Електронний каталог
сметана
Документи:
- Глазачев, В. В. Технология кисломолочных продуктов [Текст] / В. В. Глазачев. – 3-е изд.,перераб.и доп. – М. : Пищевая промышленность, 1974. – 118с. – (Для кадров массовых профессий). – 0.18.
- Глазачев, В. В. Технология кисломолочных продуктов [Текст] / В. В. Глазачев. – 2-е изд. – М. : Пищевая промышленность, 1968. – 142с. : ил. – (Для кадров массовых профессий). – 0,17.
- Жукевич, О. М. Споживні властивості соусів та паст на сметанній основі [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Жукевич О. М. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів; наук. кер. Г.Б. Рудавська. – Київ, 2014. – 252 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 157-179. - Дод.
- Жукевич, О. М. Споживні властивості соусів та паст на сметанній основі [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Жукевич О. М. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 20 с.
|