Електронний каталог
теплове обладнання
Документи:
- Изучение использования теплового оборудования в предприятиях общественного питания Днепровского района [Текст] : Отчет / Под рук.Н.В.Протченко. – К., 1982. – 153с. – (КТЭИ).
- Інтенсифікація тепло-масообмінних процесів в харчових технологіях [Текст] [Текст] : монографія / авт.: А.І. Соколенко, А.А. Мазаракі, О.Ю. Шевченко та ін.; під ред. А.І. Соколенка. – Київ : Фенікс, 2011. – 536 с. – Бібліогр.: с. 526-529. – ISBN 978-966-651-999-0 : 60.00.
- Методические указания к лабораторным работам по курсу:"Тепловое оборудование предприятий общественного питания" [Текст] / Сост.А.В.Юлин,Ж.П.Минакер. – К. : КТЭИ, 1976. – 56с. – 000.
- Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт із розділу "Теплове устаткування" курсу "Устаткування підприємств ресторанного господарства" [Текст] : для студентів напряму підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія" професійного спрямування "Технологія харчування" усіх форм навчання / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. Т.Б.Паригіна. – 805/05; [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 65 c. – 8.69.
- Устаткування готелів [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. І.І. Тарасенко; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 449/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 22 c. – 12,00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / авт.: А.А. Мазаракі, С.Л. Шаповал, І.І. Тарасенко, та ін. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 639 с. – Бібліогр.: с. 639. – ISBN 978-966-629-586-9 : 150.00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. І.І. Тарасенко, О.С. Болілий, О.П. Шинкаренко; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 431/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 98 c. – 24,00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства (теплове і холодильне) [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: І.І. Тарасенко, О.С. Болілий, О.П. Шинкаренко. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 85 с. : табл. – Бібліогр.: с. 85. – 32.00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : програма / авт. С.Л. Шаповал, І.І. Тарасенко; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 260/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 14 c. – 13,00.
- Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: І.І. Тарасенко, О.С. Болілий, М.Ю. Криворучко; каф. інженер.-техн. дисциплін. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 180 с. : табл. – Бібліогр.: с. 180. – 41.00.
- Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: І.І. Тарасенко; каф. інженер.-техн. дисциплін. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 203 с. : табл. – Бібліогр.: с. 203. – 48.00.
- Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. С.Л. Шаповал, І.І. Тарасенко, О.С.Болілий; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 309/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 36c. – 59,00.
- Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт.І.І. Тарасенко, О.С.Болілий, О.П.Шинкаренко; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 238/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 70c. – 23,00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. І.І. Тарасенко, О.С. Болілий, О.П. Шинкаренко; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 616/17[замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2020. – 98 c. – 26,00.
- Устаткування закладів туристично-рекреаційного комплексу [Електронний ресурс] [Текст] : метод. рек. до самост. роботи студ. / каф. інженер.-техн. дисциплін. – ПП 01-43/21. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт.І.І. Тарасенко, О.С.Болілий, О.П.Шинкаренко; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 238/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 70c. – 23,00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. С.Л. Шаповал, І.І. Тарасенко, Т.Б. Паригіна; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 785/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 34 c. – 13,00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до виконання ситуаційних вправ. Р. ІІ-ІІІ : "Теплове та холодильне устаткування" / авт. С.Л. Шаповал, Т.Б. Паригіна; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 149/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 18 c. – 12,00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. С.Л. Шаповал, І.І. Тарасенко; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 45/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 18 c. – 10,00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] : Методичні рекомендації до виконання ситуаційних вправ для студентів усіх форм навчання. Розділ ІІІ : "Теплове устаткування" / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. Т.Б. Паригіна. – 493/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 18 c. – 2,05.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] : Методичні рекомендації та завдання для самостійної роботи студентів денної форми навчання. Розділ ІІІ : "Теплове устаткування" / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. Т.Б. Паригіна. – 754/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 46 c. – 3,92.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт. Р. ІІ-ІІІ : "Теплове та холодильне устаткування" / авт. Т.Б. Паригіна; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 670/10 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 54 c. – 14,00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства.Розділ "Теплове устаткування" [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.Т.Б.Паригіна. – К. : КНТЕУ, 2007. – 92с. : табл. – Бібліогр.: с.92. – 8,83.
