Електронний каталог
кухня народів світу
Документи:
- Етнічна кулінарія [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Т.О. Марцин, М.П. Демічковська; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 975/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 50 c. – 21,00.
- Етнічна кулінарія [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. Т.І. Юдіна, М.П. Демічковська, Т.О.Марцин; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1001/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 54 c. – 21,00.
- Испанская кухня [Текст] / Сост.В.А.Коток. – М. : Гардарики, 2001. – 504с. – ISBN 5-8297-0084-0 : 20.40.
- Кулінарна етнологія [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. М.П. Демічковська, Т.О. Марцин; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1173/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 30 c. – 14,00.
- Оригинальная китайско-азиатская кухня [Текст] : ... блюда восточной кухни / Пер. с англ.Ред.-конс.Л.Доузер. – Германия : БЕЛФАКС. – 510с. : Ил. – ISBN 985-407-073-5 : 100,00.
- Сборник рецептур национальных блюд и кулинарных изделий [Текст] : Сборник технических нормативов. Ч.5 / Под общ.ред.В.Т.Лапшиной. – М. : Хлебпродинформ, 2001. – 800с. – ISBN 5-93109-037-1 : 269.09;242.00.
- Антонова, М. А. Лучшие кулинарные рецепты народов СССР [Текст] / М. А. Антонова, С. В. Антонов ; Отв.за вып.Е.Н.Авадяева. – М. : ОЛМА-ПРЕСС Инвест, 2003. – 207с. : ил. – ISBN 5-94848-044-5 : 90.00.
- Борубаев, Т. Киргизская кухня [Текст] / Т. Борубаев. – 2-е изд. – Фрунзе : Кыргызстан, 1985. – 176с. – 1,70.
- Генис, А. Колобок.Кулинарные путешествия [Текст] / А. Генис. – М. : АСТ;Астрель, 2007. – 319с. – ISBN 5-17-037826-2;5-271-14279-5;9785170378265 : 32,10.
- Кузнецова, Е. К. Лучшие рецепты мировой кухни [Текст] / Е. К. Кузнецова. – М. : Олма-Пресс Инвест, 2004. – 191с. – ISBN 5-94848-171-9 : 63.96;67.14.
- Линде, Г. Приятного аппетита [Текст] : Кругосиетное путешествие по кухням разных народов / Г. Линде, Х. Кноблох ; пер. Сокр. пер.с нем.Бишофс Е.А. – М. : Пищевая промышленность, 1971. – 296с. – 1,10.
- Нерлих, Ирена В гостях у друзей [Текст] / Ирена Нерлих. – М. : Пищевая промышленность, 1973. – 40 с. – 0,40.
- Новоженов, Ю. М. Советская национальная кухня [Текст] : Практическое пособие / Ю. М. Новоженов, Л. Н. Сопина. – М. : Высшая школа, 1990. – 319с. – ISBN 5-06-000957-2 : 2.50.
- Перепелиця, М. П. Етнічна кулінарія [Електронний ресурс] [Текст] = Ethnic Culinary : програма / Course Summary / М. П. Перепелиця, Т. О. Марцин ; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 10-41 / П21. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Перепелиця, М. П. Етнічна кулінарія [Електронний ресурс] [Текст] = Ethnic Culinary : програма / Course Summary / М. П. Перепелиця, Т. О. Марцин ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 15-41 / П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Уусивирта, Хилкка Финская национальная кухня [Текст] / Хилкка Уусивирта. – М. : Легкая и пищевая промышленность, 1982. – 72 с. – 0,45.
- Фельдман, И. А. Зарубежная кухня [Текст] / И. А. Фельдман. – К. : Реклама, 1980. – 192с. : 6 л. ил. – 1.60.
- Эгертон-Томас, К. Ресторанный бизнес.Как открыть и успешно управлять рестораном [Текст] / К. Эгертон-Томас ; Пер.с англ. – М. : РосКонсульт, 2001. – 272с. – ISBN 0-471-04236-6(англ.);5-89805-039-6(русск.) : 39.60.
- Эгертон-Томас, К. Ресторанный бизнес.Как открыть и успешно управлять рестораном [Текст] / К. Эгертон-Томас ; Пер.с англ. – М. : РосКонсульт, 1999. – 272с. – ISBN 0-471-04236-6(англ.);5-89805-008-6(русск.) : 27.60.
- Эгертон-Томас, К. Ресторанный бизнес.Как открыть и успешно управлять рестораном [Текст] / К. Эгертон-Томас ; Пер.с англ. – М. : РосКонсульт, 2004. – 255с. – ISBN 0-471-04236-6(англ.);5-94976-022-0(русск.).
|