Електронний каталог
квас
Документи:
- Антонова, Р. П. Сборник рецептур напитков для предприятий общественного питания [Текст] / Р. П. Антонова. – СПб. : Профикс, 2006. – 130с. – ISBN 5-903039-05-7 : 50.40.
- Товарознавство смакових товарів [Текст] : Навч.посібник / А. А. Дубініна, Ю. Т. Жук, В. А. Жук, Н. А. Жестерева. – К. : Професіонал, 2004. – 235с. : іл.;табл. – Бібліогр.:23 назви. – ISBN 966-8556-07-0 : 21.00.
- Дулька, О. С. Удосконалення технології хлібного квасу з використанням підготовленої води та нового штаму дріжджів [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Дулька О. С. ; 05.18.05 - технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2019. – 21 с.
- Рудольф, В. В. Производство кваса [Текст] / В. В. Рудольф. – М. : Легкая и пищ.пром-сть, 1982. – 152с. : ил.,табл. – Библиогр. – 0.55.
- Якубович, Ф. Ф. Производство хлебного кваса [Текст] / Ф. Ф. Якубович. – М. : Пищевая промышленность, 1968. – 160с. : ил. – 0,32.
|