- Устаткування закладів ресторанного господарства.Розділ "Теплове устаткування" [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.Т.Б.Паригіна. – К. : КНТЕУ, 2008. – 67с. : табл. – Бібліогр.:с.67. – 9.92.
- Устаткування підприємств ресторанного господарства.Розділ "Теплове устаткування" [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій для студ. спец. 7.091711 "Технологія харчування" усіх форм навч. / уклад.:Т.Б.Паригіна. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 119с. – 15,70.
- Устаткування підприємств громадського харчування [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 7.091711 "Технологія харчування" усіх форм навчання. Розділ "Теплове устаткування" / Уклад.Т.Б.Паригіна. – К. : КНТЕУ, 2001. – 119с. – 12.00.
- Устаткування підприємств ресторанного господарства.Розділ "Теплове устаткування" [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 7.091711 "Технологія харчування" усіх форм навчання / Уклад.:Т.Б.Паригіна. – К. : КНТЕУ, 2003. – 119с. – 13.45.
- Устаткування у готельному та ресторанному господарстві [Текст] : Опорний конспект лекцій курсу для студентів спеціальності 7.050201 "Менеджмент організацій" спеціалізацій 7.050201.02 "Менеджмент туристичної індустрії" / Уклад.І.І.Тарасенко. – К. : КНТЕУ, 2005. – 77с. – Бібліогр.:77с. – 7.94.
- Устаткування у готельному та ресторанному господарстві [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій курсу для студ. спец. 7.050201 "Менеджмент орг." спеціалізацій 7.050201.02 "Менеджмент турист. індустрії",7.050201.04 "Менеджмент готел.-ресторан. бізнесу" / уклад.І.І.Тарасенко. – К. : КНТЕУ, 2006. – 77с. : іл. – Бібліогр.:77с. – 7,94.
- Устаткування у готельному та ресторанному господарстві [Текст] : Опорний конспект лекцій курсу для студентів спеціальності 7.050201 "Менеджмент організацій" спеціалізацій 7.050201.02 "Менеджмент туристичної індустрії",7.050201.04 "Менеджмент готельно-ресторанного" / Уклад.І.І.Тарасенко. – К. : КНТЕУ, 2007. – 77с. : іл. – Бібліогр.:77с. – 7,79.
- Устаткування у готельному та ресторанному господарстві [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій курсу для студ. спец. 7.050201 "Менеджмент орг." спеціалізацій 7.050201.02 "Менеджмент турист. індустрії",7.050201.04 "Менеджмент готел.-ресторан. бізнесу" / уклад.І.І.Тарасенко. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 77с. : іл. – Бібліогр.:с.77. – 11.85.
- Богданова, М. А. Оборудование предприятий общественного питания [Текст] / М. А. Богданова, З. М. Смирнова, Г. А. Богданов. – 2-е изд.перераб. – М. : Экономика, 1986. – 320с. – 0.75.
- Богданова, М. А. Оборудование предприятий общественного питания [Текст] / М. А. Богданова, З. М. Смирнова, Г. А. Богданов. – М. : Экономика, 1980. – 280с. – 0.70.
- Вышелесский, А. Н. Тепловое оборудование предприятий общественного питания [Текст] : Учебник для технологических факультетов торговых вузов / А. Н. Вышелесский. – 5-е изд.,перераб.и доп. – М. : Экономика, 1976. – 399с. – 1.12.
- Гончаренко, Г. М. Технологічне обладнання консервних та овочепереробних виробництв [Текст] : Довідник:Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / Г. М. Гончаренко, В. В. Дуб, В. В. Гончаренко. – К. : Центр учбової літератури, 2007. – 303с. : іл.;табл. – ISBN 978-966-364-464-6;9789663644646 : 28,00.
