.Є.Калиновська та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 12 с. – (Галузевий стандарт вищої освіти України). – 30.00.
- Освітньо-професійна програма підготовки магістра [Текст] [Текст] : за спеціальністю 8.14010301 "Туризмознавство (за видами)", напряму підготов. 140103 "Туризм", галузь знань 1401 "Сфера обслуговування" / [розробники стандарту: А.А.Мазаракі, М.І.Пересічний, Т.І.Ткаченко та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 19 с. – (Галузевий стандарт вищої освіти України). – 30.00.
- Освітньо-професійна програма підготовки спеціаліста[Текст] [Текст] : за спеціальністю 7.14010301 "Туризмознавство (за видами)", напряму підготов. 140103 "Туризм", галузі знань 1401 "Сфера обслуговування" / [розробники стандарту: А.А.Мазаракі, М.І.Пересічний, Т.І.Ткаченко та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 16 с. – (Галузевий стандарт вищої освіти України). – 30.00.
- Освітньо-професійна програма підготовки бакалавра [Текст] [Текст] : напряму підготовки 6.140103 "Туризм", галузі знань 1401 "Сфера обслуговування" / [розробники стандарту: А.А.Мазаракі, М.І.Пересічний, Т.І.Ткаченко та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 20 с. – (Галузевий стандарт вищої освіти України). – 30.00.
- Освітньо-професійна програма підготовки бакалавра галузі знань 1401 "Сфера обслуговування" напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" [Текст]. – К. : КНУТД;ГСВО МОНУ, 2010. – 18 с. – (Галузевий стандарт вищої освіти України). – 24.14.
- Освітньо-професійна програма підготовки бакалавра галузі знань 1401 "Сфера обслуговування" напряму підготовки 6.140102 "Побутове обслуговування" [Текст] / За заг.кер.О.І.Волкова. – К. : КНУТД;ГСВО МОНУ, 2007. – 38с. – (Галузевий стандарт вищої освіти України). – 18,85.
- Освітньо-професійні програми підготовки бакалавра, спеціаліста, магістра [Текст] [Текст] : галузь знань 1401 "Сфера обслуговування", напряму 140101 "Готельно-ресторанна справа". Вимоги до спеціалізованих лабораторій та кабінетів / упоряд.: А.А. Мазаракі, М.І. Пересічний, Л.Є. Калиновська та ін. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 16 с. – 30.00.
- Освітньо-професійні програми підготовки бакалавра, спеціаліста, магістра [Текст] [Текст] : галузі знань 1401 "Сфера обслуговування", напряму 140103 "Туризм". Вимоги до спеціалізованих лабораторій та кабінетів / упоряд.: А.А. Мазаракі, М.І. Пересічний, Т.І. Ткаченко та ін. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 12 с. – 30.00.
- Освітньо-професійні програми підготовки бакалавра, спеціаліста, магістра [Текст] [Текст] : галузі знань 0305 "Економіка та підприємництво", напряму 030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво". Вимоги до спеціалізованих лабораторій та кабінетів / упоряд.: А.А. Мазаракі, Н.В. Притульська, С.Л. Шаповал та ін. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 24 с. – 30.00.
- Основи автоматизованого проектування [Текст] [Текст] : програма / авт. С.Л. Шаповал, Р.А. Расулов; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 603/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 10 c. – 11,00.
- Основи автоматизованого проектування [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. С.Л. Шаповал, Р.А. Расулов; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 599/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 22 c. – 22,00.
- Основи автоматизованого проектування [Текст] [Текст] : програма / авт. С.Л. Шаповал, Р.А. Расулов; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 1170/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 10 c. – 20,00.
- Програма та робоча програма виробничої практики [Текст] [Текст] / авт. П.О. Карпенко, Д.В. Федорова; КНТЕУ, Каф. технології та орг-ї. рест. господарства. – 505/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 13 с. – 16,00.
- Програма та робоча програма виробничої практики [Текст] [Текст] / авт. А.Б. Собко, Т.О. Марцин; КНТЕУ, Каф. технології та орг-ї. рест. господарства, Каф. гот.-рест. та турист. бізнесу. – 656/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 26 с. – 34,00.
- Развитие курортов южного экономического района СССР и сферы их обслуживания [Текст]. – К : АН УССР, 1971. – 73с. – 0.20.
- Робоча програма виробничої практики (1,2,3,4) [Текст] [Текст] / авт. А.М.Расулов, Л.М.Гопкало; КНТЕУ, Каф. готельно - ресторанного бізнесу. – 230/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 23 с. – 47,00.
- Робоча програма підготовки до кваліфікаційного екзамену [Електронний ресурс] [Текст] / кафедра туризму та рекреації. – 04-42_19 РП. – Київ : КНТЕУ, 2019.
- Сфера обслуживания при социализме [Текст] / Под ред.Е.И.Капустина. – М. : Мысль, 1968. – 262с. – 0.95.
- Экономическая география [Текст] : Респ.межвед.науч.сборник. Вып.39 / Отв.ред.Н.Д.Пистун. – К. : Вища школа, 1987. – 128с. – 1.40.
- Абрамов, М. А. География сервиса [Текст] : Сфера обслуживания в СССР / М. А. Абрамов. – М. : Мысль, 1985. – 256с. – 2.00.
- Абрамов, М. А. Производство и сфера обслуживания(размещение,взаимосвязь,комплексное развитие) [Текст] / М. А. Абрамов ; Научн.ред.И.В.Никольский. – М. : Мысль, 1977. – 239с. – 1.33.
1
2
|