Електронний каталог
ассортимент вин. асортимент вин
Документи:
- Барна справа [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" спеціальностей 6.091711 "Технологія харчування" та 6.050201 "Менеджмент організацій" / Уклад.:О.Ю.Завадинська,І.Ю.Антонюк. – К. : КНТЕУ, 2006. – 121с. – Бібліогр.:С.112-113. – 8.86.
- Барна справа [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" спеціальностей 6.091711 "Технологія харчування" та 6.050201 "Менеджмент організацій" / Уклад.:О.Ю.Завадинська,І.Ю.Антонюк. – К. : КНТЕУ, 2007. – 121с. – Бібліогр.:С.112-113. – 8.86.
- Барна справа [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.: О.Ю.Завадинська,І.Ю.Антонюк. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 121с. – Бібліогр.: с.112-113. – 10.40.
- Барна справа [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.:О.Ю.Завадинська, І.Ю.Антонюк. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 121с. – Бібліогр.: с.112-113. – 18,00.
- Алмаши, К. К. Дегустация вин [Текст] / К. К. Алмаши, Е. С. Дрбоглав. – М. : Пищевая промышленность, 1979. – 151с. – 0.45.
- Алмаши, К. К. Солнце в бокале [Текст] / К. К. Алмаши, Л. У. Ниязбекова. – Ужгород : Карпаты, 1975. – 111с. – 0.17.
- Охременко, Н. С. Виноделие и вина Украины [Текст] / Н. С. Охременко. – М. : Пищевая промышленность, 1966. – 400с. : ил.,табл. – Библиогр. – 1.20.
- Охременко, Н. С. Красные и мускатные игристые вина и повышение их качества [Текст] / Н. С. Охременко, Г. А. Гавриш, Е. П. Шольц. – М. : Пищевая промышленность, 1975. – 104с. : ил.,табл. – (Качество,ассортимент). – Библиогр. – 0.29.
- Риберо-Гайон, Ж. Виноделие [Текст] : Возбудители брожения .Приготовление вин. / Ж. Риберо-Гайон, Е. Пейно ; Пер с фран. и под ред. Н.К.Могилянского. – М. : Пищевая промышленность, 1971. – 416с. – 2.08.
|