- Гордон, Л. И. Панельное тепловое оборудование предприятий общественного питания [Текст] / Л. И. Гордон. – М. : Экономика, 1982. – 128с. – 0.40.
- Гузман, А. А. Пути совершенствования и улучшения использования теплового оборудования [Текст] / А. А. Гузман, Р. П. Родионова. – М. : Экономика, 1969. – 215с. – 0.71.
- Гусева, Л. Г. Тепловое и электрическое оборудование предприятий общественного питания [Текст] : Учебник / Л. Г. Гусева. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Экономика, 1979. – 248с. – 0.90.
- Гусева, Л. Г. Тепловое и электрическое оборудование предприятий общественного питания [Текст] : Учебник / Л. Г. Гусева, В. И. Рябов. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Экономика, 1973. – 295с. – 0.77.
- Дейниченко, Г. В. Оборудование предприятий питания [Текст] : Справочник:Учеб.пособие для студентов вузов:В 3-х ч. Ч.2 / Г. В. Дейниченко, В. А. Ефимова, Г. М. Постнов. – Х. : Мир техники и технологий, 2003. – 378с. : илл. – ISBN 966-96237-0-7 : 20.00.
- Дейниченко, Г. В. Оборудование предприятий питания [Текст] : Справочник:Учеб.пособие для студентов вузов.В 3-х ч. Ч.3 / Г. В. Дейниченко, В. А. Ефимова, Г. М. Постнов. – Х. : Мир техники и технологий, 2005. – 454с. : илл. – ISBN 966-96237-0-7 : 30.00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : навч. посіб. / І. О. Конвісер, Г. А. Бублик, Т. Б. Паригіна, Ю. М. Григор'єв. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 565 с. – Бібліогр.: с. 564-565. – ISBN 966-629-168-1 : 51.80.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : навч. посіб. / І. О. Конвісер, Г. А. Бублик, Т. Б. Паригіна, Ю. М. Григор'єв. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 566 с. – Бібліогр.: с. 564-565. – ISBN 966-629-168-1 : 59.00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів,які навчаються за спеціальністю "Технологія харчування" / І. О. Конвісер, Г. А. Бублик, Т. Б. Паригіна, Ю. М. Григор'єв ; За ред.І.О.Конвісера. – К. : КНТЕУ, 2006. – 565с. – Бібліогр.:С.564-565. – ISBN 966-629-168-1 : 39.24; 41.00; 40.00.
- Конвісер, І. О. Теплотехніка [Текст] : Навч.посібник / І. О. Конвісер, Т. Б. Паригіна. – К. : КНТЕУ, 2006. – 184с. – Бібліогр.:179с. – ISBN 966-7376-13-3 : 13.94; 14.00; 15.00.
- Литвина, Л. С. Эксплуатация теплового оборудования предприятий общественного питания [Текст] / Л. С. Литвина, Н. М. Филатова. – К. : Техника, 1979. – 232с. – 0.55.
- Литвина, Л. С. Тепловое оборудование предприятий общественного питания [Текст] : Учебник для механических отделений техникумов общественного питания и советской торговли / Л. С. Литвина, З. С. Фролова. – 3-е изд.,перераб.и доп. – М. : Экономика, 1980. – 248с. – 0.75.
- Литвина, Л. С. Тепловое оборудование предприятий общественного питания и торговли [Текст] : Учебник для механических отделений техникумов общественного питания и советской торговли / Л. С. Литвина, З. С. Фролова. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Экономика, 1975. – 327с. – 0.87.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / А. А. Мазаракі, С. Л. Шаповал, І. І. Тарасенко, ін. та. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 639 с. – Бібліогр.: с. 639. – ISBN 978-966-629-586-9 : 160.00.
- Некрутман, С. В. Справочник механика предприятий общественного питания [Текст] / С. В. Некрутман, В. П. Кирпичников, Г. Х. Леенсон. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Экономика, 1983. – 336с. – 1.50.
1
2
|